Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-06-07, 17:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Panagiotis_87 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε νομίζω οτι ενδιαφερει την πολιτεια αυτο.. Στην τελικη το ανθρωπινο δυναμικο μειωνεται και απο τα ναρκωτικα...
Δεν τα λες καλά... Εγώ ξέρω πως και τα ναρκωτικά είναι παράνομα.
Για τον ίδιο λόγο τότε να μη σε συλάβουν αν πέρνεις ναρκωτικά γιατί είναι επιλογή σου να πάρεις το ρίσκο και να πεθάνεις.
Οι γονείς σου ήταν μπαμπούλες όταν σου έλεγαν να κοιτάς πριν περάσεις το δρόμο και αν δεν το έκανες σε βάζανε τιμωρία? Το ίδιο πρέπει να κάνει και το κράτος. Σε προστατεύει σα γονιός (και καλά...).

Κατα τα άλλα το κράνος έχει να κάνει και με το να οδηγείς σωστά. Δεν οδηγώ μηχανή αλλά 5-6 φορες που με έχουν πάει βόλτα, μόλις ανεπτυξε ταχύτητα η μηχανή μου δακρύσανε τα μάτια, μου φύγανε σάλια από το στόμα και γενικά δεν ήμουν σε θέση να δω και να συμπεριφερθω σωστά (ωραίο θέαμα ε? ). Άρα δες το και έτσι. Χωρίς κράνος δεν γίνεται. και μή μου πεις ότι είναι αλλιως μέσα στην πόλη που κινείσαι με 30χαω γιατί ο φουκαρας ο μπάτσος πού θα ξέρει τι ταχύτητες αναπτύσεις εσύ και σε τί δρόμους πάς?

Όσο για το τσιγαρο, έχεις δίκιο! Πρέπει να απαγορευτεί! Και πιστευω πως σιγά σιγά προς τα εκεί οδεύουμε (ξεκινησανε με απαγόρευση σε κλειστους χωρους, μετά σε κοινόχρηστους, τώρα στον δρόμο - Αγγλία - και ίσως μετά το απαγορεύσουνε τελείως - μακάρι!).
Στην Αγγλία ξέρεις τι άλλο ισχύει? Ξέρεις γιατί εκεί τα τσιγάρα είναι τόσο ακριβά? Ο λόγος είναι ότι κάποιος που καπνίζει έχει περίσσοτερες πιθανότητες να χαλάσει την υγεία του άρα και περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει το σύστημα υγείας. Έτσι, ανεβάζουνε την τιμή στα τσιγάρα και ένα μέρος από τα κέρδη πάει υποχρεωτικά στο σύστημα υγείας! Σαν έμμεσος φόρος δηλαδή ή αλλιώς σαν έμμεσο πρόστιμο για αυτόν που καπνίζει... Ακούς? Ακούω να λες....
Και αυτό που είπα για το ανθρώπινο δυναμικό ισχύει, πίστεψε με... Ειδικά στην χώρα μας που είμαστε λίγοι και είναι και υποχρεωτική η στράτευση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 05-06-07 στις 17:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 17:26
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν τα λες καλά... Για τον ίδιο λόγο τότε να μη σε συλάβουν αν πέρνεις ναρκωτικά γιατί είναι επιλογή σου να πάρεις το ρίσκο και να πεθάνεις.

Κατα τα άλλα το κράνος έχει να κάνει και με το να οδηγείς σωστά. Δεν οδηγώ μηχανή αλλά 5-6 φορες που με έχουν πάει βόλτα, μόλις ανεπτυξε ταχύτητα η μηχανή μου δακρύσανε τα μάτια, μου φύγανε σάλια από το στόμα και γενικά δεν ήμουν σε θέση να δω και να συμπεριφερθω σωστά (ωραίο θέαμα ε? ). Άρα δες το και έτσι. Χωρίς κράνος δεν γίνεται. και μή μου πεις ότι είναι αλλιως μέσα στην πόλη που κινείσαι με 30χαω γιατί ο φουκαρας ο μπάτσος που θα ξέρει τι ταχύτητες αναπτύσεις εσύ και σε τί δρόμους πάς?

