Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-07-06, 17:56
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
να ζησουμε να σας θυμομαστε αμην....
αμηηηηηηηηηηηηηηηηννννννννννννννννννννννννν....... .....
Παλιά 19-07-06, 00:49
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
να ζησουμε να σας θυμομαστε αμην....
φάε την γλώσσα σου, ούτε για πλάκα ............
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-02-07, 17:11
dhmhtrhs Offline:
Υπερβολικά Νέος

Περιοχή: ptolemaida
dhmhtrhs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για αρχή κάτσε και σκέψου πως το ένα έχει 192 hp και το άλλο 170.το corolla όμως έχει ροπές στις ψηλές.το gt δεν το έχω οδηγήσει.επίσης λένε πως γελάει καλήτερα αυτός που γελάει τελευταίος γιαυτό να είσαι σίγουρος αφού ο γερμανός δεν μπορεί να κάτσει δίπλα στον Ιάπωνα πολύ αφού τα vw δεν πάνε και πολύ.τα αυτοκίνητα είναι για τον π.....ο δεν θα αντέξουν να μου το θυμηθείς αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 26-02-07 στις 16:58.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-07, 02:00
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dhmhtrhs Εμφάνιση μηνυμάτων
gia arxi katse k skepsoy pos to ena exei 192hp k to allo 170.to corolla omos exeis ropes sths psiles gt den exo odigisi.episis lene episis pos gelaei kalitera aytos poy gelaei teleyteos giayto na eisai sigoyros afoy o germanos den mporei na katsi dipla ston iapona poli afoy to vw den pane k poli ta aytokinita einai gia ton p_ _ _ _ o den tha anteksoun na mpoy to thimithis ayto.
προβληματικα αυτοκινητα για προβληματικους ανθρωπους...τελικα ξερει τι κανει η vw αφου ο ιδιοκτητης εχει βαρεση απο πριν εγκεφαλο σου λεει δωστου ενα καρο να βαραει κ αυτο εγκεφαλο....το παραθυρο παλι ανοιχτο θα μενει σημερα?κολησετο σε ντουβαρι μην στο ανοιξουνε το αμαξι....

διαγραψτε το μ.....κ τα μην.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-07, 02:41
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dhmhtrhs Εμφάνιση μηνυμάτων
gia arxi katse k skepsoy pos to ena exei 192hp k to allo 170.to corolla omos exeis ropes sths psiles gt den exo odigisi.episis lene episis pos gelaei kalitera aytos poy gelaei teleyteos giayto na eisai sigoyros afoy o germanos den mporei na katsi dipla ston iapona poli afoy to vw den pane k poli ta aytokinita einai gia ton p_ _ _ _ o den tha anteksoun na mpoy to thimithis ayto.
Ρε παιδιά ποιός κατάλαβε τι είπε...???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-07, 09:41
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι με λιγα λογια θεωρει το κορολα καλυτερο!!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-07, 12:00
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα καλό άνοιγμα με GOLF GT. Πρίν από 2 εβδομάδες πήγαινα για Λαμία. Λίγο πρίν από τα διόδια της Τραγάνας, είμαι με τη TS. Έχω μέσα γεμάτο τεπόζιτο και συνεπιβάτη (περίπου 105 κιλά) σύν δείγματα/καταλόγους στο πόρτ μπαγκάζ, επειδή πηγαίναμε σε εταιρία για παρουσίαση υλικών αυτοματισμού.
Είμαι στη δεξιά λωρίδα με 4η και 140 χλμ. Ξαφνικά σινειδητοποιώ οτι το GT έχει έλθει σε απόσταση αναπνοής από το πίσω προφυλακτήρα μου και ανάβει φώτα, και μάλιστα έχει έρθει πολύ πλακωμένο.....
Δέν φέυγω από τη αριστέρη, ούτε και ανοίγω ταχύτητα, το GT κάνει απότομο ελιγμό δεξιά με φανερές διαθέσεις για κόντρα και άνοιγμα και φτάνει σχεδόν δίπλα μου με πολύ θ'ορυβο. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω οριακά τον μπροστινό του προφυλακτήρα στο πλάι.
Και εκεί αρχίζει το πλάκωμα....
Άμεσα κατεβάζω για να μπώ στο LIFT και πάμε.... Γέμισμα 3ης, δίπλα μου, γέμισμα 4ης δίπλα μου....
Φτάνοντας στο τέλειωμα της 4ης, καρφώνω 5η γεμίζω-γεμίζω χωρίς να κοιτάω τίποτα, γεμίζω 6η.... δέν υπάρχει τίποτα αριστερά-δεξιά, το αμάξι ανεβάζει ταχύτητα πάρα πολύ καλά. Κοιτάω πίσω και βλέπω το GT να είναι σε μιά απόσταση περιπου 100 μέτρων και όσο προχωράω να μεγαλώνει η απόσταση. Κοιτάω και το κοντέρ μου και δέιχνει περίπου 235 χλμ.....

Μετά και φτάνοντας στα διόδια ήρθε στη διπλανή σειρά και έκανε το κινέζο, ούτε γύρισε να κοιτάξει...

