Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
14-07-08, 01:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
να σαι σιγουρος πως θα το πιστεψω....
|
Γιατί ρε αμφισβητείς το Μαλιώρα...??
|
14-07-08, 01:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Απο σταση το ταπερ ειναι μπροστα παντου απο ρεπριζ μιλαει το τουρμπο..
Αν και ψηλα ξεφουσκωνουν..
14-07-08, 01:34
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Γιατί ρε αμφισβητείς το Μαλιώρα...??
|
να παει κ ενα μαμα τς να δουμε ποσο θα το βγαλει ομως...
να παει κ ενα απο τα σπατα να δουμε
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Απο σταση το ταπερ ειναι μπροστα παντου απο ρεπριζ μιλαει το τουρμπο..
Αν και ψηλα ξεφουσκωνουν..
|
καποια δεκατα ειναι λογο βαρους ....βαλε το νεο ταπερ που χει ιδιο μοτερ κ τα κιλα του golf
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 14-07-08 στις 08:22.
|
14-07-08, 08:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Καποιο υπερκυβισμενο θα παει στο event στον Μαλλιωρα και θα επαληθευτουν τα νουμερα....
|
Το ίδιο υπερ/νο θα πάει... Του firebone...
|
|
14-07-08, 09:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε σεις, πάτε καλά?
Απο πότε η ροπή είναι στραγάλια να την αγοράζουεμ με τα κιλά? Και απο πότε η ροπή είναι το Α και το Ω?? Και γιατί μόλις σας λένε ότι η ροπή δεν παίζει τον πιο σπουδαίο ρόλο, ανακαλύπτεται και άλλες αιτίες που παίζουνε ρόλο? Γιατί έχετε επιλεκτικά επιχειρήματα?
Αν και ο τίτλος του τόπικ είναι τελείως λάθος (θα έπρεπε να λέγεται "Υπερκυβισμένα ΠΑΝΤΩΣ είδους vs 20ν"), εν τούτης θα πώ ότι σε πολλά απο όσα έχετε πεί, οι ίδιοι (οι Υ/β) αναιρείται την δύναμη του μοτέρ σας! Αναφέρετε κατ' εξαίρεση μόνο της περιπτώσεις που σας εξυπηρετεί, και σας βολεύουνε, ώστε να δείξετε ότι το μοτέρ είναι μπροστά! Αυτό είναι πρωτάκουστο!
Δεύτερον, δεν υπάρχει περίπτωση καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, να είχες μέσα 3η σχέση Χρήστο, το 20ν, 2η σχέση και να έφευγες! ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Λυπάμαι, αλλά για πρώτη φορά σε όλη αυτήν την κουβέντα, υοπχρεώνομαι να πώ ότι δεν το πιστεύω! Και πάντα το λέω με την προσωπική μου εμπειρία με το Civic. Με 17 και κάτι ψιλά ροπή, στην πρώτη μου έφυγε μισή καρότσα, μόλις έβαλα δευτέρα, και μέχρι να βάλω 3η, του βγήκα και μισή μπροστά!
Επίσης, λέτε ότι βγάζει 160-170 άλογα (προφανώς μιλάμε για στρόφαλο!). Τα 20ν έχουνε απο 140-160 άλογα. Δηλαδή θέλετε κάποιος να πιστέψει, ότι με 10-15 άλογα διαφορά, σκίζετε τα 20ν, τα οποία ώς επι το πλείστον είναι τουλάχιστον 150-200 κιλά πιο ελαφριά λόγω καρότσας? Εκτός και αν μιλάτε για κόντρα 100-200 μέτρων,....... οπότε πάω πάσο! Απο ρολλαριστές το πιο πιθανό είναι να είστε μπροστά..... αλλά είπαμε, μιλάμε πάλι για την περίπτωση που σας βολεύει!
Τέλος, ότι και αν δείξουνε τα οποιαδήποτε δυναμόμετρα, εμένα προσωπικά, δεν μου λέει ΤΙΠΟΤΑ! Στον δρόμο τι κάνουμε..... και εξηγούμαι....
Εμένα μου έδειξε 137 αλογάκια, με βάση λοιπόν αυτήν την λογική..... είμαι αρκετά πίσω απο πολλά! Στον δρόμο γιατί δεν συμβαίνει όμως αυτό? Είναι μια ευλογη απορία (και πριν αρχίσουνε οι μεγάλες κουβέντες, δεν έχω καν την σωστή εξάτμιση επάνω, και είμαι με διαλυμένο ουσιαστικά καταλύτη!!!!).
