Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
21-05-09, 05:10
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Υπαρχει και το δασυλλιο σαν λυση, απο χωρο σταθμευσης τουλαχιστον! Το πισω μαγαζι εχει ωραια θεα (οχι καλυτερη απο το μπροστα αλλα κομπλε) και ψιλοκαλο κοσμο.. δεν θυμαμαι καλα γιατι εχω να παω καιρο!
Μπαμπη, η βεσο ακουγεται μια χαρα και τη θεωρω πολυ καλη σαν λυση! Θα την προτεινα κι εγω!
Τα βραχνεϊκα μου φαινονται λιγο μακρια, δεν λεω να πηγαινουμε κι εκει που και που αλλα δεν βρισκεις και παρκινκ εκει ευκολα..
21-05-09, 09:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Για ποιο λόγο προέκυψε τέτοιο θέμα τώρα; Έμαθε κανείς γιατί έκλεισε και εάν έκλεισε οριστικά ο Φάρος; Το λέω γιατί μπορεί να έχει κλείσει για λίγες ημέρες για διάφορους λόγους.
Πάντως, εάν όντως υπάρχει θέμα με τον Φάρο, τότε για μένα η καλήτερη λύση είναι το Δασύλειο. Φοβερή θέα τώρα το καλοκαίρι που θα καθόμαστε έξω. Βασικό μειονέκτημα ο απαράδεκτος καφές που σερβίρει αλλά και ο κλειστός του χώρος για τον χειμώνα που απλά δεν είναι για εμάς... Αλλά για τώρα το καλοκαίρι, ψηφίζω Δασύλειο...
Αλλά επιμένω να δούμε πρώτα τι ακριβώς γίνεται με τον Φάρο...
21-05-09, 12:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Για ποιο λόγο προέκυψε τέτοιο θέμα τώρα; Έμαθε κανείς γιατί έκλεισε και εάν έκλεισε οριστικά ο Φάρος; Το λέω γιατί μπορεί να έχει κλείσει για λίγες ημέρες για διάφορους λόγους.
|
Απ οτι εμαθα ο φαρος εκλεισε σαν μαγαζι για ποιο λογο δεν ξερω παντως το σιγουρο ειναι οτι πλεον μεσα μενουν αφγανοι.
|
|
|
21-05-09, 18:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
σκεφτηκα να προτεινω κατι αλλα οι προυποθεσεις ειναι αρκετες
1) πρεπει να εχει χωρο για να αραζουμε ολοι
1α) να ειναι κοντα τα αυτοκινητα μηπως βγει και καμια φωτο
2)να μην ειναι κυριλε η τρεντι μαγαζια για να κανουμε την φασαρια μας χωρις να μας κοιταν σαν εξωγηινους και να μπορουμε να ενωσουμε 2-3 τραπεζια για να χωραμε ολοι
3)καπου που να μας βολευει ολους
Το μονο που μου περναει απο το μυαλο χωρις πολυ σκεψη ειναι το επικεντρο στο φυσικο αλλα αυτο δεν ειναι λυση. Ισως να βολευε και η Veso. Κατι ελεγε βεβαια προχθες ο Γιωργος (XAROS) για Βραχνεϊκα αλλα εκει δεν τα ξερω τα μαγαζια.
|
Σωστος ο Μπαμπης!!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
πολυ μεγαλο χωρο εχει και στο παρκινκ κοντα στα μαγαζια του ριου...αλλα εχει πολυ κοσμο τωρα και τ χειμωνα ερημια...
|
Γιωργο συμφωνω!!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Πάντως, εάν όντως υπάρχει θέμα με τον Φάρο, τότε για μένα η καλήτερη λύση είναι το Δασύλειο. Φοβερή θέα τώρα το καλοκαίρι που θα καθόμαστε έξω. Βασικό μειονέκτημα ο απαράδεκτος καφές που σερβίρει αλλά και ο κλειστός του χώρος για τον χειμώνα που απλά δεν είναι για εμάς... Αλλά για τώρα το καλοκαίρι, ψηφίζω Δασύλειο...
Αλλά επιμένω να δούμε πρώτα τι ακριβώς γίνεται με τον Φάρο...
|
Ανδρεα ετσι και αλλιως ο Φαρος κοντευε να γινει αλλοδαπισταν σαν τα Πελεκανεικα!!!!!!
Οποτε καλυτερα τωρα παρα αργοτερα!!!!!!!
Το Δασυλλιο ειναι καλη λυση, αλλα το παρκινγκ οτι να ναι.............με πολυ κινηση και οχι για κοσμο απο κλαμπ σαν εμας!!!!!!