Το GT άνοιγε αρκετά καλά μάλλον έως και τα 190 χλμ μετά δέν μπόρεσε να ακολουθήσει.....
Την επόμενη φορά που θα ανοίξει με TS πιστεύω οτι θα είναι πιό συνετός.
Παλιά 26-02-07, 12:44
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μπράβο! Σου εύχομαι να τα ρίξεις και σε gti την επόμενη...!! Πάντως απόλυτα λογική έκβαση. Έως 190 άνοιγε ισάξια, μετά τον πρόδωσαν τα κυβικά...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-02-07, 16:47
DimitrisTS Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Aθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 225
DimitrisTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα καλό άνοιγμα με GOLF GT. Πρίν από 2 εβδομάδες πήγαινα για Λαμία. Λίγο πρίν από τα διόδια της Τραγάνας, είμαι με τη TS. Έχω μέσα γεμάτο τεπόζιτο και συνεπιβάτη (περίπου 105 κιλά) σύν δείγματα/καταλόγους στο πόρτ μπαγκάζ, επειδή πηγαίναμε σε εταιρία για παρουσίαση υλικών αυτοματισμού.
Είμαι στη δεξιά λωρίδα με 4η και 140 χλμ. Ξαφνικά σινειδητοποιώ οτι το GT έχει έλθει σε απόσταση αναπνοής από το πίσω προφυλακτήρα μου και ανάβει φώτα, και μάλιστα έχει έρθει πολύ πλακωμένο.....
Δέν φέυγω από τη αριστέρη, ούτε και ανοίγω ταχύτητα, το GT κάνει απότομο ελιγμό δεξιά με φανερές διαθέσεις για κόντρα και άνοιγμα και φτάνει σχεδόν δίπλα μου με πολύ θ'ορυβο. Με την άκρη του ματιού μου βλέπω οριακά τον μπροστινό του προφυλακτήρα στο πλάι.
Και εκεί αρχίζει το πλάκωμα....
Άμεσα κατεβάζω για να μπώ στο LIFT και πάμε.... Γέμισμα 3ης, δίπλα μου, γέμισμα 4ης δίπλα μου....
Φτάνοντας στο τέλειωμα της 4ης, καρφώνω 5η γεμίζω-γεμίζω χωρίς να κοιτάω τίποτα, γεμίζω 6η.... δέν υπάρχει τίποτα αριστερά-δεξιά, το αμάξι ανεβάζει ταχύτητα πάρα πολύ καλά. Κοιτάω πίσω και βλέπω το GT να είναι σε μιά απόσταση περιπου 100 μέτρων και όσο προχωράω να μεγαλώνει η απόσταση. Κοιτάω και το κοντέρ μου και δέιχνει περίπου 235 χλμ.....

Μετά και φτάνοντας στα διόδια ήρθε στη διπλανή σειρά και έκανε το κινέζο, ούτε γύρισε να κοιτάξει...

Το GT άνοιγε αρκετά καλά μάλλον έως και τα 190 χλμ μετά δέν μπόρεσε να ακολουθήσει.....
Την επόμενη φορά που θα ανοίξει με TS πιστεύω οτι θα είναι πιό συνετός.
Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά. Έχω όχι Corolla αλλά Celica TS και μου είχε τύχει ένα παρόμοιο άνοιγμα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας με ένα Golf GT όπου ξεκινήσαμε απο τα διόδια με ρολαριστές δευτέρες και οι δύο (απλά το GT με παραπάνω στροφές απο εμένα όπως ακουγόταν), ανοίγουμε στις 3.000 στροφές (δικές μου) και συνεχώς βρισκόμουν μπροστά και μετά απο τα 175-180 η διαφορά άνοιγε αρκετά ακόμα, σταδιακά, απλά στο τελείωμα της 2ας μάζεψε λίγο παραπάνω. Σημειωτέον Celica αρχές 2001. Σε στροφές δέν έχει καμία τύχη πάντως με Celica (και το GTI λίγο πολύ και ανάλογα...). Το παραπάνω πόστ γράφτηκε απλά σάν εμπειρία απο <<συνάδελφο>>.
Παλιά 26-02-07, 17:20
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΔΕΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και όπως έγραψα μην ξεχνάτε το πολύ σημαντικό θέμα του βάρους. Είχα οδηγό+συνοδηγό=200 κιλά + υλικά αυτοματισμού 40κιλά + γεμάλο τεπόζιτο 44 λίτρα. Στο GT ήταν μόνο ο οδηγός (τον είδα όταν φτάσαμε στα διόδια) που ήταν ένας λεπτός νεαρός μετα βίας 60-70 κιλά....
Εάν στο άνοιγμα ήμουν μόνος μου, και χωρίς τα υλικά στο πόρτ μπαγκάζ, είμαι σίγουρος οτι θα είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα και άνετη διαφορά από νωρίτερα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
OLD TOP GEAR...TOYOTA COROLLA 1.6 BEATS A GOLF GTI 2.0L 16V ON 0-400M GiWrGoS@XXX Videos 14 22-04-12 02:24
Corolla 1,4 E12 vs VW golf TSI 1,4 theo7872 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 51 17-03-10 19:11
COROLLA GT vs KADETT GSi vs 33QV vs GOLF GTI TOLIS EE80 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 06-01-08 12:04
Golf Gt... madvinegar OFF TOPIC 215 05-11-07 23:34
Vw-club Corolla Vs Golf V ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 18 09-06-05 18:40

Page generated in 0,17016411 seconds (82,95% PHP - 17,05% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:39.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com