Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Γεια στη παρέα!
Επειδή οι απόψεις διίστανται ... Οι μπροστινές διπίστονες δαγκάνες από το AVENSIS TAXI, μπαίνουν κανονικά στο Ε111 G6,
- "χωρίς ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ μετατροπή" ή χρειάζεται να μεταποιηθεί το offset (όπως κάπου έχει αναφερθεί...)?
- χωράνε στις ζάντες 14'' ?
(Εννοείται ότι θα τοποθετηθούν άλλες, μεγαλύτερες δισκόπλακες 4 οπών καθώς και τακάκια).
|
καλησπέρα, οπως μου εχουν πει αλλοι λεω, κανει απο μερικα μοντελα που εχουν διπιστονες οπως και καποιες μονοπιστονες που ειναι με μεγαλο εμβολο ομως, αυτες παιρνουν ποιο μεγαλες σε διαμετρο δισκοπλακες αλλα και τακακια απο τα μαμα τα δικα μας που εχουν δισκοπλακες 255mm δεν θυμαμαι διαμετρο ρε γμτ μπορει να ειναι και 275 κοντα ισως να κανω λαθος.
Για να μπουν κανουν μονο απο το 2λιτρο ταξι αλλα μοντελα avensis και θελει ολο το σετ δλδ εκτος τις δισκοπλακες θελουμε και τις βασεις για τα τακακια. Καποτε ειχα βρει 2πιστονες και ειχαν 250 ευρω απο μαντρα, χωρις δισκοπλακες και τακακια τα βαζουμε καινουρια αυτα, μιλαμε για κοστος ισως κοντα στα 400 ευρω ολα μαζι.
Δεν ξερω ποσο αξιζει τελικα. Καποιοι μου ειπαν οτι δεν αξιζει.
Απο Γιαπωνεζικα μοντελα πχ levin κτλ εκει θελει μετατροπες κατι βρισκει καπου θελει τροχισμα νομιζω η βαση απο τα τακακια? και οι δισκοπλακες λιγο τορνιρισμα μου εχουν πει. Δεν ξερω τι αληθευει τελικα.
Σε 14αρες εννοειτε φυσικα και δεν χωρανε!!!! εδω τα μαμα φρενα γεμιζει σχεδον η 14αρα με τις δαγκανες.