Η Βεσο (η οποια μαλλον στο τελος θα επικρατησει) εχει πολλα πλεονεκτηματα........φασαρια αποδεκτη απο εμας. παρκινγκ τεραστιο και για ολους μαζι(μοναδικο μειον οτι θα ναι αντερ τα τουτουνια μας) και επιλογη καφετεριας ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.........Παναχαικο η το διπλα του(μου διαφευγει το ονομα του τωρα) χωρις δυνατη μουσικη και κοσμο παρεμφερει με εμας!!!!!
Οι επομενες λυσεις ειναι Βραχνεικα(απροσπελαστα με τα εργα), Ριο , και ΤΕΙ με σαφη ελλειψη παρκινγκ(μονη λυση το βενζιναδικο και παραταξη κατα σειρα)!!!!!!
|
30-05-09, 02:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Την Τεταρτη 3-6-09 και ωρα 18:30 θα βρεθουμε στο συντριβανι στην Βεσο........!!!!!!!!
Ειμαστε ηδη συμφωνοι μεσω τηλεφωνου, Κορολαπατρα, χαρντμποβ,τζανακας, σοπ(μαλλον ο Πανος-Γκεντζ) και φυσικα Χαρος , δυστυχως ο ρειντζερ το σκεφτεται ακομα........ελπιζω να μπορεσει!!!!!!!
Γιαννη, τα μηνυματα ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
|
30-05-09, 02:59
|
|
Administrator
|
|
|
|
Εννοειται μεσα κι εγω γιατι σιγα σιγα θα πεσει πηξιμο με τη σχολη..
Θα τα στειλω τα μηνυματα!!
30-05-09, 15:00
|
|
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Και εγω μεσα ειμαι παιδια αλλωστε με τον Χαρο χθες μαζι πιναμε καφε και τα λεγαμε. Ρε Βαγγελη ελα ρε για καφε γιατι μετα θα ξεκινησει η εξεταστικη και που ωρα για καφεδες. Λοιπον θα τα πουμε απο κοντα με ολους ελπιζω. Εχω νεα να σας πω για ενα νεο τυπου ρανταρ ταχυτητας...
30-05-09, 15:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μου έστειλε μήνυμα ο Δήμος (DIM) που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και μου είπε οτι αύριο έχουν επισκεπτήριο 10:00 με 13:00. Επίσης τα παιδιά που δεν περιμένουν κόσμο τα χώνουν σε αγγαρίες και διάφορες δουλειές.
εγώ προτείνω να πάμε μια βόλτα το πρωι να τον δούμε και επίσης να τον βοηθήσουμε να τη σκαπουλάρει....
περιμένω συμμετοχές....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
30-05-09, 15:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Εννοειται μεσα κι εγω γιατι σιγα σιγα θα πεσει πηξιμο με τη σχολη..
Θα τα στειλω τα μηνυματα!!
|
Αντε μπραβο!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Και εγω μεσα ειμαι παιδια αλλωστε με τον Χαρο χθες μαζι πιναμε καφε και τα λεγαμε. Ρε Βαγγελη ελα ρε για καφε γιατι μετα θα ξεκινησει η εξεταστικη και που ωρα για καφεδες. Λοιπον θα τα πουμε απο κοντα με ολους ελπιζω. Εχω νεα να σας πω για ενα νεο τυπου ρανταρ ταχυτητας...
|
Ετσι, ετσι.........
Προσεξε τι θα πεις για το ρανταρ :mrgreen :
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
μου έστειλε μήνυμα ο Δήμος (DIM) που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και μου είπε οτι αύριο έχουν επισκεπτήριο 10:00 με 13:00. Επίσης τα παιδιά που δεν περιμένουν κόσμο τα χώνουν σε αγγαρίες και διάφορες δουλειές.
εγώ προτείνω να πάμε μια βόλτα το πρωι να τον δούμε και επίσης να τον βοηθήσουμε να τη σκαπουλάρει....
περιμένω συμμετοχές....
|
Δυστυχως εχω πολυ σοβαρη δουλεια( ο Σοπ(Νικος) βαφτιζει την πιτσιρικα του) αλλιως σιγουρα θα μουν μεσα!!!!!!!!!
Να πατε οσοι μπορειτε, κριμα ειναι!!!!!!!
|
30-05-09, 16:39
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Επίσης τα παιδιά που δεν περιμένουν κόσμο τα χώνουν σε αγγαρίες και διάφορες δουλειές.
περιμένω συμμετοχές....
|
Αυτό θα πεί... ranger
Administrator Ειδικών Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19172907 seconds (81,02% PHP - 18,98% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|