Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: ολα 2006
Παλιά 22-03-06, 01:11
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40118
Ayrton αρχιζω να σε συμπαθω μαρεση που διχνεις ενδιαφερων για το να με συμπαθησουν οι αλλοι .
ας τα παρουμε με την σειρα η ζωη δεν ειναι μια κοντρα εσυ που ζεις .....? γιατι κοντρες εχει παντου και με τους γονεις σου πολλες φορες η κανω λαθως . η ζωη ειναι γεματη κοντρες με τους φιλους με τους εργοδοτες με την κοπελα σου η γυναικα σου ....κ.α οπου σταθεις κοντρες υπαρχουν το θεμα ειναι πια η ψυχολογικη θεση πισω απο την κοντρα εσυ κοντρα δεν εχεις με μενα εχεις σκευτη γιατι και πιος ειναι ο σκοπος για αυτο ? απαντισε σε σενα ψαξτο ομως σε βαθος .
αν τωρα εχω βοηθηση καποιο μαλλον εισαι επιλεκτικος σε αυτα που διαβαζεις απο μενα φυσικα δεν θα σου αναφερω που βοηθησα ενοητε.
το δεν νοιαζη μερικους να ειναι πισω μου το ξερω ξερω επισεις οτι πολλοι θα ηθελαν να ειναι μπροστα μου αλλα...
αν το παιζω καμποσος σιγα καμποσος ειναι να τα ριχνεις σε μερικους ε και νομιζεις οτι αν εχανα θα εσκαγα για μια κοντρα και τωρα που τις κερδιζω κατι τρεχη σιδερα ειναι παιδια αλλα μερικη κριβουν την ματεωδοξια τους πισω απο αυτα και τρελενοντε οταν τους την χαλας η τους ξεσκεπαζεις δεν το αντεχουν και φυσικα αν το κανεις γυνεσε κοκινο πανι
μπορεις να μου εξηγισεις γιατι μου την πευτης τη κανω βρηζω κανενα ...ειμε εριστικος και προκλητικος θα μου πεις ε και οταν λεω για π.χ οτι αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια ειπα και μερικη μου λενε οτι λες μ... (συνοπτικα) και ανηγω και τα ριχνω οχι εγω αλλα 3 μεσα σε μια βδομαδα και μετα αφου εχουν ευχαριστηθη που τα χωνουν πριν την κοντρα και καναν την πλακα τους οτι δεν ξερεις με τι τα βαζεις αναλογιες βαρους κ.α Ωραια στα αυτια και πιστικα ολοι τα ειχαν πιστευση μεχρι και εγω λεω μπας και κανω λαθος δικαιονομε μετα περιμανατε να σας χαιδευω τα αυτια θυμαμε καποιον που λεει πιος ακουη το 2579 ενοητε οτι θα εκανα παρτι οχι για να τους πληγωσω τον εγωισμο( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας τοτε αρχισαν ολοι να με κατηγορουν για το προκλιτικο χαρακτιρα πλην τον JIMS192 εγω αν εχανα θα ελεγα ε χ α σ α τελος ε και τι με αυτο σας λεω λυπον ανοιξα με ενα σταρλετ τουρμπο και ε χ α σ α ε και να το ξαναγραψω ε χ α σ α ε και οταν κανεις κοντρα μπορεις και να χασεις ε και το πως το περνη ο αλλος και πως το χηρηζετε ειναι δικο του προβλημα εσυ εχασες αυτο κανεις και το παραδεχεσε και τελος
βαλε μου πιο δυσκολα την βρησκω να σκευτομε
Εγώ μίλησα για αυμπεριφορές και εσύ πάλι στην κόντρα το πήγες! Τι σχέση έχει το ενα με το άλλο, μόνο εσύ ξέρεις! Προκλητικό είναι μόνο που σε όλα τα τόπικ (Μα και για εκδρομή να λέμε) εσύ θα πάς και θα γράψεις για κάποιον που είναι πίσω σου, και ας είναι άσχετο. Δεν σου την λέω, απεναντίας, κάνουμε έναν (ωραίο θέλω να πιστεύω) διάλογο -τώρα πια!- που ελπίζω να σε κάνει να καταλάβεις, οτι πέρα απο το να λές ποιούς περνάς και ποιούς όχι, και να το διατυμπανίζεις σε όλα τα τόπικ, μπορείς να προσφέρεις με γνώσεις πολλά. Ας πούμε για την απάντησή σου στον Mike_G, το παιδί δεν μιλάει για κόντρα, γιατί εσύ πρέπει να πείς ότι θα είναι πίσω σου? Και χωρίς να ξέρεις κάν τι κάνει στο τουτού του!!! "Μίλα" μαζί του, να μοιραστείς αυτά που ξέρεις και εσύ (και ξέρω ότι είναι πολλά), να δεί και αυτός μήπως πάει να κάνει καμία λάθος κίνηση, και μετά αμα λάχει να το δοκιμάσετε και μαζί στο δρόμο. Οχι αμέσως ....Πισω μου θα είσαι και εσύ!

