Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
25-10-05, 11:03
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Το έχω πει και στο παρελθόν μέσα από αυτό το topic, θα το πώ και τώρα. Τα 1,6 FSi τα κοροϊδεύουμε με τις Corolles 1,6. Κάτι focus και astra ουτε τη βενζίνα μου δεν θυσιάζω. Απλά γουστάρω να βλέπω τη φάτσα του τύπου που έδωσε 25.000 για το Α3 όταν τρώει τσαγάκι από το Corollaki που είνια 6.000 φθηνότερο. Και να φανταστείς οτι θα μπορούσε να πάει το TS και να είναι στην παρέα μας... Αλλά ήθελε Γερμανό ο τύπος, στην υγεία του το τσαγάκι, κάνει καλό και στο στομάχι!!!
|
Και που να δεις και αυτούς με τα 2λιτρα Α3 όταν τον πίνουν από την ΤS μου πως κάνουν!!Δεν φαίνεται να το πιστεύουν,πραγματικά!!Όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι(μτχ) είχε χάλια λάστιχα,με μεγάλη φθορά.Πήγα λοιπόν να δω για λάστιχα με ένα φιλαράκι.Στην επιστροφή πέτυχα ένα Α3 2.0 FSI που πήγαινε γυρεύοντας!!Παιδιά είχε μεγάλη πλάκα να δίνει και όταν μπήκε το δικό μου στο lift του φτάνω στο πίσω προφυλακτήρα σε χρόνο μηδέν και αμέσως βγαίνω αντίθετο ρεύμα για προσπέραση!Με την αλλαγή σε 4η τον πέρασα αρκετά χαλαρά θα έλεγα!Το γέλιο ήταν ότι έμεινε πίσω μετά καμιά πεντάρα αυτοκίνητα,τάχα και καλά ότι δεν "έδινε"!!!
|
25-10-05, 12:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger";p="
Το έχω πει και στο παρελθόν μέσα από αυτό το topic, θα το πώ και τώρα. Τα 1,6 FSi τα κοροϊδεύουμε με τις Corolles 1,6. Κάτι focus και astra ουτε τη βενζίνα μου δεν θυσιάζω. Απλά γουστάρω να βλέπω τη φάτσα του τύπου που έδωσε 25.000 για το Α3 όταν τρώει τσαγάκι από το Corollaki που είνια 6.000 φθηνότερο. Και να φανταστείς οτι θα μπορούσε να πάει το TS και να είναι στην παρέα μας... Αλλά ήθελε Γερμανό ο τύπος, στην υγεία του το τσαγάκι, κάνει καλό και στο στομάχι!!!
|
Και που να δεις και αυτούς με τα 2λιτρα Α3 όταν τον πίνουν από την ΤS μου πως κάνουν!!Δεν φαίνεται να το πιστεύουν,πραγματικά!!Όταν είχα πρωτοπάρει το αμάξι(μτχ) είχε χάλια λάστιχα,με μεγάλη φθορά.Πήγα λοιπόν να δω για λάστιχα με ένα φιλαράκι.Στην επιστροφή πέτυχα ένα Α3 2.0 FSI που πήγαινε γυρεύοντας!!Παιδιά είχε μεγάλη πλάκα να δίνει και όταν μπήκε το δικό μου στο lift του φτάνω στο πίσω προφυλακτήρα σε χρόνο μηδέν και αμέσως βγαίνω αντίθετο ρεύμα για προσπέραση!Με την αλλαγή σε 4η τον πέρασα αρκετά χαλαρά θα έλεγα!Το γέλιο ήταν ότι έμεινε πίσω μετά καμιά πεντάρα αυτοκίνητα,τάχα και καλά ότι δεν "έδινε"!!!
