Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="49744
Ετσι να φοβασαι την οργη του φιλου Roy-D
γιατι το corolla του δεν πρεπει να εξαγριωθει
ειρθε και σας πειρε την πρωτια μεσα απο το χερι
αλλα τωρα δεν μετρα, παμε λετε σε αλλο λιμερι
Οπου θελετε παιδια η ηττα δεν ειναι ντροπη
αλλα η αμφισβητιση αυτης ειναι στην τελικη!!!!
Παντα φιλικα
Roy-D o palios raper
|
Πολύ μιλάς βρε φίλε μου και όλο λες τα ίδια... Το μόνο που κατάφερες, μας ζάλισες τα φρύδια.
Ζεις μάλλον μες τον κόσμο σου και στις δικές σου σκέψεις. Συνέχεια λες τις μπούρδες σου μήπως και τις πιστέψεις.
Και το μεγάλο το κακό δεν είναι αυτά που γράφεις, μα που πιστεύεις πως μπορείς να γίνεις ο Καβάφης.
Επιεικώς οι ρύμες σου είναι για τα κλάματα, μα τέλος πάντων άκουσε που θα σου πω δυό πράγματα.
Μου έχεις γράψει δυο φορές και το ‘κανες πιπίλα στο δρόμο όταν έχασα κόντρα με τον γορίλα.
Μάθε στην πρώτη κόντρα μας (και με κακή εκκίνηση), τον μάζεψα και του ‘ριξα 2 κενές στην κίνηση.
Στην δεύτερη την κόντρα μας που πέρασε μπροστά, δεν είχα βάλει στο μοτέρ 2 πράγματα σωστά.
Πήγαινε αν θες και ρώτα τον για όλα τ’ ανωτέρω, κι αν δεν πειστείς, στα φρύδια μου. Απλά στο αναφέρω.
Αντίθετα εσύ φίλε μου έφαγες την ξεφτίλα απ΄ την κορόλλα καθαρά του φίλου του γορίλα.
Και πρόσεξε τι θα σου πω γιατί έχει σημασία. Με πόσα σε προσπέρασε? Εκεί είν’ η ουσία.
Γιατί αν κατάλαβα καλά βάλατε και τετάρτη. Κι η ευθεία που τρέξατε δεν ήταν καμιά σκάρτη.
Για πες λοιπόν τι έγινε εκείνη την ημέρα? Μήπως ήσουνα δίπλα του μέχρι και την δευτέρα?
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να σου πω, και τ’ άδειο το κεφάλι σου να είδε τον σκοπό.
Οι κόντρες στο ιππόδρομο είναι μόνο για πλάκα, και χώνεψε το πια καλά για’ θα σε πουν μαλ...
(Και τώρα που τ’ ανέφερα, γιατί ήπια το τσάι? Έχεις να πεις κάτι σωστό που να μας βοηθάει?
Τη μία κέρδισες εσύ, τις άλλες δυό εγώ. Στην τρίχα οι διαφορές, μονάχα ένα φτερό.
Κανείς δεν είπε τίποτα, συμπέρασμα δεν βγαίνει, μονάχα εσύ μας φλόμωσες μ’ ότι σου κατεβαίνει).
Αν θες να κοκορεύεσαι πρέπει να το αξίζεις, και μην το κάνεις μοναχά τα φρύδια μας να πρήζεις.
Σε δρόμο θα τα στήσουμε με άνοιγμα σωστό, κι αν με περάσεις φίλε μου θα σε παραδεχτώ.
Μα μέχρι τότε σώπασε, κράτα μια πισινή. Δεν ξες ποτέ, μπορεί να φας τη φλόγα της GroupN.
Και από δω που βρίσκεσαι και λες μεγάλα λόγια, μπορεί να τρέχεις να κρυφτείς σε σκοτεινά υπόγεια.
Για τελευταία πια φορά σε εσένα απαντάω, και κανονίζω ραντεβού και δεν ξαναμιλάω.
Αν έχεις κότσια κλείνουμε όταν ξαναβρεθούμε, στην παγερή της άσφαλτο οι δυό μας να στηθούμε.
Αν με περάσεις καθαρά σου σφίγγω και το χέρι, και θα το πω δημόσια πως είσαι το αστέρι.
Αλλιώς μπορείς τον ύπνο σου να πας να συνεχίσεις, και τα βαριά μας αχαμνά να τα ξαναζαλίσεις...
Mad / P.K. (Poetry King)