Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
28-08-07, 03:28
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Κ εμενα μου το στειλαν.. Αν ειναι αληθινο καλο θα ηταν να συμμετεχουμε ολοι μας. Οχι οτι θα αλλαξει κατι στο κακο που εγινε και που γινεται ακομα αλλα εστω τυπικα. Απο το να καθομαστε στον καναπε μας κ να κραζουμε(δικαιως), καλυτερα ειναι να δωσουμε το παρον... ως ενδειξη πενθους για τους νεκρους, θλιψης για την περιβαλλοντικη καταστροφη, συμπαραστασης προς αυτους τους που εχασαν συγγενεις ή σπιτια, αηδιας προς τους κ.....ηδες(εμπρηστες) και διαμαρτυριας προς τους πολιτικους και τους υπευθυνους για την εικονα της κρατικης μηχανης.
Βεβαια η αντιδραση του κρατικου μηχανισμου δε θα επρεπε να μας εκπλησσει ιδιαιτερα, αν σκεφτει κανεις την οργανωση που εχει και την κατασταση στην οποια βρισκεται το ελληνικο κρατος(αστυνομια,πυροσβεστικη,δημοσιες υπηρεσιες,δημοσια νοσοκομεια,παιδεια κλπ.), για την οποια ομως κι εμεις οι απλοι πολιτες με τη σταση μας εχουμε ενα μικρο ή μεγαλο μεριδιο ευθυνης.
|
28-08-07, 11:04
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Zωγράφου
Ευχαρίστησε: 0
|
|
οι πυροσβέστες είναι το μονο σώμα που εκτιμώ. οι άνρθωποι δίνουν και την ζωή τους για να μας σώσουν, τους λείπει η οργάνωση αλλα τι μπορείς να κανεις με 500 εστίες. το θέμα ειναι η έλλειψη προσωπικού
|
|
|
|
28-08-07, 13:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει κρατος κυριοι...το ξεκινησε το πασοκ και το αποτελειωσε ο μπουχ.......ας.κανονικα πρεπει τους στειλουν εξορια εκτος ελλαδος μαλιστα σαν τον βασιλια.οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι και επικυνδινοι με ολη την σημασια της λεξης.ο μπουχ...σας θα γραφτει στην ιστορια ως ο προθυπουργος
που διελυσε το κρατος και εκαψε σχεδον ολοκληρη την ελλαδα και στην κυριολεξια την μιση ελλαδα την εκανε καρβουνο.εκτελεσε εν ψυχρο 63 ατομα αντρεσ γυναικες και παιδια.ειμαι παρα παρα πολυ θυμωμενος.πρωτη φορα στην ζωη μου ειναι που θελω να κανω κακο σε ανθρωπο.αν ημουν μπροστα σε καραμαλη,πολυδωρα,ρουσοπουλο,τον αλλο τον σκουρο τον υπουργο εσωτερικον,και τον πανηβλακα βουλγαρακη που αν και
υπουργος πολιτισμου τον κρονιο λοφο τον ειπε μερικα δεντρακια δεν ξερω αν θα μπορουσα να συγκρατηθω.χαθηκε κυριοι ενα πανεμορφο μερος της ελλαδας.χαθηκε ολη η πελοπονησος.δεν θα προλαβουμε να την ξαναδουμε οπως ηταν.ισως την ξαναδουν οι επομενες 2 γενιες.
28-08-07, 14:35
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Κάνεις λάθος φίλε και δεν θα έπρεπε να φαίρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Καταλαβαίνω την οργή σου γιατί είναι ίδια με την δικιά μου, όμως δεν φταίει η κυβέρνηση και το ίδιο θα γινόταν όποια κυβάρνηση και να ήταν. Είναι πολλά πράγματα που δεν τα ξέρουμε και φυσικά δεν αναλύονται απο εδώ. Αν παρακολουθήσετε ειδήσεις όλον αυτόν τον καιρό θα βγάλετε όλοι πολλά συμπεράσματα.
28-08-07, 14:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
28-08-07, 14:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και πάλι συνέβη αυτό που πάντα συμβαίνει....αντιπολίτευση πάνω σε φέρετρα...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!!!!!!!!!! Γράψτε όλα τα κόμματα...μην ασχολείστε με πολιτική σε τέτοιες στιγμές....όποιος και να ήταν κυβέρνηση τα ίδια θα γίνονταν...Η συνθήκες ήταν συνθήκες πολέμου και το κράτος δε μπορεί να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις....όχι ακόμα τουλάχιστον...θέλει χρόνια για να φτιάξει ένα τέτοιο κράτος...
|
28-08-07, 14:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Εξηγειστε μου πως το 2003 και το 2004 οι φωτιες εσβυναν το πολυ σε 1 ωρα.
Διοικητικό μέλος
|
28-08-07, 14:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Γιατι τοτε Κυριακο δεν ειχαμε μειζον θεματα με τα ομολογα και τα φαγωμενα λεφτα απο την κυβερνηση και επρεπε απλα να γινει κατι και να ξεχαστουν!Μαζι με αυτα ριξαμε και μια προταση να κανουμε εκλογες να δυαλυθει η βουλη πανω που θα εβγαινε ο Ζορμπας στην βουλη να μιλησει και να βγαλει στα ΜΜΕ το πορισμα για το ποιος φταιει και ποιος τρωει τωρα τα λεφτα απο το ομολογα.
Γκεγκε γιατι δεν σβηνουν οι φωτιες ετσι πλεον και απλα αναβουν και αλλες??
Πειτε με παρατραβηγμενο αλλα παιζονται πολλα εκει μεσα μαγκες.
28-08-07, 15:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Δηλαδή για να ξεχαστεί δήθεν το θέμα με τα ομόλογα βάζουν τις φωτιές? Ε καλά...δεν έχουμε το Θεό μας με αυτά που λέμε....!!!
|
28-08-07, 15:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Παιδακια μου καλα εξηγειστε μου γιατι το 2003 ειχαμε 12.500 πυροσβεστες και τωρα εχουμε 8.500?
Διοικητικό μέλος
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16766310 seconds (82,27% PHP - 17,73% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|