Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
12-02-07, 15:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ρε σεις ΚΕ30άδες στην Λάρισα έχετε κανέναν ?
είδα χθες ένα καφέ που ήταν τρακαρισμένο μπροστά δεξιά και φαινόταν καλό το υπόλοιπο με τα τελευταία κλφάναρα χωρίς το νίκελ ...
βρίσκεται στο δρόμο έξω από Λάρισα μετά την διασταύρωση των ΤΕΙ δεξιά όπως πάμε για Γιάννενα σε μια αλάνα ... για όποιον ενδιαφέρεται
manoliske30 |
|
12-02-07, 16:08
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην φτερωτη της τουρμπινας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
manoliske30
Φωσφτωση ειναι η χημικη διαδικασια κατα την οποια με χημικο τροπο σταματαμε την διαδιακασια της διαβρωσης των μεταλων(σκουρια) .Μετα την διαδικασια της φωσφατωσης τα σημεια που εχουν σκουρια το χρωμα της αλλαζει και απο καφε γινεται μαυρο σταματαει η επιδραση του οξυγονου που βρισκεται στον αερα ετσι η σκουρια δεν προσβαλει αλλο το μεταλο.η φωσφατωση η αλλιως ψυχρο γαλβανισμα μπορει να χρησιμοποιηθει για σημεια στα οποια η σκουρια δεν μπορει να αφαιρεθει με αλλα μεσα οπως σε δυσπροσιτα σημεια σε σασι οχηματων.Επισης μπορει να εφαρμοστει σε ολοκληρη την μεταλλικη επιφανεια για την προστασια της απο την οξειδωση .
|
12-02-07, 16:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Αυτη και αν ειναι πληρης απάντηση.
Ευχαριστω πολυ παιδια.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
|
12-02-07, 22:53
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manoliske30
Φωσφτωση ειναι η χημικη διαδικασια κατα την οποια με χημικο τροπο σταματαμε την διαδιακασια της διαβρωσης των μεταλων(σκουρια) .Μετα την διαδικασια της φωσφατωσης τα σημεια που εχουν σκουρια το χρωμα της αλλαζει και απο καφε γινεται μαυρο σταματαει η επιδραση του οξυγονου που βρισκεται στον αερα ετσι η σκουρια δεν προσβαλει αλλο το μεταλο.η φωσφατωση η αλλιως ψυχρο γαλβανισμα μπορει να χρησιμοποιηθει για σημεια στα οποια η σκουρια δεν μπορει να αφαιρεθει με αλλα μεσα οπως σε δυσπροσιτα σημεια σε σασι οχηματων.Επισης μπορει να εφαρμοστει σε ολοκληρη την μεταλλικη επιφανεια για την προστασια της απο την οξειδωση .
|
Για την φωσφάτωση δέν ξέρω αλλά όταν έφτιαχνα το δικό μου, είχα πάρει δύο σπρέυ του εμπορίου. Το ένα μετέτρεπε την σκουριά σε μέταλλο (τη μετέτρεπε απο καφέ σε μαύρη) και το άλλο ήταν σπρέυ ψυχρού γαλβανίσματος. Είμαι της άποψης της καλής προετοιμασίας με το καλύτερο αντισκωριακό και πέρασμα με μπογιά βαφής γυαλιστερής. Λένε ότι το νερό και η υγρασία γλυστράει και δεν πιάνει το μέταλλο σκουριά. Κάνε ότι έκανες και την άλλη φορά, για να σου έχει κρατήσει τόσα χρόνια κάτι ξέρεις! Δημήτρης
|
|
|
|
07-03-07, 23:30
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από manoliske30
|
και ποιος την κανει αυτη τη διαδικασια??? θεωρητικα την ξερουν ολοι οι φανοποιοι αλλλα αν τους το πεις το κανουν οι ειναι μπλεξιμο???
08-03-07, 10:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Εγω πάντως απο τον φανοποιο μου την εμαθα που μου ειπε οτι θα χρειαστουν καποια σημεια.
Διοικητικό μέλος
|
|
manoliske30 |
|
08-03-07, 11:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
manoliske30
Ο καθενας μπορει να αγορασει προιον για φωσφατωση ειτε σε σπρευ ειτε σε μπουκαλι και να κανει εφαρμογη με πινελο απλα πρεπει να περιμενει να στεγνωσει .Δεν ειναι κατι εξειδικευμενο ουτε χρειζεται ειδικες γνωσεις !!!.Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κανεις φανοποιος.Το μονο που χρειαζεται προσοχη και το τονιζω ειναι οτι θα πρειπει να χρησημοποιηται με γαντια και προστατευτικα γυαλια και σε ανοικτο η αεριζομενο χωρο λογω των επικινδυνον ατμων που βγαινουν ,μεγαλη προσοχη
|
08-03-07, 21:51
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Ρε θελετε να παρω τη γομα μου?
Μη μου χαλατε το ποστ με τις ασυναρτησιες του ξυνου.
Δειτε τι θέλω να παραγγείλω για το αμάξι μου,
Αν ενδιαφερεται κανεις αλλος ας μου πει καθως εχει και αλλες 3 τετραδες (σε δυαδες τα πουλάει βεβαια) και κοστιζουν περιπου 24 αυστραλιανα δολλαρια δηλαδη περιπου 14,3 ευρω η τετράδα.
Το δευτερο που χρειαζομαι ειναι ενα ζευγαρι hood bumpers τα οποια δινει με 7 δολλαρια.
Επίσης εχει και ενα ωραίο ρετρο μπρελοκ για εμας τους παλιους με 10 αυσταρλιανα δολαρια δηλαδη περιπου 6 ευρω.
Εγω θα πάρω ενα, αν ενδιαφερεται κανεις αλλος ας μου πει να τα παραγγειλουμε ολα μαζι.
|
Κυριάκο είμαι μέσα εγώ για τα παραπάνω
09-03-07, 09:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
|
|
Ωραία Αντωνη θα τα πούμε το βραδάκι στην συνάντηση οκ?
Διοικητικό μέλος
|
|
manoliske30 |
|
13-03-07, 19:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
|
|
manoliske30
Κυριακο τι εγινε το δικο σου τελειωσε απο την ολικη η βαφη και τον λαμαρινα?
για ριξε καμια φωτο
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17884398 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|