Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-12-09, 13:06
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
Oπως γυρναγα απο προπονηση επαιζα με ενα fiat 500 abarth... δεν με εφτανε πουθενα! εκανα και το εξεις... ξεκιναω λιγο νωριτερα και ειμαι 3-4 αμαξια... αρχιζει και φορτωνει ο 500αρακι και στο 1 αμαξι παταω τερμα κι εγω και εφυγα αλλα 2!!!!! το περιμενα ποιο δυνατο αν και δεν ειναι αξιολογο το ανοιγμα! μπορει απο σταση να μου τιναζε την πιτυριδα!

Φίλε... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Το 500αράκι ειναι 135 άλογα (δυναμομετρημενο ειναι παραπανω) και 21+ κιλά ροπή σε 500 κιλά αμάξι...

Μάλλον το 500αράκι έπαιζε μαζί σου... ή δεν ηταν το abarth. Ηταν το 1400 με τα 100 άλογα look abarth...

Οκ, γρήγορο το υπερκυβισμένο (και εγώ υπερκυβισμένο εχω με παρόμοια πράγματα - μονο τα μπεκ απο 2λιτρο εχεις βαλει και για μενα μαλλον δουλευει χειρότερα με αυτα τα μπεκ χωρις προγραμμα αλλα τεσπα) αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Παλιά 15-12-09, 13:53
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Το 500αράκι ειναι 135 άλογα (δυναμομετρημενο ειναι παραπανω) και 21+ κιλά ροπή σε 500 κιλά αμάξι...

Μάλλον το 500αράκι έπαιζε μαζί σου... ή δεν ηταν το abarth. Ηταν το 1400 με τα 100 άλογα look abarth...

Οκ, γρήγορο το υπερκυβισμένο (και εγώ υπερκυβισμένο εχω με παρόμοια πράγματα - μονο τα μπεκ απο 2λιτρο εχεις βαλει και για μενα μαλλον δουλευει χειρότερα με αυτα τα μπεκ χωρις προγραμμα αλλα τεσπα) αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα...
Tα abarth πανε σιγουρα καλα...βεβαια σε καθε ανοιγμα δεν μπορεις να ξερεις τι εγινε πως παταει ο αλλος,αν παταει σωστα,με τι σχεση παταει κλπ...Παντως ειναι οντως λιγο δυσκολο φιλε roy-d να σε εφτανε και ξαφνικα να πατας και να του ανοιγεις 2 αυτοκινητα ετσι ευκολα ειδικα με αυτοκινητο που παιζετε στα ιδια κιλα με πολυ περισσοτερη ροπη απο σενα και λιγοτερα κιλα...σκεψου το.Βεβαια ειπαμε πως το καθε ανοιγμα ειναι διαφορετικο οποτε απο την στιγμη που παιζουν περιπου κοντα τα αμαξια ολα ειναι πιθανα...

Για τα κιλα του 500αριου mad μην εισαι τοσο σιγουρος...τα χει τα κιλακια του 1100-1200 πρεπει να ειναι...μπορει να ναι μικρο σε διαστασεις αλλα οι συγχρονες προδιαγραφες παθητικης ασφαλειας δεν το αφηνουν να ξεφυγει σε κιλα...

すべてはバランスについてです
Παλιά 15-12-09, 14:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Οκ το βαρος το εγραψα τοσο χαμηλό για να τονιζω τη διαφορα.

1000 κιλά ειναι το 500αρακι (απο το σαιτ των 4τροχων) δλδ 200 με 250 κιλά πιο ελαφρυ απο το κορολλα.

Τουρμπάτο με ροπη 21+ κιλά...

Οπότε ΕΙΔΙΚΑ σε ρεπριζ... ειναι πολύ δυσκολο να το αφησεις πισω.
Φαντασου κιολας πως, οπως λεει ο Χρηστος, το 500αρακι φόρτωνε και ερχοταν με δυναμη, και ο Χρηστος πατούσε το γκάζι λιγο πριν τον φτάσει και πάλι του ανοιγε διαφορα... Νομίζω δεν γίνονται αυτα τα πραγματα...

Δεν λεω πως λεει ψέματα ο Χρηστος, απλά λεω πως το 500αρακι μαλλον δεν ανοιγε...

