Δεν πιστεύω να θεωρείς αξιόπιστη κόντρα αυτή που έγινε μέχρι τα 100 χαω? Εκεί έπαιζε ποιος θα κάνει καλύτερη εκίνηση, αφού μόνο 1η-2α βάζαμε... (Και επειδή έχεις και 215 φάρδος έχεις και ένα μικρό πλεονέκτημα...). Στο κάτω κάτω από τις 3 φορές που βάλαμε στην δεύτερη ήσουν λιιιιίγο μπροστά εσύ και στις άλλες 2 ήμουν λιιιιιίγο μπροστά εγώ. Οπότε τι συμπεράσματα να βγάλεις...? Μετά τα πολλά χιλιόμετρα αρχίζει να φαίνεται το μειονέκτημα που έχουν τα 17άρια (σου κόβουν).
Με την 11άρα στον Ιππόδρομο δεν έχουμε καμία τύχη... Το 6άρι σασμάν εκεί φαίνεται... Ο Αντώνης έβαζε 2α πρώτος, την γέμιζε πιο γρήγορα, πεταγόταν μισό αμάξι μπροστά και μετά φρενάραμε..., οπότε μία κόντρα μέχρι τα 100χαω είναι βούτυρο στο ψωμί της G6.
Εμένα το δυνατό μου σημείο είναι η 3η (ε γορίλα?). Και δυστυχώς στον ιππόδρομο με το που την κούμπωνα και άρχιζα να μαζεύω, πλακωνόμουνα στα φρένα για να μην κάνει το ψυγείο μου παρέα στις μπαριέρες...
Με τον Αντώνη έχουμε βάλει πολλές φορές στην Καβάλας (μέχρι και 4ες γεμάτες) και ξέρω.
Υ.Γ.: Πολύ όμορφο το αμάξι ROY! Με τα σπόιλερ, τα φιμέ, το χαμήλωμα και τις 17άρες είναι κουκλί!