Όσο για το τσιγαρο, έχεις δίκιο! Πρέπει να απαγορευτεί! Και πιστευω πως σιγά σιγά προς τα εκεί οδέυουμε (ξεκινησανε με απαγόρευση σε κλειστους χωρους, μετά σε κοινόχρηστους, τώρα στον δρόμο - Αγγλία - και ίσως μετά το απαγορεύσουνε τελείως - μακάρι!).
Και αυτό που είπα για το ανθρώπινο δυναμικό ισχύει, πίστεψε με...
Σχετικα με το ανθρώπινο δυναμικο συνεχιζω να διαφωνω και σου ειπα πριν τον λογο.. Θα επαιρναν μετρα και για αλλα πραγματα.
Για το αν παιρνει καποιος ναρκωτικα που ειπες, κατι τετοιο ισχυει.Μπορει να μη το λεει ο νομος αλλα αν ειναι ποσοτητα που θεωρειται για κατοχη δε σε συλλαμβανουν ή τελος παντων μετα σε αφηνουν.Ομως αν εχει καποιος παραπανω ποσοτητα μπορει να κανει και διακινηση κλπ. και ειναι δυσκολο να ξερει ο αστυνομος αν ειναι μονο για τον χρηστη ή αν τα πουλαει κιολας.. Θελω να πω δηλαδη οτι δεν μπορω να συγκρινω το κρανος με το παραδειγμα της χρησης ναρκωτικων!
Ουτε εγω οδηγώ μηχανη και οποτε ανεβω δακρυζω σε μεγαλη ταχυτητα αλλα αν εχεις προσεξει οι οδηγοι δεν καταλαβαινουν τιποτα γιατι απλα συνηθιζουν. Μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι το λογικο και το σωστο ειναι να φορανε κρανη αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι προσωπικη ευθυνη του καθενος γι'αυτο και κατα τη γνωμη μου το προστιμο θα πρεπει να ειναι πιο μικρο και ελαστικο και κυριως μεσα στην πολη που ο αλλος θα τυχει πολλες φορες λογω ζεστης ή για αλλο λογο να μη το βαλει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 17:34
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγώ έχω συμφωνήσει από την αρχή ότι είναι καθαρά εισπρακτικά τα πρόστιμα αλλά ο Κ.Ο.Κ. υπάρχει χρόνια άσχετα αν εμείς κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε.
πείτε μου όμως ρε παιδιά τηλεόραση,βλέπεται καθόλου?μήπως ακούσατε μία σοφή κουβέντα που είπε ο Άρης Σταθάκης?ο μόνος τρόπος για να συνετηστεί ο έλληνας είναι να του πάρουν το πορτοφόλι κοινώς να του πάρουν λεφτά και μάλιστα χοντρά.
δεν λέω οι έχοντες χρήμα και κονέ σίγουρα κάπως θα ξεγλιστράνε ακόμα και τώρα αλλά όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοι που τα σπάνε κάθε μέρα στα μπουζουκοκλαμπάκια και είναι όλο στα δάνεια θα προσπαθήσουν να μην περνάνε με κόκκινο,να μην πίνουν κτλ για να μπορέσουν να κάνουν τη ζωή τους όπως μέχρι 1-6-07.όταν πληρώσουμε μία,πληρώσουμε δύο κάποιο πρόστιμο ε θα πούμε τι γίνεται εδώ?συνέχεια θα μου τα πέρνουν?μάλλον πρέπει να αλλάξω τακτική.δεν λέω ότι θα το πουν όλοι αλλά έστω το 1/3 να το πει είναι μια αρχή.
θέλετε παράδειγμα?η παρέα μου αποτελείται από 5 άτομα που γνωριζόμαστε χρόνια.σας διαβεβαιώνω ότι όταν βγαίνουμε έξω ο μόνος που δεν πίνει πολύ όταν πρόκειται να οδηγήσει είμαι εγώ.πέρνω μια μπύρα και πίνω τη μισή.εντάξει δεν το ευχαριστιέσαι στο μέγιστο γιατί λες να κοιτα τώρα επειδή μπορεί να πέσουμε σε μπλόκο δεν μπορώ να πιω αλλά όταν σκέφτεις ότι αν δεν ήσουν σκνίπα στο μεθύσι θα μπορούσες να είχες αποφύγει το τροχαίο επειδή θα είχες αντιδράσει πιο γρήγορα και πιο σωστά τότε πλέον φίλοι μου θα είναι αργά.
το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει μία αρχή.και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου ας είναι ο νέος Κ.Ο.Κ. αυτή η αρχή γιατί αν περιμένουμε και άλλο δεν θα έρθει ποτέ!
και μη νομίζεται ότι έχω γκαφρά και τα λέω αυτά γιατι αν με σταματήσουν πολύ απλά θα κατέβω και θα του δώσω το κλειδί λέγοντάς του καλορίζικο μεγάλε.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 18:03
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τα προστημα για τα +10 +20 και +30χλμ παραπανω απο το οριο τα ειδατε?οχι πειτε μου πιο συχρονο αυτοκινητο δεν μπορει να κινηθει με αφαλεια αν καπου γραφει 90 μην πω 80 με 120χλμ...ακομη καποιος απο δω θα πιστευει το μαλ....νο πως χωνετε ετσι κ κανει κ κτλ...αφου ρε καραμητρο εκανες καταληψη την αριστερη λουριδα...επειδη σου σηκωθηκε εσενα να πας σαν πασας αριστερα θα περιμενω ποτε θα φιλοτιμιθεις να κανεις δεξια...που το 90% δεν κανουν δεξια...ε τι θελει την σφινα η δεν την θελει μετα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 19:08
Το avatar του χρήστη antoniomp
antoniomp Offline:

