Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-12, 13:44
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ναι επειδη οι μετρησεις ειναι μεσα στην πολη σχεδον καθε μερα το μεσημερι ειμαι αρκετη ωρα στην κινηση! αν σκεφτεις 10χλμ το πρωι ιδια διαδρομη κανω 20 λεπτα και το μεσημερι με ανοιχτο A/C θελω 50-60 λεπτα? το A/C το ειχα ρυθμισει τερμα ρελαντι στην βαλβιδα που εχει γιατι ειχα προβλημα ψυξης και ελεγα μηπως παγωνει καλυτερα το φρεον, τελικα απλα ηθελε συμπληρωμα, με την πρωτη ευκαιρια θα το κατεβασω να μειωθει και η καταναλωση με το A/C ανοιχτο. Σκεψου να εισαι συνεχεια στην κινηση 1η-2αρα και να εχεις ανοιχτο A/C 1400rpm λογικο ειναι να ανεβει η καταναλωση. Και με τις αλλαγες που εχω κανει στην βαλβιδα ρελαντι του μοτερ (αυτοματο τσοκ) και τις συνδεσεις υποπιεσης της αντλιας υδραυλικου χωρις ηλεκτρικα φορτια εχω ρελαντι κανονικο 1000στροφες οταν αλλα μοτερ πχ το μαμα 4EFE έχει 600rpm. Επειδη σύντομα θα δουλευω συνεχεια και με υδρογονο πανω θα δω μετα το ρελαντι του μοτερ γιατι με συνεχες ηλεκτρικο φορτιο των 6 ampers που χρειαζεται ο διαχωριστης υδρογόνου σιγουρα θα μου κατεβει λιγο το ρελαντι.
Υπόψην πως ποιό μεγάλο ρελαντί κάνει το αμάξι μας να έχει καλύτερες εκκινήσεις!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-07-12 στις 13:57.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 08:59
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 302
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοίπον συνεχίζω να βάζω σε ένα βενζινάδικο SHELL που μου πρότειναν και μου ειπαν οτι δεν κλεβει και εχω πραγματικά εντυπωσιαστει!
Έχουμε περιοχή - δ/νση του βενζινάδικου?
Παλιά 02-07-12, 12:10
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχουμε περιοχή - δ/νση του βενζινάδικου?
Είναι Στρατηγού Καλάρη στην γωνια πριν βγεις εθνικη στα Κ.Πατήσια δλδ, ενα SHELL δεν εχει αλλο εκει. Εγω βαζω απο εκει τωρα τελευταια και εχω δει μεγαλη διαφορα, Φαντασου εδινα αλλου και 70-75 ευρω για γεμισμα τερμα κατω-τερμα πανω η βελόνα και τωρα δινω 60-65!!! με ακριβοτερη τιμη βενζινης!!! την εχει ακριβοτερα απο τους αλλους γιαυτο και δεν εβαζα ποτε εκει. Και το κορυφαιο? ιδια αποσταση βελονας δλδ στο σημειο που παει τερμα πανω γινεται με 37 κατι λιτρα οταν αλλοι μου εβαζαν και 45 και 46!!!! κουφο ετσι?? και φυσικα παει τελεια το αμαξι ενω στα αλλα το wideband εδειχνε αρκετες φορες φτωχο μιγμα και 2-3 φορες ειχα προβληματα! οπως να πυροβολει, λευκο καπνο, να μην παιρνει μπρος, να ρεταρει τρελα και αλλα ομορφα και ωραια! αυτα....τα συμπερασματα δικα σας! επισης να πω πως εβαζα συνηθως στα φτηνα AEGAEN και με εχουν σκισει!!! ΜΑΚΡΙΑ!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 12:52
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Αυτά είναι!!!!
Καλά που έχουμε και εσένα για να "τσεκαρεις" βενζινάδικα, με αποδείξεις!! Αν περιμέναμε από τους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς - ιδιαίτερα τώρα που έχουν υποστεί τρελές περικοπές - ...καλά 40.
Περιμένουμε λοιπόν, λίστα με τα...τίμια βενζινάδικα!!
Εύγε!

(μιλάμε για την 95άρα ή την 100άρα?)
Παλιά 02-07-12, 13:33
NikiforosGT Offline:
Moderator