Οσο αφορά το αν η ζωή είναι μια κόντρα....... φαντάζομαι ότι κατάλαβες ότι δεν απευθυνόμουνα στα τις ζωής.... αλλά στις κόντρες αυτοκινήτων, τις οποίες συνέχεια αναφέρεις.

Χαίρομαι πολύ που λές ότι δεν σκάς αν χάσεις ή κερδίσεις μια κόντρα, γιατί μέχρι τώρα άλλο έδειχνες! Τώρα σε συμπάθησα ακόμα περισσότερο!!!!

Και βέβαια όλο το κλού είνaι αυτή σου η πρόταση :

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40118
( σιγα κοντρα ηταν αν πληγωνετε ο εγωισμος μερικον με μια κοντρα τι να πω) αλλα για την πλακα μας
Αυτό ακριβώς νίκο μου.... για τον χαβαλέ γίνονται όλα!!! Και καλό είναι να μένει εκεί, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε ο άλλος θα το πάρει στα σοβαρά! Οταν εχεις να επιδείξεις μόνο τον γραπτό λόγο, ο οποίος είναι απρόσωπος, μην περιμένεις τον άλλον να καταλάβει πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!!!
Ελα να τα πούμε απο κόντα, για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να ξέρει πότε κάνεις πλάκα και πότε όχι!

Φιλικά Γιάννης (Χωρίς να το χρησιμποιώ για "ηρεμιστικό")

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-06, 14:00
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

[quote="Ayrton";p="40068"]Οσο δε αφορά τα επικριτικα και ειρωνικά σχόλια, να πώ απλά ότι είναι απαράδεκτα! Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί, ούτε υπο την μορφή πλάκας!!! [/quot

Γι αυτό ακριβώς εγώ φίλε μου τσαντίστηκα. Γιατί πολυ απλά έναν άνθρωπο τον αντιμετωπίζεις με τα μέσα που αυτός χειρίζεται. Και στους απλούς κανόνες αστικού δικαίου αναφέρεται οτι όταν κάποιος σε χτυπήσει τότε και συ μπορείς να τον κοπανήσεις, ΟΧΙ όμως να τραβήξεις περίστροφο, εκεί δεν αθωόνεσαι. Και ο Νίκος ναι είναι εριστικός, προκλητικός αυτό είναι γεγονός. Μπορείς και συ αν θες να φανείς το ίδιο απεναντί του το πολύ...ΟΧΙ όμως να του πεις οτι κάνει άπειρα λάθη ορθογραφικά. Δεν έχει καμία σχέση και είναι άδικο να πολεμάς τον άλλο με ύπουλο τρόπο.

Υ.Γ Το δεύτερο πρόσωπο ενικού που χρησιμοποιώ φυσικά δεν αναφέρεται σε σένα φίλε Ayrton.
Παλιά 22-03-06, 14:18
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Δύναμη Σεβασμού: 365
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Η κακώς νοούμενη κριτική που έγινε στο πρόσωπο του Νίκου (2579) για τα ορθογραφικά λάθη είναι κατά τη άποψη μου εντελώς απαράδεκτη και προσβλητική. Παρακαλώ λοιπόν όλους να προσέχουν τι γράφουν όταν απευθύνονται σε ένα μέλος και να αποφεύγονται τέτοιου είδους προσβολές.