Μοντέλο: corolla ts f/l
Περιοχή: ASPROPIRGOS
Δύναμη Σεβασμού: 250
antoniomp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εδω μερικες τιμες: παραβιαση κιτρινου 80€.
παραβιαση ερυθρου 700€ βαθμοι 9 και 60 μερες ανεφ τουτου.
πινακιδες κυκοφοριας οχι ορατες 300€ .
ρυπανση με απορριψη απο κινουμενο οχιμα 200€.
σημα διακριτικο ξενης χωρας απο ελληνικα αυτοκινητα 40€.
κινητο:χρηση κατα την οδηγηση 100€ 30 μερες ανεφ τουτου.
καυσαερια 200€.
συμπεριφορα οδηγων που προκαλει τρομο και ανησυχια 200€. καλο εεεεεεεε?
βραδυπορεια απο ελαχιστο οριο 80€.
διαγραμμισεις οδοστρωματος παιζει απο 80€ - 400€ απο 3-9 βαθμοι 10-20 μερες ανεφ τουτουτακιου.
διακοσμητικα-προεξοχες εσωτερικα η εξωτερικα που μπορου να προκαλεσουν ατυχημα.80€
δακτυλιος 200€.
ελιγμοι που εγκυμονουν κινδυνο σε λοιπους χρηστες 700€. 9 βαθμοι 30 ανεφ.
ελιγμοι μη χρηση φλας 80€.
και αλλα καλα......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 20:00
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
τα προστημα για τα +10 +20 και +30χλμ παραπανω απο το οριο τα ειδατε?οχι πειτε μου πιο συχρονο αυτοκινητο δεν μπορει να κινηθει με αφαλεια αν καπου γραφει 90 μην πω 80 με 120χλμ...ακομη καποιος απο δω θα πιστευει το μαλ....νο πως χωνετε ετσι κ κανει κ κτλ...αφου ρε καραμητρο εκανες καταληψη την αριστερη λουριδα...επειδη σου σηκωθηκε εσενα να πας σαν πασας αριστερα θα περιμενω ποτε θα φιλοτιμιθεις να κανεις δεξια...που το 90% δεν κανουν δεξια...ε τι θελει την σφινα η δεν την θελει μετα?
Φίλε μου, αν πηγαίνει τόσο αργά και εσύ τόσο γρήγορα .... τί τη θές την σφήνα για να προσπεράσεις !
Και ακόμα χειρότερα αν πρέπει να πέσει με τα μούτρα στα φρένα για να μην σε εμβολήσει ... έτσι αργά που πάει !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 20:44
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Κάποια δικά μου σχόλια σε απόψεις που συζητήθηκαν.

