Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
13-02-08, 12:23
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Οχι ρε καλα το λεω..
Μολις τρωω μετα δεν εχω ορεξη για τιποτα..
Οποτε ανορεξια!
15-02-08, 08:43
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Eχθες το Avensaki με εβγαλε ασπροπροσωπο.Σε ανοισματα με 2 18αρια ειμουν απο 1 εως 2 καροτσες μπροστα σε ολες τις ταχυτητες.
1) Astra, με 2 ατομα, αλλα ο κ@ργι@λης επαιρνε τα κενα, αλλα δεν μαζευε πουθενα και στην 4τεταρτη ξεκολαγα.
1)Civic 1.8 sedan(τελευταιο)αυτος ηταν εξηγημενος, γιατι καθοταν διπλα μου, οπου με ιδρωσε.Απο ρολλαριστες 1 πρωτες, εως 200 περιπου ηταν 2 καροτσες πισω, με ταση να ανοιγω στα πολλα, που δεν το περιμενα γιατι περιμενα να με μαζεψει.
Βρε μηπως το μοτερ μου δινει ενα τελευταιο ασπασμο, και ειναι πριν το μπαμ.Εχω 202.000, ενω τα αλλα ηταν καινουργια.
Στον γυρισμο βρηκα και ενα Auris, οπου το επαιζα, αλλα δεν εκανε τιποτα.Κριμα και θελω να ανοιξω με ενα
15-02-08, 08:47
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ηρακλή,τώρα ανοίγει το μοτέρ ρε φίλε,οτι έχει στρώσει
Σου καίει λάδια και υποθέτεις πως σου δίνει τον τελευταίο ασπασμό;
|
15-02-08, 10:55
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Civic 1.8 sedan(τελευταιο)αυτος ηταν εξηγημενος, γιατι καθοταν διπλα μου, οπου με ιδρωσε.Απο ρολλαριστες 1 πρωτες, εως 200 περιπου ηταν 2 καροτσες πισω, με ταση να ανοιγω στα πολλα, που δεν το περιμενα γιατι περιμενα να με μαζεψει.
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Είναι σίγουρο ότι άνοιγε σωστά?
Γιατί τα δυο αυτοκίνητα έχουν τεράστια μα τεράστια διαφορά σε επιδόσεις
|
|
|
15-02-08, 11:05
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Eχθες το Avensaki με εβγαλε ασπροπροσωπο.Σε ανοισματα με 2 18αρια ειμουν απο 1 εως 2 καροτσες μπροστα σε ολες τις ταχυτητες.
1) Astra, με 2 ατομα, αλλα ο κ@ργι@λης επαιρνε τα κενα, αλλα δεν μαζευε πουθενα και στην 4τεταρτη ξεκολαγα.
1)Civic 1.8 sedan(τελευταιο)αυτος ηταν εξηγημενος, γιατι καθοταν διπλα μου, οπου με ιδρωσε.Απο ρολλαριστες 1 πρωτες, εως 200 περιπου ηταν 2 καροτσες πισω, με ταση να ανοιγω στα πολλα, που δεν το περιμενα γιατι περιμενα να με μαζεψει.
Βρε μηπως το μοτερ μου δινει ενα τελευταιο ασπασμο, και ειναι πριν το μπαμ.Εχω 202.000, ενω τα αλλα ηταν καινουργια.
Στον γυρισμο βρηκα και ενα Auris, οπου το επαιζα, αλλα δεν εκανε τιποτα.Κριμα και θελω να ανοιξω με ενα
|
να σου κανω μια ερωτηση εχεις κανει κατι στο μοτερ σου γιατι ειχα corolla 1,6 και τωρα civic sedan 1,8 δεν υπαρχει καμια επαφη στα δυο αυτοκινητα πολυ δυσκολο αν ειναι εργοστασιακο το μοτερ σου να εισαι μπροστα εκτος και αν δεν ανοιξε το civic !!
15-02-08, 11:31
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μιλάμε για το τελευταίο με τα 140 άλογα? Δεν είναι και τίποτα το τρελλό!
Πάντως με σειριακό που το πέτυχα εγώ.... τα είχε δεί όλα... αλλά με το avensis δίπλα του είναι όντως εντυπωσιακό..... Θα έπρεπε να είναι μπροστά λογικά το civic.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
15-02-08, 11:57
|
Μέλος
|
|
|
|
παιδια μετα απο το στρωσιμο εχω κανει καποια χαρακτηριστικα ανοιγματα και πιστευω παει πολυ καλα
με golf tsi 2-3 αυτοκινητα μπροστα το civic ,με audi tt 150 hp( μπορει και παραπανω δεν ξερω ) κοπιες μεχρι 4ες με bmw 320 σχεδον μια κολονα διαφορα, και τελος με corolla turbo απο το club σχεδον μαμα με καποιο προβλημα στο δισκο , ηταν το πρωτο μου ανοιγμα και δεν το ηξερα ακομη το αυτοκινητο απο 1ες πεταγομουν 1,5 αυτοκινητο μπροστα και μετα ημασταν σχεδον κοπιες, και απο ροπες 2ρας μαζι οπου στην 4τη καληπτα αλλα κοψαμε, πιστευω τωρα ισως να ηταν διαφορετικο το αποτελεσμα .(εχω το 6ταχυτο ζυγισμενο 1190 με περιπου αναλογια 8,3 κιλα/ιππο γιατι δυναμομετρηθηκε και εβγαλε σχεδον 145 αλογα και 0-100 με gps 7.9-8.1 ) για αυτο μου φαινεται δυσκολο σε συγκριση με το avensis
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη elpis : 15-02-08 στις 12:04.
|
15-02-08, 12:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
|
15-02-08, 12:40
|
Μέλος
|
|
|
|
συμφωνα λοιπον με αυτα στα 0-100 ειμαι στα ιδια με το ττ σωστα? παντος παιδια το αμαξι αν το ξερεις παει αρκετα καλα για τα αλογα του !!!
15-02-08, 13:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ηρακλη χωρις να θελω να σε αγχωσω φιλε και μενα το μοτερ μου οταν πηγαινε πολυ καλα μετα απο ενα μηνα φτερνιστηκε μια και καλη..
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17989993 seconds (78,84% PHP - 21,16% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|