Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
17-02-07, 19:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν η ζάντα είναι καλή και προσέχεις τα στοιχειώδη, δεν παθαίνει τίποτα ακόμα και 30άρι προφίλ να έχεις. Αν σκας στις λακούβες σαν να έχεις 13άρια με 70αρι προφίλ τότε τι περιμένεις? Σίγουρα στα υπόλοιπα που λες έχεις απόλυτο δίκιο, για την άνεση και τα κρατήματα και είναι αυτονόητα. Απλά θυσιάζεις μέρος της άνεσης για την οδική συμπεριφορά και την εμφάνιση.
|
17-02-07, 20:55
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δεν θα με αποσχαλουσαν οι λακουβες γαιτι ετσι και αλλιως ειμαι ψειρας με το αμαξι και προσεχω εως αηδιας απλα το κοψιμο του αυτοκινητου θα φοβομουν!!προσφατα οδηγησα φιλου με 17αρια και σε ανεβασια ειχαμε διαφορα το δικο του ανοιγε με περισοοτερη δυσκολια!!το δικο μου ηταν πιο προθυμο!!τωρα εαν καποιον δεν τον ενδιαφερει αυτο τοτε σιγουρα η 17αρες ειναι πιο εντυπωσιακες!!το θεμα λακουβες ειναι στον οδηγο!!!
18-02-07, 00:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Ναι, και το πόσο θα κόψει το αμάξι είναι θέμα βάρους ζάντας και επιλογής νούμερου ελαστικού.
|
18-02-07, 01:46
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εμενα η 195-45-16 ηταν ενα κλικ ελαφρυτερες απο τα 185-60-14 αλλουμινιου κ οι δυο...
παιδια τοσες λακουβες εχουμε ας μην γελιομαστε...δεν λεω να πεφτεις καθε μερα αλλα μια φορα θα γινει η στραβη....
κ κατι ακομα προσοχη στο φαρδος τις ζαντας μην βγαινει πιο εξω απο το λαστιχο γιατι παλι θα υπαρξη προβλημα γδαρσιματος
|
18-02-07, 01:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Πως να βγαίνει πιο έξω? Εννοείς να είναι πολύ φαρδύτερη απ' ότι πρέπει για συγκεκριμένο ελαστικό? Αφού προσέχουμε τις λακούβες ενώ κινούμαστε δε μπορούμε να προσέξουμε τη ζάντα όταν παρκάρουμε? Παρκάρισμα με καθρέφτη για να βλέπεις που πας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εμένα οι ζάντες μου προεξέχουν πολύ προς τα έξω και δεν έχουν ακουμπήσει πουθενά. Θέμα συνήθειας και προσοχής είναι.
|
18-02-07, 01:56
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
βασικα αυτο ειναι κοψιμο ζαντας αλλα μην πας κ βαλεις σε 7.5αρα ζαντα 195 λαστιχο....αθηνα μενεις μπορεις να καταλαβεις για λακουβες κ για παρκαρισμα παντα δεν θα χεις την ησυχια σου θα βιαζεσαι θα βρεις να παρκαρεις καπου οπου δε θα ναι τπτ ισιο κτλ.κτλ. δεν σου πα να γινουν η ζαντες ζαρι...απλα με τον καιρο θα στραβωσουν κ δεν μπορεις να πηγαινεις με 20 κ 30 χλμ στο δρομο επειδη εβαλες 17 αρες...
|
18-02-07, 02:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Δεν είναι δυνατόν να στραβώσουν απλά αν πέφτεις στις λακούβες, εκτός και αν πέσεις σε καμία τάφρο...απ' τις γνωστές των ελληνικών δρόμων. Δηλαδή λες πως οι 17αρες θα στραβώσουν με τον καιρό ακόμα και αν δεν πέσεις σε καμία μεγάλη με φόρα? Μόνο με τις κοινές λακούβες? Όσο για το παρκάρισμα προσέχεις που παρκάρεις. Δεν υπάρχει κανόνας, απλά προσέχεις υπερβολικά και άστους να κορνάρουν καμια φορά αν είσαι πολύ στριμωχτά. Εσύ θα έχεις το αμάξι σου στην πένα και αυτοί θα έχουν παρτάλια με ξεσκισμένες ζάντες. Η μαγκιά του οδηγού δε φαίνεται στην γρήγορη όπισθεν και το παρκάρισμα.Σωστός...?
|
18-02-07, 02:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Όσο για το 195 σε 7.5 αρα απλά δε μπαίνει. Υπάρχει κάποιο όριο που επιτρέπεται να μπει. Εγώ έχω 205 σε 7.5αρα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως δείχνει ο τροχός μέσα στο φτερό. Κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα. Βάζεις τέσσερις προσθήκες και καθάρισες.
|
18-02-07, 18:37
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια παιζει και η ποιοτητα της ζαντας...εγω με τις toora τις εχω ισιωσει ηδη μια φορα και προσεχω οσο γινεται...μερικες λακουβες δεν τις βλεπεις ειδικα αν τρεχεις.ενας φιλος φοραει advanti και εχει σκασει σε απιστευτες λακουβες και 2 χρονια τιποτα...μολις τελειωσω με το tuning μαζευω λεφτα να αλαξω ζαντες και θα ψαχτω ποιο πολυ σε θεμα ποιοτητας κιας δωσω 200 ευρο παραπανω....
ειδα μια με 1000 και την σκεφτομαι απο τοτε!!!!! 17ρα φυσικα και παντα!
|
18-02-07, 19:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Αν μείνεις σε 17 κοίτα για kosei κοντά στα 1000 παίζουν. Τώρα που δε βλέπω να πηγαίνω σε 18'' - με έπεισαν τα παιδιά εδώ και είχαν δίκιο- παίζει να αλλάξω 17άρα και να βάλω μία kosei που έχω δει που είναι και 7'' από 7.5'' πλάτος. Εγώ με τις OXIGIN πάντως δεν έχω πρόβλημα στραβώματος 1.5 χρόνο τώρα. Τις προσέχω αρκετά αλλά έχουν φάει και τις λακουβίτσες τους.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16647601 seconds (81,01% PHP - 18,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|