Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-12-14, 18:57
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Yπάρχουν αλλά στην 11αρα πάνω απο 3-3,5 πόντους χαμήλωμα περισσότερο κακό κάνεις παρά καλό.

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-12-14, 22:01
Το avatar του χρήστη tom ks
tom ks Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla G6 vvt-i
Περιοχή: Ιωαννινα
Δύναμη Σεβασμού: 206
tom ks είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μπορείς να μου πεις κάποια μάρκα;
Παλιά 04-12-14, 23:59
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ηr ειχα δοκιμάσει εγώ και σε συνδυασμό με τα Kayaba ήταν αρκετά καλά,ειδικά με τα ultra sr

すべてはバランスについてです
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-02-16, 19:57
Το avatar του χρήστη skour
skour Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: corolla e11 f\l sedan
Περιοχή: κορινθος
Δύναμη Σεβασμού: 239
skour είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τα hr 3,5cm χωρίζονται σε μαλακά και πιο σκληρά ή όχι ? Το λέω γιατί κάποτε είχα διαβάσει για ελατήρια hr διαφορετικών χρωμάτων, εκτός και αν το χρώμα ξεχώριζε τους πόντους χαμηλώματος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-06-16, 16:11
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλησπέρα! προς ενημερωση βρηκα μαστορα στην Καλιθεα ειναι κοντα στην παραλιακη σχεδον οποτε βολευει περισσοτερο απο την Φρατζη! που επισκευαζει τα κονι! μαλιστα λεει ειναι ο επισημος στο service τους. Δεν ξερω ο Στρατος τι εγινε υποτιθεται ηταν εκεινος.
Ρωτησα τιμη ειπε κατα 90% συνηθως παει 35 ευρω το κομματι. Εκτος αν εχουν μεγαλη ζημια και παει παραπανω.
Η τιμη ειναι με τα αμορτισερ στο χερι. Επειδη ειναι συνεργειο μπορει να αναλαβει και το βγαλε -βαλε, φανταζομαι με επιπλεον κοστος.
www.koniservice.gr

Υ.Γ προς Admins ευχαριστω για την μεταφορα του θεματος στο σωστο θεμα της Ε11!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 08-06-16 στις 09:34.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-06-16, 16:24
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα! γράφω εδώ μιας και έχει άμεση σχέση με την ανάρτηση!
τελικά το πρόβλημα που είχα ότι πέταγε κόλο το αμάξι ειδικά απο την πισω αριστερη πλευρα αφου εγερνε περιεργα σαν να μην ειχε δλδ επαναφορα, δεν εφταιγε το αμορτισερ οπως νομιζα αλλα τα λαστιχα της πισω αντιστρεπτικης!
πηρα νεα απο Toyota 16,40 ευρω ειχαν, αν και μου ειπαν ολα ειναι τα ιδια και σε G6 κτλ ειδα οτι αυτα γραφουν ενα 15 στο πλαι τους, ενω εκεινα που ειχα γραφουν 17. Ειχαν μεγαλο κενο, μπορει και 2mm περισσοτερο με αποτελεσμα η μπαρα αναμεσα να ειναι πολυ χαλαρη.
Δηλαδη μπηκα κατω απο το αμαξι αφου το σηκωσα πρωτα και με τα χερια μου την κουνουσα ολοκληρη δεξια αριστερα αλλα και πανω κατω, ενω τωρα δεν κουναει καθολου!
εκανα διαδρομες με στροφες πολλες και πλατειες κτλ καθως και "σβουριδια" σε παρκιγκ! δεν εχει καμια σχεση με πριν! ειναι λες και αλλαξα αμορτισερ σχεδον!!!!
ξερει κανεις αν εχει διαφορα νουμερα λαστιχα? ή εστω αν υπαρχουν αλλα aftermarket ποιο σκληρα?
στην τελευταια φωτο αμα δειτε καλα λεει στο πλαι 17, ενω στην αλλη απο πανω λεει 15. Δεν ξερω αν καταλαβαινετε απο την φωτο και την διαφορα στο κενο που εχει στην τρυπα.
Ξεχασα να πω οτι τα ειχα ξαναλλαξει και ειχαν 25000χλμ δεν ξερω αν χαλανε τοσο ευκολα παντως ηταν χαβουζες!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-06-16 στις 16:33.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-17, 19:56
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλησπέρα! μετα απο καιρο συνεχιζω στο θεμα μας εδω σχετικα με την αναρτηση.
Οπως εχω γραψει εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=25400 εχω βαλει πισω ελατηρια βοηθητικα της MAD, απο αυτα σηκωθηκε καπου 2cm πανω το πισω μερος του αυτοκινητου και εχει φοβερη σταθεροτητα μιας και πλεον δεν παιρνει ευκολα κλισεις + οτι με οσα αμορτισερ εχουν ρυθμιση σκληροτητας δλδ koni sport κιτρινα και kyb AGX μπορει να μην παιρνει ΚΑΘΟΛΟΥ κλισεις!
Στα AGX δεν βλεπω να βαραει παντως δλδ οτι δεν παιρνει κλισεις οφειλεται μαλλον στο οτι σηκωνεται ποιο πανω δλδ ποιο εξω το εμβολο απο το σωμα του αμορτισερ γιαυτο ψηλωνει και δεν αφηνει ευκολα να βουλιαζει κιολας, δλδ ειναι λες και εβαλα πολυ καλυτερη αντιστρεπτικη.

