Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-11-11, 18:54
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Cool

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος αλλά μου άρεσε η εξής φωτογραφία και κανένας δεν το πρόσεξε... ΤΑΠΑ Ο ΠΑΝΟΣ!!! Μπράβο αγόρι μου!! Με πόσα μπήκες στην τροφή κ πάταγες με το προφίλ???
Τι να σου πω... Πραγματικά δεν ξέρω, δεν θυμάμαι...
Ήταν τέτοια η χαρά μου εκείνη τη μέρα -όλα πήγαιναν καλά στη ζωή μου και είχα κάνει ένα ταξίδι μαζί με καλούς φίλους προς Τρίπολη μέσα στο χαβαλέ- που οδηγούσα επιδιώκοντας να έχω το γκάζι στο πάτωμα για όσο το δυνατό μεγαλύτερο μέρος του γύρου...
Εξ ου και το αποτέλεσμα της φωτογραφίας...
Και είχα καταευχαριστηθεί κάθε στιγμή εκείνης της ημέρας...
ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, στην επιστροφή, στο ξεκίνημα από τα διόδια της Τρίπολης, ένα Leon είχε φάει τον αμάζευτο...
Παλιά 25-11-11, 23:25
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πανο 2 ερωτησεις:
1η) Τι Leon ηταν?
2η) Τι διασταση λαστιχα φορας(φορουσες την ημερα στη Τριπολη οπως στριβεις στην ΦΩΤΟ?)

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Παλιά 25-11-11, 23:37
PeterIoannou Offline:

PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Πανο 2 ερωτησεις:
1η) Τι Leon ηταν?
2η) Τι διασταση λαστιχα φορας(φορουσες την ημερα στη Τριπολη οπως στριβεις στην ΦΩΤΟ?)
1) Το προηγούμενο, χωρίς να έχω ασχοληθεί με διακριτικά, το οποίο "άνοιγε" καλά.
2) Αυτά που φοράνε οι περισσότερες TS: 205/50/16. Με πίεση ανεβασμένη κατά 6psi σε σχέση με αυτή της καθημερινής χρήσης. Δυστυχώς, δεν φορούσα τα 888 εκείνη την ημέρα, τα οποία είναι 205/55/16.

Παλιά 25-11-11, 23:50
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Το προηγούμενο, χωρίς να έχω ασχοληθεί με διακριτικά, το οποίο "άνοιγε" καλά.
2) Αυτά που φοράνε οι περισσότερες TS: 205/50/16. Με πίεση ανεβασμένη κατά 6psi σε σχέση με αυτή της καθημερινής χρήσης. Δυστυχώς, δεν φορούσα τα 888 εκείνη την ημέρα, τα οποία είναι 205/55/16.

1) Αρα λογικα ηταν αυτο με τα 180 αλογα το 1.8Τ!
2) Ρωταω γιατι αυτη η παραμορφωση δεν οφειλεται και στο σχετικα ψηλο προφιλ για χρηση πιστας?Ρωταω γιατι και εγω τρεχω με 195/45/16 και θελω να τρεξω την επομενη φορα με 195/55/16 για να αυξησω το βημα μου για να κερδισω πορεια χωρις να αλλαζω ταχυτητα ,αλλα φοβαμαι αυτο ακριβως την μεγαλη παραμορφωση του 55αριου ελαστικου εναντι του τωρινου 45αριου!
Δεν ισχυει αυτο?Με προβληματιζει πολυ αυτο γιατι ηδη ψαχνω μεταχειρα λαστιχα για την πιστα και δεν ξερω τι να παρω 195/50/16 ή 195/55/16?
Σε καμμια περιπτωση δεν θα ξαντρεξω με 195/45/16 δεν εχει νοημα αφου πρεπει να δουλεψω μια ταχυτητα πανω!