|
Ετσι ακριβως ειναι η πραγματικοτητα αλλα δεν το καταλαβαινουν καπιοι.Επειδη εδωδαν 30,000ευρο για να παρουν ενα ποιοτικο αυτοκινητο νομιζουν οτι πηραν και πυραυλο ταυτοχρονα...."Δεν ηξερες δεν ρωραγες"??Παντως αυτοι με τα golfakia δεν πανε πισω.Στο γαλατσι μια μερα ειχε συναντηση το vw club μαλλον,γιατι ηταν 4-5 golf με το εν λογω σημα τους και ετυχε να παω για καφε στο zepellin.(Πισω εχω κολλησει το αυτοκολλητο του club) με κοιταζαν λιγο μυστηρια..
|
25-10-05, 19:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Pavleouras to mama kibwtio ennow oti einai sxetika konto se sxesi me ta sumbatika amaksia pou kukloforoun ayth th stigmi stin agora
H NEFELI spoudazei sto D.I.(panepistimio pliroforikis athinwn pc ) Kai mono ayto ftanei gia na katalabeis ti pipes tongue prepei na kanei enas an8rwpos kai ti "mamisia" snoopy gia na perasei orismena ma8imata
Stathi anakoinw8ike stis eidiseis oti o papous meta apo triplo bypass nosileyetai diaswlinomenos doctor me orous apo nitrous oxide kai balbolini
|
Που να δεις τι π$#ες καναμε και εμεις στο ΤΗΜΜΥ εδω στη Θεσσαλονίκη.
Οσο για τον παπου...ας του βαλουν κανα τουρμπακι στην αορτη να στρωσει.
|
25-10-05, 21:14
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Egw eixa petuxei stin Katexaki ena palio A3 kai tou pira tin kulwta. Eksatmiseis auto 8orubos kai kako, ena katebasma egw 3 kolwnes pisw autos. Koitaw apo ton ka8refti kai apo ta neura tou kopanouse to timoni.
|
|
|
25-10-05, 21:19
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
xaxaxaxaxa ωραιος ο ddeus.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
|
|
27-10-05, 04:27
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Να πω και εγω 2 λογακια σε αυτο το ενδιαφερον θεμα. Πρωτου αρχισω να πω οτι εχω facelift TS ολα stock, και δεν ειμαι και κανας καλος οδηγος (δεν ξερω να κανω σωστη εκκινηση με anti-spin off πχ), απλα παταω τερμα το γκαζι και προσπαθω να κανω γρηγορη αλλαγη συρω στισ 7.800 στροφες.
Συνηθως γυριζω το βραδυ απο μεσογειων και κιφησιας....και γενικα δε μου εχουν τυχει και πολλες φορες κοντρακηδες. 2 ειναι μονο αυτες που θυμαμαι.
1) Πηγαινα στην κιφησιας και πιανω αριστερη λωριδα για να ριξω κανενα lift...οποτε προσπερναω μια BMW 520 καινουρια και φαινεται σπαστηκε ο κατοχος της....οποτε στο φαναρι ερχεται απο πισω μου (πιασμενη η διπλανη λωριδα). Ξεκιναω εχω χαλαρα, και με προσπερναει επιδεικτικα απο δεξια. Πλακωνω και εγω και αρχισε να μενει πισω ολο και περισσοτερο....το πηγα μεχρι 170, μετα ειχε μεινει αρκετα πισω και το εκοψα.
2) Κιφησιας παλι, ειμαι στο φαναρι με ενα swift παλιο καραφτιαγμενο. Ξεκιναμε και μου φευγει μπροστα (ειπαμε I suck στην εκκινηση) μετα αρχιζω να μαζευω λιγο αλλα ξαναξεφευγει....δεν ξερω τι του ειχε κανει, ηπια καλο τσαγακι παντως.
Και κατι ακομα που δεν ηταν κοντρα, αλλα το θεωρω ενδιαφερον. Ημουνα με 3 φιλους και πηγαιναμε για village centre, και εκει που σταματαω στο φαναρι σκανε διπλα αλλη μια TS και ενα ταπερ!!!!!!!!!! Τυχαιο γεγονος οτι βρεθηκαν εκει διπλα διπλα? δεν ξερω, παντως ακονιζαν τα μαχαιρια....και αναβει πρασινο και φεβγουν...προσπαθησα να ακολουθησω και εγω αλλα εμεινα αρκετα πισω, αυτοι παντως που τους εβλεπα πηγαιναν διπλα διπλα...σκληρη μαχη, δεν ξερω ποιος κερδισε. Παιζει η TS να ηταν και του club αλλα δεν ξερω....το περιστατικο εγινε παντως πριν κανα 5αμηνο...