Είναι μύθος ότι όλοι έχουμε τις ίδιες ικανότητες να ελέγχουμε ένα μηχάνημα (αυτοκίνητο στην περίπτωση μας). Όπως δεν έχουμε τις ίδιες ικανότητες στη ζωγραφική, το τραγούδι, το χορό, τα μαθηματικά, ....
Τα όρια ταχύητητας στην Ελλάδα είναι συνήθως για τον χειρότερο οδηγό. Για κάποιους είναι εντελώς αδύνατο, αν όχι επικίνδυνο, να τα τηρούν. Να πούμε ότι στην Αμερική που είναι χαμηλά και αυστηρά τα όρια "κοιμούνται" στο τιμόνι και τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν με σύγκρουση από πίσω !!!

Για κάποιους η οδήγηση είναι ευχαρίστηση και όχι ανάγκη και πρέπει να γίνεται σεβαστό. Δεν εννοείτε να ζηλεύουμε αν δεν το ευχαριστιόμαστε!
Ο κανόνας φυσικά είναι ότι δεν βάζεις σε κίνδυνο τους άλλους. Νομίζω δεν υπάρχει χειρότερο από το να είσαι έστω εξ αμελείας δολοφόνος.

Στην δημοκρατία που ζούμε πρέπει να υπάρχει ένα φρένο σε μέτρα καταναγκασμού συμπεριφορών. Γιατί δηλαδή ο εξαναγκασμός για κράνος μηχανής, όπου δεν βάζεις σε κίνδυνο τρίτους? Τέτοια μέτρα έχουν αξία μόνο για ηλιθίους, αλλά αυτοί δεν περνάνε τις εξετάσεις για δίπλωμα.

Μην θαυμάζετε τα μέτρα καταστολής, όπως στην Αμερική με αλκοόλ. Περισσότερο ζωές καταστρέφουν παρά φτιάχνουν.

