Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από christos_m
Καλορίζικο το νέο φόρουμ και από μένα...
Μια παρατήρηση μόνο, είμαι χρήστης Macintosh κάτω από σύστημα 9.2 και πλοηγούμε με τον Internet Explorer 5.17 και όταν συνδέομαι στο φόρουμ παίρνω κανονικα το μήνυμα ότι συνδέθηκα.
Οταν όμως μεταφέρομαι στη κεντρική σελίδα των φόρουμ και ενώ το username εμφανίζεται κανονικά στην αριστερή κολόνα του σάιτ δεν μπορώ να διαβάσω κανένα από τα θέματα.
Αντίθετα στα windows όπου βρίσκομαι τώρα όλα <παίζουν> κανονικά...
Παρακαλώ βοηθήστε γιατί το Mac είναι το βασικό σύστημα...
|
Στη δουλειά έχω και εγώ κάποια Mac με 9.2 επομένως θα το τσεκάρω. Λογικά έχεις πετάξει τα cookies πιστεύω ε?
Παιδιά όσο για τα χρώματα σας λέω πως η επίσημη θέση του club ήτανε να γίνει μαύρο και γενικώς σκούρο πολύ.... θα έλεγα πως αυθαίρετα κινήθηκα σε αυτό το γαλάζιο theme αλλά γενικά δώστε του λίγο χρόνο να το συνηθήσετε, ειλικρίνά είναι πολύ ποιο ξεκούραστο. Βασικά μόλις τελειώσουμε τα επείγοντα για να γίνει το φόρουμ 100% λειτουργικό θα ασχοληθούμε περισσότερο με τις ομορφιές.
Απάντηση σε όσους είχαν κάποια ειδικά ranks προηγουμένως είναι πως στη μεταφορά δεν κρατήθηκαν σωστά οι πληροφορίες... όπως επίσης όποιος χρήστης γίνεται τώρα register αυτόματα βλέπει να ανοίκει σε όλα εκείνα τα ranks που υπήρχαν στο παλιό φόρουμ... είναι και αυτό προς διόρθωση.
Keep Walking