Τις έχω δει ΟΛΕΣ! Το δικό σου και το κομπρεσσεράτο είναι πάνω από 15.000!!!
Ρε φίλε που ξέρω αν είναι καθαρό το δικό σου? Είδα ομως από την φώτο του βιβλίου service οτι είναι εκτός εγγύησης.
Και ας πούμε ότι είναι τέλειο (που για μένα δεν είναι)...ε δεν αξίζει 19000!! Θέλεις να το πουλήσεις τόσο...ΟΚ, δικαίωμά σου αλλά μην μας λες ονειροπαρμένους και άλλα τέτοια!!! Διάβασε τα σχόλια και μέχρι εκεί μην προκαλείς με τα γραφόμενα σου!!
Δες λίγο την πραγματικότητα!! Έπεσαν οι τιμές των αυτοκινήτων!!! 53% πτώση στις πωλήσεις τον Μάιο!!!
Αν θέλεις πραγματικά να το πουλήσεις πρέπει να το κατεβάσεις κάτω από 15000!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fantom99lo
...εγω φιλε γιανα ξερεις δεν το εδοσα μονο καιμονο γιατι δεν θελο να τοπαρι καπιος ασχετος και δεν το ειδα για να βγαλο ειδι ειμε πολα μεσα σορι αν εχω διατιποση κατι λαθος φιλικα πανος
|
Στην πώληση ενος μεταχειρισμένου που έχει αγοραστεί καινούριο είναι απόλυτα σίγουρο οτι θα μπεις μέσα...και πολλά μάλιστα, ειδικά αν έχεις βάλει και εξτρα εξοπλισμό!
Ξέρω μέλη του club (και καθόλου άσχετους) που σου έκαναν προσφορά με ανταλλαγή που ζητούσες αλλά εσύ υποτίμησες τα δικά τους αυτοκίνητα και δεν ήθελες να πληρώσεις τα έξτρα που έχουν (παρόλο που ζητούσαν πολύ λογικές τιμές)...αυτοί ομως γιατί να πληρώσουν τα δικά σου??