Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
|
|
|
10-05-07, 00:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
μιχαλη να σου υπενθυμισω οτι οταν ημασταν δυο μας φορουσα οτι πιο αχρηστο εχει κυκλοφορησει ποτε απο σασμαν.το θεομακρο σασμαν του καρινα....
|
Εδώ κάνεις λάθος. Θυμάμαι πάρα πολύ καλά οτι είχες επάνω αυτό που φορούσες πριν βάλεις το μακρύ (αυτό που χάλασε μετά βρέ.......) το θυμάμαι γιατί με το που φόρεσες το Θεόμακρο που λες συζητούσαμε διαφορές και σε ρώτησα αν "τώρα παίζει να σε παίρνω στο ιππόδρομο" πράγμα που σημαίνει οτι όταν το φόρεσες είχαμε ήδη ανοίξει...............
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
10-05-07, 00:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πανο?αν μπορω να παιξω με το rx8 με τα 192?εχω τυχει και στην εθνικη rx8 αλλα και στην καβαλας και σου μηλαω σαν α σταδιο..ειμαι σιγουρος πως ηταν τα μικρα γιατι δεν μπορουσαν να μου φυγουν ,ημουν σχεδον κολημενος πισω τους...και οι διαφορες μας ηταν μικρες...τουλαχιστον μεχρι την 4η!!!! απο εκει και περα ανοιγε περισσοτερο!
και μην ακουσω δεν ανοιγε γιατι ξημερωματα στην καβαλας και κανωντας απο τερμα αριστερα παλι δεξια δεν παιζει να μην ανοιγε!!!α σταδιο και Ζ3 περασα στην παραλιακη και σχετικα ανετα!!!!!
|
10-05-07, 00:33
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
να τααααααα
10-05-07, 00:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
σερενατααααααααα!!!!αλευρι μην πειτε ομως πανο....
|
10-05-07, 00:57
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
roy καλά θελω να δω αυτά τα ανοίγματα οτι πέρασες z3 & ότι μεχρι 4ες κόβεσαι με τα rx8 γραμμενα στο dragster, θα σε πάρουν με τις πέτρες.
για δωσε ενα video να δούμε τι κανει 0-160 ή και 0-200, γιατι ενα που είχα δει εγω από υπερκυβισμένο δεν πήγαινε καθόλου.
|
10-05-07, 01:00
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
γιωργο λες να σου λεω ψεμματα,ή εχω γραψει πολλες φορες ψεμματα?η Ζ3 δεν εβγαινε και με 1800αρι μοτερ? για το ρχ8 δεν ειπα οτι το περασα αλλα οχι οτι και μου ανοιγε!!ηταν και ρεπριζ!
τελωςπαντων δε θα κατσς να δικαιολογηθω οτι εγραψα εχουν γινει!ασε να με παρουν με τις πετρες!
|
10-05-07, 01:34
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
ρε συ μην παρεξηγήσε απλά τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται, αυτό το ρημάδι έχει βάρος 1448 κιλά με οδηγό 75 κιλων / 192 άλογα έχει 7.5κιλά ανά ίππο, για κάνε και εσυ το δικό σου να σε βάλω 1250 κιλα και να σε βάλω 140 άλογα τότε είσαι στα 8,92, δεν μπορεις να κοπεις καθόλου.
Εμενα προχθες στην Αττικη Οδό ηταν πίσω μου ένα 5.20 bmw, αλλά μωρε λεω πόσο να ανοιξει και κάνω δεξια και ανοιγω από τα 100 με 6η μέχρι τα 180 μου έριξε 3 αυτακίνητα, ο τοτε και αυτος θα λέει περασα ts compressor.
τα τυχαια πατήματα στον δρόμο δεν οδηγούν πουθενά, ο ένας έχει π.χ 6η μέσα και ο άλλος π.χ 4 ή 5η
|
|
|
|
10-05-07, 01:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
ok αν και απο οτι ξερω γενικα το μικρο το ρχ8 δεν παει τοσο καλα... και το ιδιο το επαθα οχι με ενα αλλα με 3!!!αλλα ας πουμε οτι ειχαν 6η αυτοι κι εγω 3η...
με το Ζ3 πραγματικα και δεν ειναι μακρινο εγιναν ανοιγματα και μαλιστα την πρωτη φορα τον περασα απο αριστερα σε στροφη με τερμα πατημενη 3η! μετα στο κυνηγητο που παιξαμε σε ολες τις περιπτωσεις(και δεν μηλαω για σφηνες που και lada να εχεις μπορει να περασεις) αλλα στον ανοιχτο δρομο του εριχνα....τωρα να σου πω ψεμματα?δεν φαινοταν οτι δεν εδινε!
φαινομενικα ποιο αδυναμα αμαξια πανε καλυτερα...του φιλου το φοκους που περασα εχθες,εχει ριξει σε αμαξια που κανεις δεν περιμενε!!! στα 400αρια πηγαινε λιγο χειροτερα απο το st με τα 170..ηταν ελαχιστα μπροστα απο 206 rc!!στα 400 μετρα μισο αμαξι νομιζω πισω απο το mzda2,0! δεν μπορει να ηταν ολοι κουλοι!!!
μερικες φορες τυχαινει καποια φαινομενικα κατωτερα να πηγαινουν ισαξια....!
|
10-05-07, 08:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Με όλο το θάρρος, εσύ για τώρα να κάτσεις εκεί που κάθεσαι.
Έχεις πένθος και αυτές οι ώρες όσο και αν δεν φαίνονται, δεν είναι ότι καλύτερο για κόντρες κλπ....
|
Μυριζω φοβο εις την ατμοσφαιρα!!!! Μπουαχαχαχα!!!
10-05-07, 09:46
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
roy καλά θελω να δω αυτά τα ανοίγματα οτι πέρασες z3 & ότι μεχρι 4ες κόβεσαι με τα rx8 γραμμενα στο dragster, θα σε πάρουν με τις πέτρες.
|
Ετσι και αλλιως αν πεις περασα χοντα ή κατι αντιστοιχο θα σε παρουν εκει μεσα...
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17640090 seconds (80,53% PHP - 19,47% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:05. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|