Τώρα σχετικά με το αν είναι προκλητικός και ερειστικός ο Νίκος (2579), ναι είναι. Τουλάχιστον στο γραπτό λόγο, γιατί πιστεύω ότι αν τον γνωρίσουμε από κοντά θα είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Αυτό που πρέπει να κατανοήσει ο Νίκος, και που μέχρι τώρα δεν δείχνει να το έχει κάνει - γεγονός που με εκπλήσσει γιατί δείχνει αρκετά έξυπνος άνθρωπος, είναι να πάψει να συνδέει τις παρατηρήσεις που του γίνονται με τις κόντρες. Οι παρατηρήσεις που του γίνονται έχουν να κάνουν καθαρά με το προκλητικό ύφος του (και εδώ θα παρακαλέσω και τους υπόλοιπους να σταματήσουν πια να τον προκαλούν) και μόνο με αυτό. Όχι με το αν είναι μπροστά ή πίσω από κάποιους. Και Νίκο σε παρακαλώ πολύ αν είναι να μου απαντήσεις πάλι κάνοντας αναφορά στις κόντρες σε παρακαλώ πολύ να μην το κάνεις γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να λήξει επιτέλους αυτό το θέμα εδώ.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-06, 16:10
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 330
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Nα πώ και γω...Ειμαί απ'αυτούς που ζαλίστηκα να διαβαζω (και όχι να κάνω) κόντρες. Ειμαι αυτός που δεν είπα ΠΟΤΕ οτι θα "κερδίσω" κανέναν πρίν καν ανοίξω,και το θυμάται καλά ο Νικός,είμαι αυτός που αν καποιος,πιστευει οτι αυτά που γραφώ τον υπονομευουν ή τον προσβάλουν μπορώ να ζητήσω αμέσως συγνώμη...Και τέλος είμαι απ'αυτούς που απο νωρίς καταλαβα το χιουμοριστικό στυλ του Νικου και φρόντιζα να απευθύνομαι στο ίδιο στύλ,το οποίο αλλώστε είναι και το δικό μου...Δεν κάνω αυτοπροβολή απλά κανω μια παρατήρηση γιατι έχω την αίσθηση οτι τα "πυρά" του spyros_45 με περνανε ξόφλτσα.

Τέλος να συμπληρώσω και να υπερτονίσω κατι που έχει ειπωθεί δεκάδες φορές. Ο γραπτός λόγος σίγουρα δεν έχει χαρακτήρα,και γι'αυτό αν είναι "αστόλιστος" ή κακογραμένος δημιουργεί παρεξηγήσεις...Γι'αυτό λοιπόν ας φροντίσουμε κατα το δυνατό να γράφουμε σωστά ελληνικά και με σωστά σημεια στίξης (ή και emoticons), για να είναι και ποιό ευανάγνωστα και κατανοητα αυτα που γράφουμε....

Φιλικά Δημητρης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-06, 21:23
Το avatar του χρήστη john78-97
john78-97 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: καπου 'κει εξω
Δύναμη Σεβασμού: 236
john78-97 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="40068
Οσο δε αφορά τα επικριτικα και ειρωνικά σχόλια, να πώ απλά ότι είναι απαράδεκτα! Και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα ξαναεπαναληφθεί, ούτε υπο την μορφή πλάκας!!!
Μιλα με ονοματα Γιαννη...ποιοι νομιζεις οτι εκφραζονται ειρωνικα προς τον 2579 και γιατι?

