Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis";p="
το κακο με αυτη την mercedes ειναι οτι δεν ειναι look αλλα πραγματικο DTM με περιπου 1000 μκατι αλογα το χρωματακι του ειναι της γνωστης max meyer και κοστιζει το κατι παραπανω και το εχει γνωστος εφοπλιστης του πειραια και το παρκαρει σε ενα συνεργειο διπλα στο σπιτι μου και συνεχεια δινει εντολες για αναβαθμισεις.
στην τελευταια αναβαθμιση λυσανε τον V12 και στειλανε καπακι και compressor στην AMG.
Καποια στιγμη θα το φωτογραφισω αν το ξεσκεπασει.
ps. το συνεργειο ανηκει σε τρελαμενο corollaκια.
|
άρα επιβεβαιώνεις τα λεγόμενά μου...είδες που πάνε τα λ7? Το χρώμα μπορεί να κοστίζει όσο το Κορόλλα μου,αλλά και μόνο που το βγάζει στο δρόμο θα έπρεπε να ντρέπεται..Με "δήθεν" τύπους & τις μ@λ@κίες τους,sorry αλλά δεν εντυπωσιάζομαι..και μην νομίζεις ότι έχω κάποια εμπάθεια ή ζήλεια απέναντί του(καλά κάνει και την πήρε αφού του άρεσε&τα έχει,μαγκιά του),αλλά έχω την εντύπωση ότι και στον κύκλο του θα τον κράζουν..!! π.χ. άνετα έπαιρνε ferrari,αλλά ξέρεις πως είναι αυτά,δεν μπορεί να έχει το ίδιο αυτοκίνητο με τον τάδε εφοπλιστή,γιατί θέλει να ξεχωρίζει.Όσο για το καπάκι και τον κομπρέσσορα που έστειλε στην AMG,δεν νομίζω ότι θα του χρησιμεύσουν στις βόλτες με 25 χ.α.ώ. στο Μικρολίμανο,εκτός αν μου πεις ότι το βάζει σε πίστες είτε στην Ελλάδα είτε σε track days σε πίστες του εξωτερικού.
Και στην τελική,αφού δίνει συνέχεια εντολές για αναβαθμίσεις και δεν είναι ικανοποιημένος,γιατί δεν το πετάει στην θάλασσα το ρημάδι?Βοηθάει και το χρώμα!!(ασφαλώς αστειεύομαι)
Υ.Γ:Φωτογράφισέ το για να ενισχύσεις τα λεγόμενά μου..