Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-06-06, 20:37
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 261
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θα επαιρνα Daihatsu ναι...ξεχνας μηπως το γνωστο Charade ? Που εραβε κοσμο στην εποχή του ???Και δεν ειπα τιποτα για τα αυτοκίνητα σαν αυτοκίνητα...ειπα το αλλο..γιατι να δωσω λεφτα να παρω ενα 1.6 toyota και να μην δωσω τα ιδια λεφτα να παρω ενα Skoda Octavia GT ??? τι εχει η octavia δλδ λιγότερο απο την toyota ? σαν μοτερ βγηκε αξιοπιστο και σαν αμαξι μου αρεσει και εσωτερικο και εξωτερικο...και εχω δει και octavia na ραβουν ...μην πεις τωρα για τα προβληματακια που μπορει να εχεις επειδη ειναι Skoda? (VW απο πισω.. ) ..γιατι και στα toyota το 1 δεν αναβει το αλλο σπανε πλαστικα για την πλακα κτλπ...δεν συγκρινω εταιριες τωρα ουτε αυτοκίνητα..συγκρινω αποδοση / τιμή ... Και φιλικά παντα χωρις αντιπαραθεσεις..γνωμες λεμε κιετς..ξερς...
Παλιά 15-06-06, 21:30
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
roy-d <kai kala re....>...εχετε δει το copen δυθεσιο ψευτορουντστερ<μπρωστα κινιση> ρεκαρο μπακετιεσ μεσα 1.3αρι 87αλογατα 9,5 0-100 850 κιλα κ κανα 180 τελικη και ειναι κ πολυ τρεντυ θα φορεθει πολυ το φθυνοπορο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-06, 22:35
popol@ros Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LoVis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
θα επαιρνα Daihatsu ναι...ξεχνας μηπως το γνωστο Charade ? Που εραβε κοσμο στην εποχή του ???Και δεν ειπα τιποτα για τα αυτοκίνητα σαν αυτοκίνητα...ειπα το αλλο..γιατι να δωσω λεφτα να παρω ενα 1.6 toyota και να μην δωσω τα ιδια λεφτα να παρω ενα Skoda Octavia GT ??? τι εχει η octavia δλδ λιγότερο απο την toyota ? σαν μοτερ βγηκε αξιοπιστο και σαν αμαξι μου αρεσει και εσωτερικο και εξωτερικο...και εχω δει και octavia na ραβουν ...μην πεις τωρα για τα προβληματακια που μπορει να εχεις επειδη ειναι Skoda? (VW απο πισω.. ) ..γιατι και στα toyota το 1 δεν αναβει το αλλο σπανε πλαστικα για την πλακα κτλπ...δεν συγκρινω εταιριες τωρα ουτε αυτοκίνητα..συγκρινω αποδοση / τιμή ... Και φιλικά παντα χωρις αντιπαραθεσεις..γνωμες λεμε κιετς..ξερς...
ναι ναι το γνωστο charade που πηγαινε μονο ευθεια......

τι εχει λιγοτερο το οκταβια απο το κορολλα???
1) ποιοτητα εσωτερικου
2) χωρους
3) κρατημα
4) καταναλωση
5) 6 χρονια εγγυηση
6) καλυτερο πλαισιο

φιλαρακι , ενα θα σου πω και να το θυμασαι....... τα αλογα δεν ειναι το παν σε ενα αμαξι......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-06, 10:22
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LoVis";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
τι εχει η octavia δλδ λιγότερο απο την toyota ?

Χρήστο την επόμενη φορά που θα έρθεις απο δω για καφέ θα... jedi
Παλιά 16-06-06, 15:35
pwpwpali Offline:
banned

ρε μην λετε οτι να ναι...ενα octavia εχει καλυτερο κρατημα απο ενα μαμα κορολακι.....μπαινει με ποιο πολλα στις στροφες...μην ξεχνατε οτι εχει κ μεγαλυτερο μεταξονιο...μην τα ισοπαιδονουμε ολα επειδη δεν ειναι ιαπωνας...ειναι μια κατηγορια πανω απο το κορολακι κ δεν συγκρινετε....κ ενα ibiza cupra τοσο παει μηπως να το συγκρινουμε?κ το charade μαμα δεν παει ευθια κ ας ηταν κ 10+ χρονον οταν το πηρα...μην τρελενεστε δεν εχει κ σοβαρη δυναμη απλα το 0-100 ειναι χαμηλο λογο πολυ χαμηλου βαρους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-06, 15:41
popol@ros Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε μην λετε οτι να ναι...ενα octavia εχει καλυτερο κρατημα απο ενα μαμα κορολακι.....μπαινει με ποιο πολλα στις στροφες...μην ξεχνατε οτι εχει κ μεγαλυτερο μεταξονιο...μην τα ισοπαιδονουμε ολα επειδη δεν ειναι ιαπωνας...ειναι μια κατηγορια πανω απο το κορολακι κ δεν συγκρινετε....κ ενα ibiza cupra τοσο παει μηπως να το συγκρινουμε?κ το charade μαμα δεν παει ευθια κ ας ηταν κ 10+ χρονον οταν το πηρα...μην τρελενεστε δεν εχει κ σοβαρη δυναμη απλα το 0-100 ειναι χαμηλο λογο πολυ χαμηλου βαρους

τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα..........
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-06, 15:53
spyros_45 Offline:

Και γω αυτό αναρωτιέμαι
Παλιά 16-06-06, 16:29
pwpwpali Offline:
banned

ωχ εχουμε κραχτες ναι ναι ξερεις αυτο που ειπες ειναι μ@λ@κι@....καλος η κακος κυριοι ειναι η γνωμη μου δεν δεν σηκωνω τετοιου ειδους σχολια....κ τι αλλο θα ακουσω κ τι ειναι αυτος γιατι κ γω μπορω να σας στολιζω μεχρι αυριο ετσι....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-06, 16:52
Το avatar του χρήστη LoVis
LoVis Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 261
LoVis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα σας λεει ρε παιδες....εχετε μια ταση να ισοπεδωνετε οτι δεν ειναι Toyota ... και αν δεν εχετε οδηγησει αυτοκίνητο που σχολιάζετε τότε πως το σχολιάζετε αρνητικά για το πώς στρίβει ?απο την θεωρία????????????? εγω εχω οδηγησει και octavia abt και charade και στριβουν ( το δευτερο στρίβει τουλαχιστον μια χαρουλα ) . τι να πω...μην κράζετε τον αλλον για την γνώμη του και ας εχει αδικο..ξερω γω...

Φιλικα..

Μην το κανουμε το post αντιπαραθεσεις :P
Παλιά 16-06-06, 17:02
spyros_45 Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ωχ εχουμε κραχτες ναι ναι ξερεις αυτο που ειπες ειναι μ@λ@κι@....καλος η κακος κυριοι ειναι η γνωμη μου δεν δεν σηκωνω τετοιου ειδους σχολια....κ τι αλλο θα ακουσω κ τι ειναι αυτος γιατι κ γω μπορω να σας στολιζω μεχρι αυριο ετσι....
Ρε συ μην τρελαίνεσαι έτσι. Εγώ περισσότερο το λέω γιατί απλά δεν υπήρχε καμία νοηματική έννοια σε αυτά που έγραψες. Τι με νοιάζει εμένα αν η σκόντα είναι καλύτερη απο την Toyota.Καρφί δεν μου καίγεται. Απλά θέλω κάποιες φορές να καταλαβαίνω τι γράφει ό άλλος.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,18577695 seconds (82,63% PHP - 17,37% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com