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΣΗΜΙ..ΕΙΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ?Ε?Ε? ΕΙΜΑΙ? Ε? ΟΕΟ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-06, 23:45
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

αγαπιτε γιαννη αν διαβασεις αυτα που γραφη ο Mike_G και ο μαρμελ ειναι και για κοντρουλα μεταξι τους το οποιο αποτελη μεγαλο ποσοστο τις κουβεντας που ειχαν οποτε δεν ειναι ξεκαρφοτο αυτο που εγραψα .
οσο για το δικο μου τουτου το μονο που ειπα οτι το μαρμελοαμαξο εχει χαση μια φορα ειδη και οτι δεν θα ειναι ο πρωτος που θα το κερδιση και μετα χαριτολογοντας το εγραψα οτι προσεχε το μαρμελ γιατι τα εχει φαει ολα πλην ενα
οτι τα εγραψα προκλητικα ναι αλλα αν τον πηραζε τον Mike_G θα μου το εγραφε και θα του ζητουσα συγνωμη αλλα πριν απαντιση η πριν δω εγω απαντιση τουλαχιστον μου την πεσατε ,ο Mike_G δεν θα μπορουσε να μου απαντιση και εγω θα απαντουσα αναλογα αλλα αρχισαμε... blabla
οσο για το οτι στο γραπτω λογο δεν καταλαβενης με πιο τροπο το λεει ο αλλος νομιζω οτι αυτο ειναι και η μαγια του εσυ καλησε να απαντισης με τον τροπο που εσυ νομιζεις και αυτο διχνει ποσο καλη αντιλιψη εχεις να κατανοεις τον αλλο χωρις να τον βλεπεις εμενα αυτο μου αρεση.
οσο για τα ορθογραφικα λαθη εχω να πω το εξεις επηδη πηγα σε νυχτερινο σχολειο και ενοητε οτι ηταν νυχτα δεν εβλεπα τον πινακα...
παντος δεν με χαλαει καθολου ο σχολιασμος για τα ορθογραφικα λαθη αληθεια αρκη να γηνονται με την σωστη εσωτερικη σταση δλδ για την πλακα και απο αυτα τα σχολια που εχω διαβαση δεν βλεπω κακη προθεση οποτε κολοδεχουμενα τα σχολια
Slobo ευχαριστω για τα καλα σου λογια δλδ οτι δηχνω οτι ειμαι εξυπνος αλλα για πες μου τι σοει εξυπνος μπορει να ειναι καποιος οταν του εχουν κανει παρατηριση 6-7 φορες τουλαχιστον οτι αλλο η προκληση και αλλο η κοντρες και δεν λεει να το καταλαβει?
παιδια εξηγιστε μου κατι καπιος εχει ενα τροπο συμπεριφορας ο οποιος μπορει να προκαλη αλλα δεν προσβαλη καποιον που το προβλημα ?
π.χ. "αν ανοιξω με TS ειναι σαν να κλεβω εκκλησια" αυτο δηλωνη οτι εισαι 100%100 σιγουρος οτι στην κοντρα εισαι μπροστα με τροπο που προκαλη ομως δλδ οτι το ΤS ειναι αργοτερο αυτ/το αν και ολα δειχνουν οτι λογικα ειναι μπροστα αρχιζεις μια λεκτικη κοντρα με αμφοτερες προκλησης με αποτελεσμα να πας να τα στησεις και χανεις μετα σου φτεει το προκλητικο υφος .το υφος που εχει ο καθενας εδω νομιζω οτι ειναι σεβαστω αρκη να μην ειναι υβριστικο και να προσβαλη την δουλια που εχει γινη μεσα στην ιστοσελιδα του κλαμπ .
και ρωταω προσβαλω το κλαμπ με αυτα που γραφω και αν ναι πητε μου που

Υ.Γ.
Jims192 θα πιουμε καφε στην καρδιτσα (θα ερθω με το μικρα το 1000ρι) οποτε μαλλον θα το κερασω μετα το ανοιγμα η λες να χασεις και με αυτο
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 00:11
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579";p="40201
οσο για το δικο μου τουτου το μονο που ειπα οτι το μαρμελοαμαξο εχει χαση μια φορα ειδη και οτι δεν θα ειναι ο πρωτος που θα το κερδιση και μετα χαριτολογοντας το εγραψα οτι προσεχε το μαρμελ γιατι τα εχει φαει ολα πλην ενα
Να κανω και γω ενα σχολιο?Δεν εχω δει τον πανο να λεει ναι παιδια εχασα απο το καρινα ανοιχτες αιχμες εχει αφησει για δευτερο ανοιγμα και πουθενα δεν εχει παραδεχτει κατι το μονο που ειπε ηταν ημασταν μαζι.Γενικα εχω παρατηρησει οτι οσες κοντρες βαλατε κατω στην αθηνα κανενας δεν ειπε εχασα ολοι λενε τα δικα τους(εκτος απο τον υπερκυβισμενο) πραγμα που 2 πραγματα φανερωνει τα οποια δεν τα λεω

