Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
καλα ρε στραβος εισαι ?δεν ειδες πως το ειχα εγω ?τζαμπα στο ανοιξα κ στο δειξα?τραβα εκει που πηραμε τα κοματια απο σιλικονι κ πεστου να σου δωσει μια γωνια ενα "Γ" αυτο θα το χωσεις κατω σε μια βιδα του παπα την πισω αριστερα λογικα η μπρωστα αριστερα αναλογα ποσο μακρια σωληνα εβαλες.αυτο πανω το "Γ" κανει ενα σαν γατζακι εκει μεσα θα χωσεις το σφυκτηρα που ποιανεις την χοανη..
κ το "Γ" κ την χοανη μαζι δλδ κ ολα οκ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pwpwpali : 20-06-07 στις 17:40.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 380
εγω στη θεση του φιλτροκουτιου αφου το εβγαλες ολο θα εβαζα ενα λαμακι σε σχημα (Π) να ανεβενε ποιο ψιλα και να μην κρεμοταν θα το βυδωνα με τις υπαρχον βυδες και θα στιριζα το κολαρο απο πανω με δεσιμο δεν ξερω αν καταλαβα καλα και σε κατατοπησα... στο περιπου καταλαβεσ τι ενοω? το μαμα σολινα δεν εφτοιαξες?
Δύναμη Σεβασμού: 247
Γιώργο θα το τσεκάρουμε από κοντά.
Οι σωλήνες που πήρα έχουν διάμετρο 60mm.
H μία έχει μήκος 7cm και η άλλη 10cm.
Στο μαμά κολλάρο έχω βάλει αυτήν που είναι 7cm μήκος.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon
Γιώργο θα το τσεκάρουμε από κοντά.
Οι σωλήνες που πήρα έχουν διάμετρο 60mm.
H μία έχει μήκος 7cm και η άλλη 10cm.
Στο μαμά κολλάρο έχω βάλει αυτήν που είναι 7cm μήκος.
Δύναμη Σεβασμού: 247
Γιώργο και η εισαγωγή στην πεταλούδα έχει εξωτερική διάμετρο 6cm.
Από την στιγμή που έφτιαξα το μαμά κολλάρο δεν κοιτάζω για άλλο.
Απλά μένει να κάτσω να ασχοληθώ με το πως θα το στερεώσω σωστά.
Και όλα αυτά γιατί βιάστηκα και δε πήγα σε βαρελάκι!!!