Οπως και να έχει, μια τέτοια κόντρα μπορεί να κατανοηθεί μόνο με τα αυτοκίνητα δίπλα - δίπλα! Αν και εκεί πιστεύω ότι το 20ν είναι μπροστά! Επειδή ακριβώς μια κόντρα είναι απο στάση.... όση διαφορά και αν πάρει το Υ/β μέχρι να ανεβάσει στρόφες το 20ν, στην συνέχεια θα το μαζέψει! (Ακριβώς το ίδιο μου συνέβη με πασίγωνστο Yaris -όσοι γνωρίζουνε, ξέρουνε- το οποίο πολύ πιο ελαφρύ, όντως έφυγε μπροστά μια καρότσα+, αλλα μέχρι το τέλος, με κέρδισε για ένα φτερό! Το θεωρώ κατόρθωμα δίπλα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο να σταθώ έτσι δίπλα του!)
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-07-08, 15:02
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Ayrton, δηλαδη πιστευεις οτι ασημι 20v χωρις προγραμμα ειναι μπροστα απο υπερκιβισμενο 3ου σταδιου???
παντως θα ηθελα να δω πολλα 20v να ερθουν να κανουν δυναμομετρηση για να δω και ποσα λενε οτι ειναι απειραχτα.....
14-07-08, 15:08
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Μάλλον δεν θέλετε να καταλάβεται ότι τα χαρακτηριστικά λειτουργίας και όχι τα νουμερα ένός δυναμόμετρου είναι αυτά που κάνουν γρηγορο ένα μοτέρ...
|
14-07-08, 15:16
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πιστεύω ότι 3ου σταδίου, μπορεί να είναι και μπροστά! Το έχω ξαναπεί άλλωστε.....
Πιστεύω ότι μέχρι 2ου σταδίου, υπερβολικά δύσκολα μπορεί το Υ/β να μείνει μπροστά!
Και για 1ου σταδίου.... δεν το συζητάω καν!!! Είναι πίσω με τεράστια διαφορά!!
Και να διευκρινήσουμε, ότι χωρίς πρόγραμμα εννοούμε να μην έχει παράλληλο επάνω! Γιατί το να έχει εγκέφαλο Levin, είναι αυτονόητο!!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
14-07-08, 15:22
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Πιστεύω ότι 3ου σταδίου, μπορεί να είναι και μπροστά! Το έχω ξαναπεί άλλωστε.....
Πιστεύω ότι μέχρι 2ου σταδίου, υπερβολικά δύσκολα μπορεί το Υ/β να μείνει μπροστά!
Και για 1ου σταδίου.... δεν το συζητάω καν!!! Είναι πίσω με τεράστια διαφορά!!
Και να διευκρινήσουμε, ότι χωρίς πρόγραμμα εννοούμε να μην έχει παράλληλο επάνω! Γιατί το να έχει εγκέφαλο Levin, είναι αυτονόητο!!!
|
αυτονοητο το να εχει εγκεφαλο levin. για να δω ποσες σιγανοπαπαδιες θα δυναμομετρηθουν..
14-07-08, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Φίλε Firebone, μην κολλάς στα νούμερα.... είναι λάθος αυτό. Εγώ σου λέω ότι μπορεί και ενα Υ/β να βγάλει 150 άλογα, και να είναι πίσω μου.... Δεν λέει κάτι η δυναμομέτρηση. Ο τρόπος λειτουργίας των 2 μοτέρ είναι τελείως διαφορετικός! Αλλη φιλοσοφία......
Το ένα αποτελεί μια λύση που σκαρφιστήκανε κάποιοι ώστε να μπορεί να βελτιωθεί ενα μοτέρ. Το άλλο, όπως και οι ίδιοι λέτε, έχει αγωνιστικές καταβολές! Αυτό από μόνο του, τα λέει όλα!
Υ.Γ. Πες τα ρε Ακη.... αυτο λέω κι εγώ τόσο καιρό... αλλά εξακολουθούνε να κολλάνε σε νούμερα.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 14-07-08 στις 16:33.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18771911 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|