Παράθεση:

Παλιά 26-11-11, 01:07
PeterIoannou Offline:

Cool

Πρέπει να λάβεις υπόψη σου Γιάννη, ότι τα λάστιχα που φορούσα εκείνη την ημέρα ήταν τα Michelin Pilot, τα οποία έτσι κι αλλιώς έχουν σχετικά ενδοτικό σκελετό, αλλά αρκετά ανθεκτικό πέλμα, όπως απεδείχθη στην πορεία.
Άποψή μου είναι πως το "πολιτικό" λάστιχο δεν είναι κατάλληλο για χρήση πίστας με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα φαινόμενα της φωτογραφίας (και άλλα πολλά...).
Τα 888, με 5% ψηλότερο προφίλ συμπεριφέρονται ασυγκρίτως καλύτερα, όπως είναι φυσικό και λογικό.
Αν η σύγκριση που κάνεις (του 5%-10% επί πλέον) αφορά σε πολιτικά λάστιχα, εκτιμώ πως η συμπεριφορά (δίπλωμα) του ελαστικού θα σε ενοχλεί περισσότερο με την αύξηση του προφίλ.
Αν όμως μιλάμε για 888 (ή κάτι αντίστοιχο) πιστεύω ότι και με 10% διαφορά προς τα πάνω (σε σχέση με πολιτικό) θα έχεις πολύ πιο άκαμπτη συμπεριφορά σκελετού.
Αρκεί να σου πω ότι όταν -με την προηγούμενη TS μου- κατέβαινα τον Μπράλο με απολύτως αψυχολόγητα νούμερα (δηλώνω απαράδεκτος), σε μία κλειστή δεξιά που δεν θυμόμουν κατάφερα να διπλώσω το προφίλ των 888 και να έχω ένα λευκό σημάδι στην εξωτερική πλευρά του μπροστινού αριστερού ελαστικού. Αλλά έστριψα, πράγμα που αμφιβάλω αν θα γινόταν με πολιτικά ελαστικά, ακόμα και με χαμηλότερο προφίλ...
Βοήθησα ή τα χειροτέρεψα;
Παλιά 26-11-11, 02:11
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Πανο μιλαω για πολιτικα ελαστικα για λογους:
1)Για 16ρες που εχω εγω δεν υπαρχουν σεμισλικ παρα μονο 195/50/16 και μετα πας σε 205 που δεν το θελω!
2)Τα χρησιμοποιω και στο δρομο οχι μονο σε πιστα οποτε θελω πολιτικα!
3) Μεταχειρισμενα 16αρια μεχρι στιγμης βρισκω ΜΟΝΟ πολιτικα και οχι 888!Αν εβρισκα μεταχειρα φυσικα και θα τα επαιρνα!ΝEW ουτε για πλακα ε!
ΟΠΟΤΕ λεω να βρω (που βρισκω και ευκολα και φτηνα) μια μεταχειρα τετραδα 195/55/16 πολιτικα λαστιχα να τα δοκιμασω στην πιστα ,δεν εχω να χασω τιποτα αφου και τις 3 φορες που μπηκα ετρεξα με 195/45/16 και δεν με βολεψαν!Ας δοκιμασω τα 195/55/16 και βλεπουμε!Και για την πιστα να μην κανουν για χρηση δρομου θα ειναι μια χαρα και δεν θα κοπανανε κιολας σε λακουβες οπως τα 45αρια τωρα!Ασε που θα εχω στις 3500 στροφες απο 120 χιλ/ωρα θα ειμαι τουλαχιστον 130+ οποτε και οικονομια στα ταξιδια περα απο ανεση!!!
Θα δειξει!

Παράθεση:

Παλιά 26-11-11, 09:57
PeterIoannou Offline:

Cool

Αφού μιλάς για πολιτικά λάστιχα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις 50άρι προφίλ και αν δεν σε ικανοποιήσει, να περάσεις σε 55άρι.
Όσον αφορά στη χρήση των semi slicks για χρήση δρόμου, μην νομίσεις σε καμία περίπτωση ότι είναι ακατάλληλα. Το αντίθετο, μάλιστα.
Για μεγάλο χρονικό διάστημα κυκλοφορούσα με τα 888 σε καθημερινή βάση -με μόνα αρνητικά τον εντονότερο θόρυβο κύλισης και την μειωμένη άνεση- και πρέπει να ομολογήσω πως ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος.
Η μόνη περίοδος που ήταν εκτός αυτοκινήτου, ήταν όταν άρχιζαν οι πολλές βροχές και τα χιόνια...
Τώρα, τα 888 μαζί με τις ζάντες τους, είναι στο μηχανικό μου και περιμένουν υπομονετικά πότε θα ξαναφορεθούν...
ΥΓ: Μάλλον είμαστε off topic και προβλέπω να τρώμε το κράξιμο της ζωής μας...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 26-11-11 στις 09:58. Αιτία: Προσθήκη κειμένου
Παλιά 26-11-11, 11:25
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
με πολιτικο λαστιχο ειναι συνηθες φαινομενο αυτο μη σας προκαλει εντυπωση.σε ιδια στροφη που με πολιτικο μπαινεις οριο με ενα σεμι με ιδια χλμ προλαβαινεις να κανεις και οσες διορθωσεις θες στην γραμμη σου:P.Ο πανος εχει δικιο εχει να κανει με τον σκελετο καθε ελαστικου και ποση ενδοτικοτητα(παραμορφωση)επιτρεπει στο πλαινο κατα το στριψιμο.σε ελαστικο με μαλακο σκελετο και ακομα μεγαλυετρο προφιλ εκει να δεις φωτογραφια που θα εβγαινε αλλα ισα ισα που θα πηγαινε πιο αργα
Παλια στο yaris poy ειχα φορουσε κατι kleber 175/65/14 και λογω της παραμορφωσης του ελαστικου στο στριψιμο οταν τα αλλαξα εγραφαν στο πλαι 5/65/14 (ειχαν την διασταση γραμμενη κατα μηκος του προφιλ)

すべてはバランスについてです
Παλιά 26-11-11, 15:14
Το avatar του χρήστη makiscorolla
makiscorolla Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e12 carina e
Περιοχή: θεσσαλονικη
Δύναμη Σεβασμού: 222
makiscorolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνω και εγω,γιαννη με πολιτικο λαστιχο σε 195/55/16 αμα τρεξεις δεν θα μεινει καθολου πλαινο θα εχεις πολυ μαγουλιασμα με τετοιο προφιλ,michelin energy και bridgestone τα εχω βγαλει off σε ενα κυκλακι εδω θεσσαλονικη,πραγμα το οποιο δεν εχω δει στα yokohama s drive που εχω τωρα,αλλα σε 205/50/16,βεβαια δεν ξερω σε ποια κατηγορια λαστιχων ανηκουν αυτα αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τα προηγουμενα πολιτικα που ειχα.
Παλιά 26-11-11, 16:03
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Αφού μιλάς για πολιτικά λάστιχα, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις 50άρι προφίλ και αν δεν σε ικανοποιήσει, να περάσεις σε 55άρι.

Πανο και εγω στο Punto εχω μονιμα στις 17αρες τα R888 σε διασταση 205/40/17!Τα ξερω αυτα τα λαστιχα πολυ καλα και οντως πολυ θορυβο αλλα και στην βροχη που τα εχω τυχει μια χαρα ειναι!
Εδω θα βαλω και στο megane τα 888 μπροστα τα 195/50/16 τα οποια τα εφερα απο e ebay καθως δεν τα εβρισκα σε αυτη την διασταση πουθενα Ελλαδα και θα τα βαλω μονο μπροστα τον αλλο μηνα!Τα 2 που αγορασα μου βγηκαν 350 με τα μεταφορικα και φυσικα στην πιστα δεν τα βαζω να μην τα διαλυσω!Τα πηρα για το δρομο!
Γι αυτο το λογο θελω να βρω μεταχειρα λαστιχα και επειδη δεν βρισκω σεμισλικ ,ψαχνω για πολιτικα λαστιχα και την ψαχνω και στην διασταση!
Θα βρω οντως 195/50/16 τετραδα να την βαλω και αν δεν ικανοποιηθω στην πιστα τοτε θα παω για 55αρι προφιλ!
Θα δειξει,ευχαριστω για τις γνωμες σας!

Παράθεση:

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Videakia No 4,01 beta endurasKE-30 OFF TOPIC 150 06-11-15 22:17
Videakia Νο 2!!!!! Nikos OFF TOPIC 1140 28-01-11 16:30
Videakia!! papathvas OFF TOPIC 1097 12-08-08 10:19

Page generated in 0,18347311 seconds (80,35% PHP - 19,65% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com