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 00:30
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε 2579 δεν προσβάλεις το κλαπ.
προκαλείς όμως με τα λεγόμενα σου, εάν έλεγες παιδιά θέλω να δοκιμάσω το εργαλείο μου με μια ts, για να δω τι κάνει, εγω πρώτος θα ερχόμουνα.
Στο κάτω κάτω μακάρι να περνάς την ts και εγω δεν ξέρω τι άλλο επιθυμείς, αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά που έχεις ρίξει έπιασαν τόπο.
το θέμα είναι να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου με τους υπόλοιπους, πράγμα που δεν έχω δει μέχρι σήμερα από εσένα.
Εγώ μπαίνω εδώ μέσα για να πάρω κάποια ιδέα για βελτιώση και μέχρι σήμερα με βοήθησαν να επιλέξω ανάρτηση, κ.λ.π. και όχι να κανονίσω κόντρα.

Νόμιζω ότι ο στόχος των αυτοκινηστικών forum, είναι ένας, Να πετύχεις την καλύτερη βελτίωση με τα λιγότερα λεφτά αποφεύγοντας τα λάθη, εάν θες βοήθα τους
υπολοίπους προς αυτή την κατεύθυνση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 10:02
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Hatzidi κι εγώ. Είναι όσα σου έχω πει και εγώ. Μοιράσου αυτά που ξέρεις με τους υπόλοιπους. Η κόντρα δεν είναι το ζητούμενο του Κλάμπ. Και εννοείται ότι δεν προσβάλεις το κλάμπ..... Προς Θεού. Απλά θα προτιμούσα να σε βλέπω να γράφεις στο Support... Updates ή όπου κάποις ζητάει να μάθει κάτι,και να μοιράζεις της γνώσεις σου.

Πέρα απο αυτό βέβαια, θα σου ξαναπώ, γιατί εσένα μπορεί να σου αρέσει, όμως επαναλαμβάνω, ότι δεν ξέρεις ο άλλος πως θέλει να το πεί αυτό που γράφει, και για αυτό δημιουργούνται και οι διάφορες παρεξηγήσεις.

