Μόλις γύρισα απο το ATS! Είχε μεγάλο ενδιαφέρον η έκθεση. Το κόλλημα το έφαγα με το γιαπωνέζικο skyline με τα 1000κάτι άλογα και τα 100+ κιλά ροπής. 0-100 σε 1,5 sec. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά! Εκεί που στάθηκα αρκετή ώρα ήταν στο περίπτερο της kyosho στο μοντελισμό, καθώς ενδιαφέρομαι για μια τέτοια αγορά. Έπαθα πλάκα με ένα αγωνιστικό διαολάκι που σε μια επίδειξη που έκανε ο κατοχός του πραγματικά δεν το έβλεπες απ τα σβουρίδια. Φοβερή βελτίωση του είχε κάνει.
Και πάμε τώρα στο περίπτερο του club:
nikos-Ivehin-Mike_G-Spiros-giannisg6-nefeli πέτυχα εκεί και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια για το πάθος που είχαν σε αυτό που έκαναν καθώς επίσης για την εξαιρετική φιλικότητα τους. Παιδιά μπράβο αν και σας πέτυχα στην ώρα της μάσας tongue .
Τα αυτοκίνητα ήταν όλα ένα και ένα διαλεχτά και μοναδικά καλύπτοντας όσο μπορούσαν την Βαρυά ιστορία που φέρει το όνομα [acronym:d756685006="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:d756685006], εκπροσωπόντας πανάξια το club.
Στο σημείο αυτό χρίζει ειδικής μνείας ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ φίλε!!! Μόνο αυτό σου αξίζει για τον ξεχωριστό τρόπο που αγαπάς και διατηρείς το αυτοκινητο σου. Κρίμα που δεν ήσουν εκεί να τα πούμε απο κοντά. Τι άλλο να πω. Μάρεσε πολυ το αυτοκόλλητο του κυνηγιετικού συλλόγου πίσω επίσης.
Slobo που ήσουν ρε φίλε...επίσης κρίμα που δεν σε είδα.
Madvin.....ξέρω ρε συ οτι δουλεύεις μέχρι αργά...ξανά κρίμα.
Φεύγοντας στο φανάρι πέτυχα τον Marmel να ανεβαίνει. Είναι πολυ εύκολα αναγνωρίσιμος παρ όλο που δεν τα χουμε πει απο κοντά.
Κλείνοντας λέω να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!
Έκανα και την εγγραφή μου.