Η πιό υπάκουη συμπεριφορά στις διάφορες χώρες οφείλεται σε (1) θέμα παιδείας, δηλ. σέβομαι τον συνάνθρωπό μου και με πειράζει να με θεωρούν κάφρο, (2) λογικούς κανόνες συμπεριφοράς (π.χ αυτοκινητόδρομοι χωρίς όρια στη Γερμανία) και (3) περίπλοκα οικονομικά και κατασταλτικά μέτρα εξαναγκασμένης συμπεριφοράς. Αν δηλ. πολλαπλασίαζαν τις τιμές οι ασφαλιστικές έστω και αν είχες ατυχήματα με ευθύνη τρίτων, ή σε έδιωχναν μετά από 5-6points, τότε τί τι θές την αστυνομία και τα πρόστιμα της!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 20:49
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali Εμφάνιση μηνυμάτων
Πεσταααααααααααα!!!!
Παλιά 05-06-07, 21:27
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Συνοψίζοντας την άποψη μου, θεωρώ φυσιολογικό δικαίωμα τις ασφαλείς "παραβάσεις" που δεν χρειάζονται αντίδραση των άλλων, μη παρανομούντων, οδηγών (π.χ. φρενάρισμα, αλλαγή πορείας) για να αποφευχθεί ατύχημα.
Υπάρχει διαφωνία σε αυτό ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-07, 23:45
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Ε ναι ρε φιλε τι να σε ελεγα οταν μου ελεγες καλα εκαναν και βαραγαν ενα 5 φοιτητριες 10 μπατσοι και οι αλλοι παρακατω εκαιγαν τι να σε ελεγαν?Μαγκα που βαραγαν τα κοριτσακια?Η η φοβεροι Ελληνικοι αστυνομια κανει σοβαρα το καθηκον της?Για την αλλη που φορουσε κρανος και την ξυλοφορτωσανε σου ειπα ειχες δικιο.
και τωρα που λες οτι ναι καλα κανουν και γραφουν 700αρια σαν να μην συμβαινει τιποτα με κανεις να καταλαβαινω οτι εισαι εκτος τοπ και χρονου.
Ποιες ειναι πολιτικες μου πεποιθησεις?στο να με γ@μ@νε και να λεω ευχαριστω?Στο μου παιρνουν το αμαξι,την αδεια και το διπλωμα και γνωριζοντας οτι καποιοι εχοντας μεσον περναν απο την πισω πορτα στα σιωπηλα?
Υ.Γ.
Παιρνω το ποστ σου οτι δεν μου την λες ουτε μ ειρωνευεσαι αλλιως θα γινοταν το σαιτ μπουρδελο και μην νομιζεις οτι σεβομαι προσωπα και καταστασεις αυτο που εχω να πω θα το πω ο κοσμος να χαλασει.
Υ.Γ.2
Τεκμηριωσε μου την αποψη σου οτι τα προστυμα συμβαδιζουν με την πραγματικοτητα
Υ.Γ.3
Εγω δεν φωτογραφισα κανεναν αλλα μιας και θυχτικες κατι απο ολα εχεις ή ψηφιζεις Ν.Δ.και πανε ολα καλα οπως με ολους τους υποστηριχτες της ή εχεις μεσον βαρβατο(μαγκια σου)ή εχεις συγγενεις αστυνομικους(και γω ξαδερφια αλλα με χωσαν μεσα).
Φίλε μου για τις καταλήψεις δεν ξανανοίγω το θέμα - δεν είναι του παρόντος- , αφού δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ. Εσύ δεν έχασες θέση καλού μεταπτυχιακού για τις μ@λ@κίες αυτών που καναν καταλήψεις. Δε σε ένοιαζε αν θα χαθεί εξάμηνο ή έτος...στ @@@@ σου και μαγκιά σου. Για τα πρόστιμα ξέρετε τι ζητάτε όλοι? Να κάνετε παράβαση και να μην τιμωρηθείτε!! Αν σοβαρολογείτε ρε παιδιά τι να πω? Έκανες παράβαση? Φάε την 700αρα δώσε το δίπλωμα σου πάρε τους πόντους σου και άντε στο καλό!! Και για τρίτη φορά θα πω, έως να το καταλάβετε, δε μιλάμε για αστείες παραβάσεις!
ΥΓ
Δεν ειρωνεύτηκα κανέναν ούτε πρόκειται. Αν θες να το κάνεις μπουρδέλο κάντο. Στην Ελλάδα ζούμε...
ΥΓ2
Στο τεκμηρίωσα φίλε μου με αυτά που ανέφερα περί παιδείας και πως θεωρώ τα πρόστιμα μονόδρομο για τον Έλληνα.
ΥΓ3
Τι δε φωτογράφισες? Δύο ήμασταν αντίθετοι απέναντι στην άποψη σου? Έπρεπε να πεις και το όνομά μου?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla παντός καιρου iempan OFF TOPIC 1 07-12-14 12:13
Καιρος για WRC!!!!!!!!!!!!!!!!!! endurasKE-30 WRC 2 21-04-12 02:01
νεος 4efte_turbo Ειμαι νεος 7 14-04-11 23:17
Περασε ο καιρος..... captainl TOYOTA COROLLA KE30 8 27-10-10 13:36
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ CLUB crazymer Ειμαι νεος 12 03-06-08 13:45

Page generated in 0,19158196 seconds (84,57% PHP - 15,43% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com