Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 28-04-16, 12:38
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βαλε μια 15αρα μωρε

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-04-16, 14:37
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε Νικο βαλε 15αρες μωρε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-04-16, 07:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ήθελα να ήξερα... με ποιο σκεπτικό, μια αυτοκινητοβιομηχανία μεγέθους ΤΟΥΟΤΑ, έβαζε 14'' ζάντες στα "σβέλτα" 1.600cc της...

Άρα, θα εξακολουθήσω να φρενάρω με το αλεξίπτωτο. Ρε γμτ...έχω πια σκυλοβαρεθεί να το μαζεύω, μετά από κάθε φρενάρισμα!!!
καλημερα, σορρυ δεν καταλαβα τι προβλημα εχεις με τα φρενα?
πισω εχεις δισκοφρενα φανταζομαι, μπροστα τα μαμα ειναι αρκετα καλα αν εχουμε τα ιδια, τα μονοπιστονα με δισκοπλακες 255mm διαμετρο δεν εχει και εσενα? εγω ειμαι με 4EFTE οχι εντελως μαμα εχω κατι παραπανω και ειμαι μια χαρα κανενα προβλημα. Το μονο που εχω κανει ειναι οτι εβαλα πισω ακρα απο ΑΕ111 4ΑGZE δισκοπλακες δλδ, σωληνακια υψηλης goodridge, καθε χρονο αλλαγη υγρων φρενων και καλη εξαερωση με ειδικο εργαλειο εξαερωσης φρενων, αμα μεινει μεσα αερας αστα να πανε.
Επισης σημασια εχουν τα τακακια μιλωντας για μπροστα, γιατι καποια που ειχα παλιοτερα σκουζανε και τα εβγαζα να τα λιμαρω στις ακρες, και επισης εχει τυχει να βγαζουν καπνους μετα απο πχ καταβαση διονυσου ή αλλες μεγαλες διαδρομες βουνισιες με γρηγορη οδηγηση. Δλδ εξαιτιας τους ειχα υπερθερμανση στις δισκοπλακες! ε καποια στιγμη μου στραβωσαν! αλλα ειχαν και νυχακι. Οταν τα αλλαξα ολα (δισκοπλακες, υγρα, τακακια μπροστα και πισω) στα ιδια μερη κανενα προβλημα και πολυ καλυτερο φρεναρισμα.
Δες εδω http://www.corollaclub.com/forums/sh...=19059&page=51 ποστ #505 αυτα εχω τωρα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 29-04-16 στις 08:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-04-16, 01:44
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ρε συ Νικηφορε τα 160 αλογα που εισαι λογικα και τα 340+++ που ειμαι εγω και ο Νικος εχουν μια διαφορα.. εδω εμενα τα 2πιστονα κανουν και δεν κανουν δουλεια..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-05-16, 17:04
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε συ Νικηφορε τα 160 αλογα που εισαι λογικα και τα 340+++ που ειμαι εγω και ο Νικος εχουν μια διαφορα.. εδω εμενα τα 2πιστονα κανουν και δεν κανουν δουλεια..
καλησπέρα! καλο μηνα, χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη!
Κωστα το δικο σου το ειδα απο κοντα και ξερω και ειμαι και σιγουρος οτι 2πιστονα δεν σου κανουν δουλεια! ο Νικος ομως ποιος ειναι???? Αν ειναι ο LISSAS γιατι δεν ξερω το ονομα του, δεν αναφερει πουθενα, ουτε και στο GARAGE τι αμαξι εχει και ποσα αλογα ειναι! οποτε ειναι λογικη η απαντηση μου. Αμα λεμε κατι πχ για φρενα ας λεμε λοιπον και τι μοτερ εχουμε και ποσα αλογα ειναι για να ξερουμε και οι αλλοι τι να απανταμε!
αν ελεγα για το δικο σου φυσικα και ΔΕΝ θα ελεγα οτι ειναι καλα αυτα τα φρενα τα μαμα! εγω ειχα υποθεσει οτι εχει μαμα 1600 G6. Αν το εχει αναφερει καπου αλλου με τοσες χιλιαδες ποστς που γραφω και απανταω λιγακι δυσκολο να θυμαμαι τι εχει ο καθενας αμα δεν τον ξερω προσωπικα! Γιαυτο στο ονομα μας εχει και μοντελο για να γραφουμε τι εχουμε και υπαρχει και το GARAGE.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-16, 03:48
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ο Lissas ειναι ο Νικος ναι. Εχει αναφερθει ξανα ρε συ και ειχαν ανεβει και βιντεο απο το δυναμομετρηση στου Φωτεινελη με το αμαξι του. Τωρα για το αμαξι απλα δε θελει να γραψει και αυτος πολλα οπως και εγω. Αλλα εδω δε μας ακουει που του λεμε να βαλει 15αρες :P
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-16, 07:46
NikiforosGT Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_8 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο Lissas ειναι ο Νικος ναι. Εχει αναφερθει ξανα ρε συ και ειχαν ανεβει και βιντεο απο το δυναμομετρηση στου Φωτεινελη με το αμαξι του. Τωρα για το αμαξι απλα δε θελει να γραψει και αυτος πολλα οπως και εγω. Αλλα εδω δε μας ακουει που του λεμε να βαλει 15αρες :P
καλημερα! σορρυ δεν το ηξερα μπορει να μην το θυμαμαι με τοσα ποστς ισως να μην το προσεξα, τις δυναμομετρησεις δεν τις κοιταω και δεν ανοιγω καν εκει δεν με ενδιαφερουν οπως το εχω αναφερει και αλλες φορες αλλωστε.
Τι εννοεις οτι εχει 14αρες με τοσα αλογα? OMG....!!!!
εγω ειχα 14αρες με νεα λαστιχα οταν εφτιαξα την corolla με το μοτερ αυτο αλλα τις εδωσα στο micra του father και εμεινα με 15αρες και μετα ηθελα λαστιχα...βασικα πιστευα οτι δεν θα χωρανε τα πισω φρενα αλλα μαλλον εκανα λαθος σε αυτο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-16, 02:22
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Τώρα είδα τη συζήτηση... Το μοτέρ είναι μεν 3zz αλλά με αρκετά παραπάνω τουρμποάλογα.