Το ερωτημα ειναι τωρα το αλλο, επειδη εχω koni sport που θελουν επισκευη τα μπροστινα και ειναι στα 6χρονια πανω, οπως επαθα με τα πισω οταν επισκευαστηκαν αλλα μπηκαν βαλβιδες competition και σκλυρυναν πολυ, απο τα αποτομα χτυπηματα μου ανακατευεται το στομαχι! ειδικα το πρωι.
Τα εβγαλα τα πισω και εβαλα τα AGX με τα βοηθητικα, αλλα τα βοηθητικα δεν εχουν δοκιμαστει με τα koni.
Αν βαλω πισω τα koni + βοηθητικα θα ειναι καλυτερα ή χειροτερα? εννοω θα βαρανε ποιο πολυ? φιλος που ειχε βουλκανιζατερ και ειχα βαλει εκει τα AGX λεει οτι θα βαρανε ποιο πολυ επειδη σκληραινουν εφοσον παιρνουν λιγοτερες κλισεις, ενω ο μηχανικος και φιλος μου λεει το αναποδο, οτι επειδη ειναι ποιο ψηλα δουλευει ποιο ανετα το εμβολο και δεν θα εχω προβλημα.

τι γνωμη εχετε? γιατι λεω το ΣΚ αν προλαβω γιατι εχω και αλλες δουλειες στο εξοχικο να βαλω πισω τα koni sport.
Η επισκευη παει 35 ευρω το κομματι κριμα να δωσω 70 ευρω, μονο 2000χλμ εχουν κανει!
και επομενο ΣΚ θα αντικαταστησω τα μπροστινα με AGX για να πανε για επισκευη τα koni sport.
Θελω ομως να δω αν θα παω μονο τα μπροστινα ή και τα 4.
Αν παω 2 θα τα παρω εκεινη την ωρα που θα παω θα περιμενω εννοειτε, αλλιως θα πρεπει και να ξαναπαω.

Επισης το αλλο ειναι οτι τα koni sport ειναι ΑΕΡΑ-ΛΑΔΙΟΥ και οταν λεμε αερα σημαινει οτι εχουν καποιο αεριο.
Οταν επισκευαστουν ειναι ΜΟΝΟ λαδιου.
Τι σημαινει αυτο? γιατι βαζουν ΚΑΙ ΑΕΡΑ αρχικα μεσα?
μηπως για να μην εχουν μεταβολες αναλογα με τις καιρικες συνθηκες?
οπως εχω δει εγω, τον χειμωνα με το κρυο μαλλον πηζει το λαδι και ειναι υπερβολικα σκληρα, ενω με ζεστη ειναι μαλακά!
εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν συνεβαινε αρχικα!