95αρα παντα! δεν βαζω 100αρα. Τα βενζιναδικα που ειχα προβληματα τα ειχα γραψει καπου, το AEGAEN στην Αγιου Μελετιου οπως παμε για κεντρο δεξια πχ ειναι πολυ πολυ φτηνο αλλα τελειως μαπα καυσιμο! στην Ανω Κυψελη ενα ΑEGAEN ακομα στην Καυκάσου πριν τα σχολεια δεξια. Στα Κ.Πατησια ενα ονομα παραξενο (νομιζω ΕΤΤΕΚΑ?) στην ευθεια του δρομου μετα την εθνικη οπως παμε για Λιοσιων κοντα στις 3 γεφυρες, αυτος κλεβει στην ποσοτητα και ειχα προβλημα και με το wideband! Στα 2 πρωτα εβαζα τα AEGAEN και με ειχαν σκισει! επισης μαλλον και στην Λ.Διονυσου Ανατολη Νεας Μακρης παλι AEGAEN Πολυ φτηνο λιγο πριν βγουμε στην Λ.Μαραθωνος. Γενικα ΔΕΝ ξαναβαζω απο AEGAEN!!! σε μερικα απο αυτα παρομοια προβληματα ειχε και ο αδερφος μου με νεο Auris 1.33 και αυξημενη καταναλωση!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 14:36
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Nέα μέτρηση το Σ-Κ που πέρασε: 514 km με 38,96 lt!! (100άρα unleaded).
(Συνθήκες οδήγησης 120-130km/h, 4 άτομα, φορτωμένο πορτ-παγκάζ και air condition!!!!)

Λέω, να μη βάλω υγραέριο...
Παλιά 02-07-12, 14:39
Το avatar του χρήστη corollakiato
corollakiato Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: toyota corolla g6
Περιοχή: κιατο κορινθοs
Δύναμη Σεβασμού: 230
corollakiato είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
..

τα ιδια ειμια και εγω φιλε lissa
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 18:53
NikiforosGT Offline:
Moderator

ναι ειναι εθνικη ομως δλδ! δεν ειναι μεσα σε πολη με κινηση! δλδ μιλας για καπου 7.6 λτ/100χλμ, τι αμαξι εχεις με τι μοτερ? γιατι και εγω εχω δει σε εθνικη με ταχυτητες γυρω στα 140χλμ σταθερα καπου 8,2 λτ/100χλμ φορτωμενο το αμαξι, αλλα χωρις ανοιχτο α/c αν και πιστευω οτι σε μεγαλες ταχυτητες δεν ζοριζει τοσο αν πηγαινεις δλδ σταθερα αλλα στο σταματα ξεκινα και επιταχυνση εκει καίει πολυ με ανοιχτό το A/C, καθως και αν ανεβαινουμε σε ανηφόρες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 19:02
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε συ Νικηφόρε να σε ρωτήσω κάτι; Αφού ψάχνεις χαμηλή κατανάλωση και λες ότι δεν το πατάς, γιατί δεν άφηνες το 4efe μέσα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-12, 19:26
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ Νικηφόρε να σε ρωτήσω κάτι; Αφού ψάχνεις χαμηλή κατανάλωση και λες ότι δεν το πατάς, γιατί δεν άφηνες το 4efe μέσα;
Αν και το εχω ξαναπει, εγω οταν εκανα την μετατροπη την εκανα σε σταρλετ το 2003, ξερεις ποσο εκανε η βενζινη τοτε? νομιζω 0.80-0.85 λεπτα! το 2005 που ειχα τωρα στο ημερολογιο μου ειχε κατω απο 1 ευρω, φαντασου τοτε, μετα το σταρλετ διαλυθηκε δεν καταφερα να πουλησω το μοτερ και ετσι πηρα την corolla να το βαλω επανω, ενταξει δεν θα το χαριζα κιολας! και αυτο το 2008 που επισης η βενζινη ηταν πολυ πολυ φτηνοτερη απο τωρα!!! (ειδα οτι εβαζα τον Απριλιο 2008 με τιμη 1.10 το λιτρο!!!) και ΠΡΟ οικονομικης κρισης βεβαια! βεβαια λυσεις υπαρχουν ηδη παλευω με το υδρογονο αν εχεις δει το θεμα, συντομα θα μπει ξανα πανω σε βελτιωμενη εκδοση, που πετυχαινει οικονομια γυρω στο 30% οσο ειχα δει δλδ, θα ξανακανω μετρησεις μετα που βρηκα και καλα βενζιναδικο, και στην αναγκη αργοτερα βαζω ΚΑΙ υγραεριο γιατι μπορουν και τα 2 να δουλευουν μαζί μια χαρά. Αλλά σε αυτο που ρωτησες νομιζω σε καλυψα απολυτα, αν ηταν τωρα να εκανα μετατροπη ή οποιος φιλος με ρωταει με την ΔΕΔΟΜΕΝΗ κατασταση δλδ ακριβη βενζινη και οικονομικη κριση του λεω ΝΑ ΜΗΝ βαλει 4EFTE και να μεινει μαμα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 02-07-12 στις 19:34.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Κατανάλωση/100χλμ christojr1 www.LpgPower.gr 5 06-05-21 23:20
Κατανάλωση 20v blacktop mixalhs_23 4AGE 20v Levin 2 29-04-16 18:17
Μεγάλη κατανάλωση cmind TOYOTA COROLLA E 12 50 01-10-12 05:37
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ (Κατανάλωση κτλ.) hyper TOYOTA COROLLA E 12 3 10-11-09 18:52
Ροπή - Ισχύς - Κατανάλωση leon74 SUPPORT 18 06-10-05 11:04

Page generated in 0,17784905 seconds (80,19% PHP - 19,81% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:31.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com