Τι γνώμη έχετε για τα πράσινα EBC τακάκια, για μπροστά? Μου τα πρότεινε μαγαζί για σπορ (όχι αγωνιστική) οδήγηση. Υποτίθεται ότι έχει μέτρια σκληρότητα γόμας, δλδ αρκετά κλικ πάνω από το νορμάλ αλλά όχι υπερ-σκληρή (γόμα) όπως είναι τα κόκκινα EBC που προορίζονται για πιο αγωνιστικές διαθέσεις...

Στα διάφορα forums, αν και υπάρχουν κάποιοι που τα υποστηρίζουν, οι περισσότεροι τα θάβουν για διαφορετικούς αλληλοσυγκρουόμενους(!!!!!) λόγους.
Παλιά 06-05-16, 08:06
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημέρα! αν έχεις 14αρες θα ελεγα να πας σε 15αρες και να βαλεις τα φρενα που λεγαμε 2 πιστονες απο avensis 2litr turbo diesel και παλι ισως να σου ειναι λιγα. Μονο με καλυτερα τακακια δεν σωνεσαι. Παντως σχετικα με τα EBC τα πρασινα δεν τα εχω δοκιμασει εγω αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια.
Δεν θυμαμαι πως λεγανε ενα μαγαζι που ηταν αντιπροσωπος κιολας εκεινος τα εφερνε αρχικα απ οτι ξερω, ειχε και σωληνακια υψηλης goodridge απο εκει ειχα παρει στο starlet gt, αλλα ηταν ακριβος.
Αν τα δοκιμασε κανεις ας μας πει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-16, 10:02
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Νικο οτι και να κανεις θα σε ικανοποιησει μεχρι το 2ο φρεναρισμα 200-0..Μονοδρομος αλλαγη ζαντας και δαγκανας

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E 12 439 06-03-21 20:23
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*101 160 19-11-08 23:51
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA E*90 21 13-04-07 17:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA AE86 2 06-10-05 12:41
Brakes Update Fanis TOYOTA COROLLA KE 70 0 31-12-04 15:12

Page generated in 0,17536306 seconds (80,93% PHP - 19,07% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:51.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com