Και για άλλη μία φορά.... ΟΣΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.... ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΤΡΑ!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-06, 10:58
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φίλε Jims192 δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά. Έγραψα τη γνώμη μου και αυτό που θεωρώ σωστό μέσα απο διάφορα posts που έχουν γραφτεί και έχουν τέτοιο χαρακτήρα. Αυτό που παρατηρώ εδώ μέσα είναι οτι ο απρόσωπος χαρακτήρας του γραπτού λόγου πιθανότατα να έχει δημιουργήσει αντιπάθειες μεταξύ ανθρώπων που ποτέ δεν έχουν ειδωθεί απο κοντά, που δεν γνωρίζονται τέλος πάντων προσωπικά....και αυτό είναι το χειρότερο. Κάποτε είχα γράψει οτι η γερασμένη πλέον 1600αρα μου ταπεινώνεται απο πολλά σύγχρονα 1400αρια και κάποιος (που πιστέψτε με δεν έδωσα σημασία στο ποιος είναι...ούτε και μπαίνω στον κόπο να ψάξω ξανά το post του) με έβγαλε ούτε λίγο ούτε πολυ άσχετο. Δεν παρεξηγήθηκα σε καμία περίπτωση...και ούτε ήξερα τι πραγματικά εννοούσε με τον απότομο τρόπο που έγραψε. Δεν με ενδιαφέρει στην τελική ρε φίλε αν κάποιος με πει άσχετο οδηγικά ή ψόφιο το αυτοκινητό μου...αλλά εκείνο που θα με κάνει τούρκο θα είναι αν κάποιος με προσβάλει προσωπικά σαν Άνθρωπο. Και εδώ μέσα έχουν πέσει μπόλικες προσβολές τέτοιου τύπου. Επίσης θεωρώ απαράδεκτο το πάθος που έχουν πολλοί για το αυτοκίνητο τους να μετουσιώνεται σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς. Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Και θέλετε να σας πω και κάτι άλλο? Οι περισσότεροι απο σας έχετε αμάξι πειραγμένο το οποίο σε συνάρτηση με άλλες παραμέτρους, επιφέρει κάποιες επιδόσεις. Θέλω να πω οτι κανενός το αυτοκίνητο δεν είναι ίδιο με του άλλου...ούτε κάποιος οδηγός έχει ίδιες ικανότητες με τους υπόλοιπους. Είναι λογικό λοιπόν κάποιοι να είναι πιο μπροστά απ τους υπόλοιπους. Το καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις τι κα΄νει το αυτοκίνητο του άλλου γρηγορότερο και να τελειοποιήσεις και το δικό σου...όσο μπορείς. Νομίζω πως αυτός είναι αρχικά ο κύριος σκοπός αυτού του foroum. Γιατί Νίκο έχεις το πιο γρήγορο αυτοκίνητο; Γιατί φοράω αυτό...αυτό....αυτό...αυτό....και αυτό που μου κόστισε τόσο. Άντε να τα πάτε και σε μια ευθεία να δείτε αν ισχύει αυτό που λέει. Ρε παιδιά κάποτε είχα ποστάρει ένα θέμα και ρωτούσα όλα τα σχετικά για τον levin....η απάντηση που πήρα ήταν να ψάξω να βρώ χιλιάδες θέματα εδώ μέσα σχετικά με αυτό. Εγώ δεν έδωσα συνέχεια και έψαξα και βρήκα χιλιάδες τσακωμούς, προσβολές,ψέμματα και οτιδήποτε άλλο άσχετο. Ρε παιδιά εσείς όλοι που φοράτε το λεβιν για πείτε μου....το ασημί πόσα άλογα βγάζει και σε ποιες στροφές? Πόσα κιλά ροπής και που αποδίδει την μέγιστη? Σε ποιο φάσμα στροφών λειτουργεί καλά και δυνατά? Τι κατανάλωση έχει? Είναι θορυβώδες μοτέρ? Απο αξιοπιστία τι λέει? Έχετε ποτέ σας κάνει μετρήσεις επιδόσεων με vbox να μου αναφέρετε νούμερα που με καίνε? Και πολλά πολλά άλλα που πολύ αμφιβάλλω αν θα μου δώσετε εμπεριστατωμένη απάντηση. Γιατί πολυ απλά σας νοιάζει ανα θα φάτε τον δίπλα σας και μόνο...καλά κάνετε δεν λέω, δεν σας κατηγορώ για αυτό και μην το πάρετε έτσι. Απλά θέλω να ξέρετε οτι υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα σαν εμένα, που τους ενδιαφέρουν και άλλα πράγματα ουσιώδη πάνω στο αυτοκίνητο και πιστέψτε με τέτοιες πληροφορίες πολυ δύσκολα αντλώ εδω μέσα. Δεν λέω να το φλωρέψετε το foroum απλά να του δώσετε και λίγη ουσία πραγματική. Παιδιά από όλες τις κατηγορίες corolla μόνο τα παιδιά του ΚΕ-30 το πετυχαίνουν αυτό....άντε και μέχρι το Ε90.

Συγνώμη που σας κούρασα(όσοι το διαβάσατε)

Πάντα φιλικά,
Σπύρος

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
στατιστικά πωλήσεων 2006 Nikos OFF TOPIC 6 10-01-07 12:35
Μουντιαλ 2006 hatzidi2 OFF TOPIC 42 12-07-06 10:06
Ζακυνθος 2006 !!!! dckatrak ΒΟΛΤΕΣ 4 05-07-06 10:00
Προγραμμα F1 Για Το 2006 MARMEL FORMULA 1 7 07-12-05 18:24
Τελη Κυκλοφοριας 2006 MARMEL ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 0 29-10-05 01:05

Page generated in 0,17360711 seconds (83,27% PHP - 16,73% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com