Αυταααα, και αμα κανεις μπορει να μου πει πως να κανω σωστη εκκινηση, ευπροσδεκτος!
|
|
|
27-10-05, 04:47
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Thrylos7 to pan einai na eksaski8eis ligo monos sou se fanari. H ousia einai na katafereis meta to spiniarisma twn troxwn na min kremasei o kinitiras h' an kremasei na kremasei ligo. Egw twra me to AE101 kai me 205/16/45 elastiko ksekinaw marsarontas mexri 5200 peripou. Afinw apotoma symplekti to strofometro petagete stis 6000 peripou kai otan papsei na spiniarei peftei sti 5000 mesa stin ofelimi perioxi opou kai pataw terma gkazi mexri kofti. To moter mou strofari mexri 6500. Twra sta polustrofa moter apo oti exw dei marsareis kamia 500-800 strofes prin ton kofti afineis apotoma sumplekti to amaksi trelenetai stous koftes stin arxi kai molis arxisei na mazeyei xiliometra kai psiloapokta kai prosfysi,(to katalabaineis apo thn ptwsi twn strofwn) to g@m@s me terma gkazi mexri kofti opou kai kaneis allagi. An to spiniarisma stin ekinisi einai akatasxeto logw kakou odostromatos paizeis me to gkazi.
|
|
|
27-10-05, 15:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p="
Thrylos7 to pan einai na eksaski8eis ligo monos sou se fanari. H ousia einai na katafereis meta to spiniarisma twn troxwn na min kremasei o kinitiras h' an kremasei na kremasei ligo. Egw twra me to AE101 kai me 205/16/45 elastiko ksekinaw marsarontas mexri 5200 peripou. Afinw apotoma symplekti to strofometro petagete stis 6000 peripou kai otan papsei na spiniarei peftei sti 5000 mesa stin ofelimi perioxi opou kai pataw terma gkazi mexri kofti. To moter mou strofari mexri 6500. Twra sta polustrofa moter apo oti exw dei marsareis kamia 500-800 strofes prin ton kofti afineis apotoma sumplekti to amaksi trelenetai stous koftes stin arxi kai molis arxisei na mazeyei xiliometra kai psiloapokta kai prosfysi,(to katalabaineis apo thn ptwsi twn strofwn) to g@m@s me terma gkazi mexri kofti opou kai kaneis allagi. An to spiniarisma stin ekinisi einai akatasxeto logw kakou odostromatos paizeis me to gkazi.
|
ωραια τα λες (αν και θα προτιμουσα ελληνικους χαρακτηρες )
αλλα τα παραπανω δεν ειναι για καθε μερα. Γιατι σε μια τετια εκκινηση δισκος-πλατο και λαστιχα τα βλεπουν ολα κολυωμενα
Εγω κανω τετιες εκκινησεις μονο οταν εχω ιδιο γρηγορους διπλα (RX-8, Tαπερ, FR, Coupra, κ.α)
Και οταν εχεις 100 αλογα ειναι ευκολο να τις κανεις. (δεν σπινιαρει τοσο) στα 192 θελεις σιγουρα και καλη ασφαλτο.
|
27-10-05, 15:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Korydallos Athens
|
|
Συμφωνω...!!
27-10-05, 16:07
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
μπορώ να φαντασώ τι γίνεται στα 192, εγώ εδώ με 90 στην πρώτη γίνεται της π.....ας, πάντως η καλύτερη εκκίνηση είναι να μην κάνεις καθόλου σπινιάρισμα, για να μην έχεις απώλειες, πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, που εγώ ακόμα δεν την έχω βρει
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18266201 seconds (76,01% PHP - 23,99% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|