Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
επειδη δεν μπορεις να το κανεις εσυ δεν σημαινει οτι δεν γινεται.
|
γιατι εσυ μπορεις να το κάνεις? εγω δεν εχω γαιδουρινη υπομονή ρε γμτ, όσες φορες προσπαθησα να παω οικονομικα μετα απο λιγα λεπτα παλι τουρμπισματα και παλι μεγαλες ταχυτητες, αμα στο αιμα σου εχεις τουρμπινες και σκαστρες δεν γινεται οικονομια δυστυχως! δεν γινεται να εχεις το γκαζι στο ποδι σου και να μην το πατας! αν το καταφέρνετε εσεις τι να πω τοτε, χαρά στην υπομονή σας! ετσι καποτε ειχα βαλει ενα διακοπτακι στο μαμα wastegate actuator και το εκλεινα και δουλευε 0.25bar! και καλα οικονομια! τελικα εκαιγε ποιο πολυ!!! απλα γιατι δεν ειχε ενημερωθει ο εγκεφαλος (δεν περνουσε μεσα οπως το μαμα hi low boost switch) και εδινε καυσιμο για 0.65 αλλα δουλευε η πιεση 0.25!!! ετσι εγινε χαλια το μιγμα και δεν τραβαγε και το αμαξι και το παταγα περισσοτερο σε στροφες! οταν πηγα να βγαλω καρτα νομιζαν πως ειχε χαλασει ο λαμδα! μετα το ανοιξα και ολα καλα! και το hi-low βλακεια ειναι το εβαλα αργοτερα δουλευει 0.4 στο low και αμα δεν παει ειτε πρεπει να το ανοιγεις στο Hi, ειτε το σκιζεις σε στροφες περισσοτερες το μοτερ και παλι τα ιδια......η οικονομια γινεται και μπορουμε να την πετυχουμε, δεν ειδατε παραπανω τροπους που εγραψα? ετσι ειναι....αλλα ποιος τα κανει? εγω δεν μπορω να κανω τα περισσοτερα απο αυτα!
επισης κατι που ειχαμε ξαναπει και μου ειπε και ο ξαδερφος μου με την ΕΕ90, με μεγαλυτερη τουρμπινα εχει μεγαλυτερη οικονομια μεσα στην πολη! απλα γιατι αργει να ανοιγει!!! η ct9 ανοιγει γρηγορα και αν οδηγας νευρικα και γρηγορα οπως κανω εγω συνηθως τοτε καις πολυ. Νομιζω οσοι εχετε μεγαλυτερη τουρμπινα με 4EFTE μπορειτε να το επιβεβαιωσετε, γιατι και εγω δεν το πιστευα! αλλα μιλαμε μεσα στην πολη, αν ανοιγει τερμα με μεγαλες ταχυτητες εκει καιει τα κερατα του το μοτερ, οπως ενας φιλος με punto GT και 28αρα μου ελεγε θελει 20 ευρω βενζινα να παει απο Περιστερι στην Γλυφαδα! αλλα το ελιωνε το αμαξι λεμε!