παιδες επανερχομαι στο θεμα των τριγμων. σχολιαζοντας τα παραπανω εχω να πω οτι κι εγω εχω ενοχλητικο θορυβο πισω και δεν ειναι η εταζερα...εχω βαλει μοκετουλα εκει που ακουμπαει, δεν ειναι πινακιδα...εχω κανει αυτο που λεει ο μαικ, δεν ειναι τα δυο κουμπωματα του πορτ-παγκαζ...τα εχω μονωσει. επισης πισω δεξια το ακουω κι εγω απο την πρωτη κιολας μερα σε ταλαντωσεις πλαισιου και παρεμφερεις καταστασεις.
να παω σε κατι αλλο τωρα που θελω τη συμβουλη σας. οταν πηρα το αυτοκινητο δεν υπηρχε ουτε χιλιοστο κενο μεταξυ ραδιο-cd και ταμπλο και μαλιστα ειχε κανει εντυπωση σε πολλους που ειχαν την Ε12...μιας που αυτο ηταν περισσοτερο απο συνηθες φαινομενο. με τον καιρο ομως (εχουν περασει ακριβως 4.5 χρονια απο τοτε) αρχισε να ανοιγει η αποσταση. πλεον εχει ερθει σε ενα σημειο οπου υπαρχει εμφανες κενο και εδω και κανα μηνα εχει αρχισει ενα τρελλα ενοχλητικο οχι ακριβως τριξιμο αλλα καπως σαν γρρρ...που σπαει τρελλα νευρα και το κανει ακομα και σε ισιο δρομο. οταν παταω με δυναμη προς τα κατω το ταμπλο και κλεινει η αποσταση μεταξυ αυτου και του ραδιο-cd, ο ενοχλητικος θορυβος μειωνεται κατα 90%. τι λετε? υπαρχουν ομοιοπαθεις φανταζομαι ε? τι λυση προτεινετε?
ευχαριστω παιδες...και σορρυ για το πρωινο κατεβατο!