Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
13-05-10, 11:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
μπα με την 12αρα ξερει οτι δεν μου αρεσει καθολου και το προβλημα της ειναι τωρα με το σκαφος.
13-05-10, 18:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι δεν σ'αρεσει αλλα εχεις ριξει τοσο ιδρωτα και χρημα για να την κανεις ετσι ομορφη.Μιλαμε εχει μονωσει ολο το αμαξι μεσα απο την λαμαρινα,εβγαλε το a/c κι εβαλε κλιμα κι αλλα πολλα...Ολοι μας οταν εχουμε ενα αμαξι που δεν το αγαπαμε καθολου το εχουμε ετσι παρατημενο κι ασχημο οπως το δικο σου...
Εγω παντως Φανη δεν σε πιστευω οταν λες οτι δεν το αγαπας.
|
13-05-10, 18:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μπα... Απλά το μεράκι ειναι μεράκι...
|
14-05-10, 19:13
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι Αττικής
|
|
Καλησπέρες. . . Εχτέςτο πρωί ή προχτές το απόγευμα βρισκόμουν στο φανάρι στη Θηβών στα έργα του μετρό της Ανθουπόλεως σε ένα μηχανάκι! Δίπλα μου ήταν ένα ασιμή κορόλλα με πινακίδα Υ__ - 9010 στρίψαμε μαζί προς το b-eat κ μετά στο πρώτο στενό δεξιά κ έγινες σίφουνας. . . Κορολλάκιας φυσικά. . . Ποιός είσαι βρέ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη RenataD : 14-05-10 στις 19:27.
|
17-05-10, 00:04
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Επεστρεψα πριν απο λιγο μετα απο βολτα στην παραλιακη με την Ελλη, και ειχα μια απροσμενη συναντηση εστω και στο ποδι. Φευγοντας απο την Ωστρια το ρανταρ μου επιασε ενα μπορντω 101 με 15αρες Rosta, και πισω χαρακτους δισκους. Ηταν ο φιλτατος ΜΑΝΩΛΗΣ19. Φιλε μου χαρηκα που τα ειπαμε -εστω και στο ποδι, τι πρωτοτυπο για μενα. Ειδα οτι κοντοσταθηκες διπλα στην 101 μου, πως σου φανηκε με τα αμερικανικα φαναρια?
|
17-05-10, 13:26
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα - Περιστέρι
|
|
Χθές το βραδάκι κατα τις 23:00 αραγμένη Ε12 ασημί (δεν είδα αν ηταν fl ή profl) με aftermarket ζαντάκια προς το μαυρο. Στρ Καραισκακη κοντα στα Everest με αυτοκόλητα του club στα πλαινά τζάμια...
Ποιο παιδάκι ήτανε ???
|
17-05-10, 22:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Φίλε μου jl_e10 ειλικρινά χάρηκα για την γνωριμία....Ήταν κάπως απρόσμενη η αλήθεια είναι!!!!Πολύ όμορφα τα φανάρια σου!!!Δίνουν στο αυτοκίνητο ένα ιδιαίτερο ύφος!!!!μου αρέσει πολύ η αντίθεση που κάνει το μπορντό με το άσπρο μέρος των φαναριών....!!!!!!!Έχεις και κάποιο επίπεδο φιμέ από όσα είδα και του δίνει πολύ....κλασική περίπτωση βλάβης και στους δυο τα πίσω δισκόφρενα και η 5άκτινη ζάντα.....Να το χαίρεσαι το καμάρι σου!!!!!
|
18-05-10, 11:07
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Ε12 ασημι με αυτοκολητο του club σε μαυρο φοντο κατω απο την πισω πινακιδα ... Χαλκιδος γωνια νικαια....
|
19-05-10, 19:51
|
|
|
|
Περιοχή:
ΣΕΠΟΛΙΑ
|
|
μαυρη ε11 μαλλον τουρμπατη που βγηκε στην βουλιαγεμνης απο καθετο δρομο που δε θυμαμαι τωρα στο υψος που γινονται καποια εργα του μετρο,απο την οποια ελειπε ο πισω προφυλακτηρας με πινακιδες ΖΜΜ-....με αυτοκολλητα του club στα πισω τζαμια ο οποιος φοραγε μαυρο πουκαμισο και καπνιζε μεσα στο αμαξι..(αυτα τα λιγα ειδα)ας παρουσιαστει!!!!
|
20-05-10, 13:14
|
|
|
|
|
|
Εγώ θα την κάνω την ερώτηση αλλά κατα πάσα πιθανότητα απάντηση δεν θα πάρω αλλά ας την κάνω.......
είναι ένα corolla μπλέ ουρανί μάλλον Ε12 Facelift με μαυρησμένα πίσω φανάρια κ αυτοκόλλητα του club στα πλαϊνά τζάμια κ έχει συχνές συναντήσεις με ένα 206 παλιά κ τώρα 207 Rallye μαύρο στην Ιερά οδό, μήπως.........λέω μήπως..........είναι κανένας απο εδώ μέσα αν δεν θέλει να το πεί εδώ ας στείλει pm!
Ευχαριστώ πολύ!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ζήσης : 20-05-10 στις 13:36.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17813206 seconds (78,50% PHP - 21,50% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|