Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Ήθελα να ήξερα... με ποιο σκεπτικό, μια αυτοκινητοβιομηχανία μεγέθους ΤΟΥΟΤΑ, έβαζε 14'' ζάντες στα "σβέλτα" 1.600cc της...
Άρα, θα εξακολουθήσω να φρενάρω με το αλεξίπτωτο. Ρε γμτ...έχω πια σκυλοβαρεθεί να το μαζεύω, μετά από κάθε φρενάρισμα!!!
|
καλημερα, σορρυ δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις με τα φρενα?
πισω εχεις δισκοφρενα φανταζομαι, μπροστα τα μαμα ειναι αρκετα καλα αν εχουμε τα ιδια, τα μονοπιστονα με δισκοπλακες 255mm διαμετρο δεν εχει και εσενα? εγω ειμαι με 4EFTE οχι εντελως μαμα εχω κατι παραπανω και ειμαι μια χαρα κανενα προβλημα. Το μονο που εχω κανει ειναι οτι εβαλα πισω ακρα απο ΑΕ111 4ΑGZE δισκοπλακες δλδ, σωληνακια υψηλης goodridge, καθε χρονο αλλαγη υγρων φρενων και καλη εξαερωση με ειδικο εργαλειο εξαερωσης φρενων, αμα μεινει μεσα αερας αστα να πανε.
Επισης σημασια εχουν τα τακακια μιλωντας για μπροστα, γιατι καποια που ειχα παλιοτερα σκουζανε και τα εβγαζα να τα λιμαρω στις ακρες, και επισης εχει τυχει να βγαζουν καπνους μετα απο πχ καταβαση διονυσου ή αλλες μεγαλες διαδρομες βουνισιες με γρηγορη οδηγηση. Δλδ εξαιτιας τους ειχα υπερθερμανση στις δισκοπλακες! ε καποια στιγμη μου στραβωσαν! αλλα ειχαν και νυχακι. Οταν τα αλλαξα ολα (δισκοπλακες, υγρα, τακακια μπροστα και πισω) στα ιδια μερη κανενα προβλημα και πολυ καλυτερο φρεναρισμα.
Δες εδω
http://www.corollaclub.com/forums/sh...=19059&page=51 ποστ #505 αυτα εχω τωρα.