Γνωριζει κανεις τετοια τεχνικα θεματα να μας πει σχετικα?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-17, 14:34
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο αέρας συμπιέζεται, το λάδι όχι.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-17, 20:01
NikiforosGT Offline:
Moderator

Είπα τεχνικά να γίνει επεξήγηση όχι απλά με λόγια αυτό το ξέρω και εγώ. Δεν δουλεύουν τα αμορτισέρ απλα με ένα έμβολο που συμπιέζει λάδι όπως μάλλον νομίζεις, δες το λινκ ποιο κάτω τι κάνει το λάδι, γιατί τότε απλά δεν θα δουλευαν καν. Η μόνη διαφορά που έχω δει στα Κόνι από αερα-λαδιου σε μόνο λαδιού είναι ότι χειμώνα είναι ποιο σκληρά με ζέστη μαλακώνουν. Πάντως στα κρατήματα δεν έχει καμία διαφορά, λέω για τα πίσω που έγιναν μόνο λαδιού, στο σταρλετ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο όμως και είχαν επισκευαστεί πολλές φορές λόγω χαμηλωματος. Ίσα ίσα με κομπετισιον βαλβίδες έγιναν πολύ καλύτερα αλλά με τα κρύα κοπανουσαν πολύ. Τελικά τα έβαλα πάνω τα Κόνι πίσω με τα βοηθητικά αύριο θα κάνω μια ανάβαση να τα δω....
Και κάπως έτσι δουλεύει το λάδι στην ανάρτηση γι'αυτό και ο μάστορας που μου έβαλε κομπετισιον βαλβίδες είχαν μικρές και λιγότερες τρύπες από τις μαμά!!!!!
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=115368
Δεν έχω καταλάβει το αέριο αρχικά τι παραπάνω κάνει.
Αν και αυτό κάτι μου λέει...https://el.m.wikipedia.org/wiki/&#37...84%CE%BF%CF%85

Και σχήμα κονι σπορτ http://www.modbargains.com/images/Pr...konidetail.jpg
Τα δικά μου είναι το Β αεριου-λαδιου. Τα πρώτα είναι μόνο λαδιού και τα τρίτα μόνο αερίου.
Τα μόνο αερίου δεν μπορούν να είναι επισκευασιμα. Ενώ τα δεύτερα είναι αλλά μετά γίνονται μόνο λαδιού.
Και το ερώτημα που θα ρωτήσω τον μάστορα όταν πάω τα μπροστινά είναι μετά τι μειονέκτημα υπάρχει; Σου λένε είναι λαδιού μόνο μετά αλλά κανείς από τους 3 που έχω πάει από παλιά δεν είπε τι γίνεται αν είναι μόνο λαδιού!
Και μάλλον το παρακάτω άρθρο απαντάει και στο ερώτημα μου http://www.autotriti.gr/data/news/pr...7592_15021.asp οπότε γι'αυτό γίνεται αυτό με τις θερμοκρασίες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 30-04-17 στις 21:11.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-05-17, 14:18
Το avatar του χρήστη tselosaggelos
tselosaggelos Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Δύναμη Σεβασμού: 162
tselosaggelos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν το αμορτισερ δουλευει δημιουργουνται μεσα στο λαδι φυσαλιδες αερα ιδιως οταν δουλευει γρηγορα αγγλικα νομιζω λεγεται foaming αυτο αποτρεπεται απο την προσθηκη ευγενους αεριου σε υψηλη πιεση συνυθως αζωτου ετσι η λειτουργια του παραμενει σταθερη https://www.youtube.com/watch?v=W4ZZYqRVzLc δες περιπου στο 3.00 λεπτο ειναι βεβαια αγγλικα αλλα νομιζω θα καταλαβεις
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ Ε 111 chris-e11 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 10-01-13 12:58
αναρτηση g6 G6 john ΦΟΡΟΥΜ 1 04-10-11 10:51
αναρτηση σε 111 urban TOYOTA COROLLA 111(G6) 2 22-07-10 23:55
E12 αναρτηση itsabigworld TOYOTA COROLLA E 12 5 18-09-07 14:48
αναρτηση απο ts σε 1.4 poutsa TOYOTA COROLLA E 12 23 20-06-07 15:06

Page generated in 0,20942211 seconds (83,77% PHP - 16,23% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:34.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com