Ο Χρηστος ειναι φαντασιοπληκτος μονο στο ότι περνάει τον Μαρμελ...
Παλιά 15-12-09, 14:36
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Άνοιγμα από στάση και από ρολ 2ες με type-r καινούργιο...πάντα μπροστά το corolla 3 κενά...
Παλιά 15-12-09, 14:51
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια μηπως ξερει κανεις τα στατιστικα του Aygo? Ειχα ενα ανοιγματακι με ενα τετοιο την Κυριακη, και μεχρι τριτες κοντα 6000 στροφες ημουν κατι παραπανω απο μιση καροτσα μπροστα. Α ναι, να σημειωσω οτι δεν ημουν με το Corolla, γιατι θα ηταν σαν να κλεβω καραμελες απο 5χρονο, αλλα με το Swift (1.0 χοανη και τελικο, με καταλυτη ΚΑΙ λαστιχα στα τελευταια τους!!).
Παλιά 15-12-09, 15:07
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Άνοιγμα από στάση και από ρολ 2ες με type-r καινούργιο...πάντα μπροστά το corolla 3 κενά...
Πολυ καλος Αντρεα!εχεις ξαναρυθμισει απο την τελευταια φορα που ανεφερες ανοιγμα?Στα ποσα αλογα παιζεις περιπου?

すべてはバランスについてです
Παλιά 15-12-09, 16:26
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ καλος Αντρεα!εχεις ξαναρυθμισει απο την τελευταια φορα που ανεφερες ανοιγμα?Στα ποσα αλογα παιζεις περιπου?
Όχι δεν έχω ρυθμίσει ακόμα..Δεν ξέρω πόσα άλογα είναι...
Παλιά 15-12-09, 16:35
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pilotos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι δεν έχω ρυθμίσει ακόμα..Δεν ξέρω πόσα άλογα είναι...
Οπως και να χει πολλη δυναμη για να ριχνεις σε type r!Να το χαιρεσαι φιλε και συντομα με μια δυναμομετρηση να δεις που παιζεις

すべてはバランスについてです
Παλιά 15-12-09, 16:50
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ το βαρος το εγραψα τοσο χαμηλό για να τονιζω τη διαφορα.

1000 κιλά ειναι το 500αρακι (απο το σαιτ των 4τροχων) δλδ 200 με 250 κιλά πιο ελαφρυ απο το κορολλα.

Τουρμπάτο με ροπη 21+ κιλά...

Οπότε ΕΙΔΙΚΑ σε ρεπριζ... ειναι πολύ δυσκολο να το αφησεις πισω.
Φαντασου κιολας πως, οπως λεει ο Χρηστος, το 500αρακι φόρτωνε και ερχοταν με δυναμη, και ο Χρηστος πατούσε το γκάζι λιγο πριν τον φτάσει και πάλι του ανοιγε διαφορα... Νομίζω δεν γίνονται αυτα τα πραγματα...

Δεν λεω πως λεει ψέματα ο Χρηστος, απλά λεω πως το 500αρακι μαλλον δεν ανοιγε...

Ο Χρηστος ειναι φαντασιοπληκτος μονο στο ότι περνάει τον Μαρμελ...

καλα δεν ειπα οτι ηταν πολυ αξιοπιστο ανοιγμα αλλα αυτο εγινε!!! τωρα αν ανοιγε ή οχι δεν ξερω παντως Μιχαλη αν και ειναι ανομοια και σιγουρα διαφορετικα και με το Λεον απο ρεπριζ μην νομιζεις... του εφευγα(125 αλογα 21 κιλα ροπη δυναμομετρημενο 135!!!!!!) επισης εχω το ελαφρωμενο βολαν και την ροικη και λιγο διαφορετικο σασμαν... οσο για τον μαρμελ δεν τον περασα αλλα δεν νομιζω οτι εβαζε και φωτια στην ασφαλτο...τωρα ομως θα την γραπωνει!!!!!
Παλιά 15-12-09, 18:14
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια μηπως ξερει κανεις τα στατιστικα του Aygo? Ειχα ενα ανοιγματακι με ενα τετοιο την Κυριακη, και μεχρι τριτες κοντα 6000 στροφες ημουν κατι παραπανω απο μιση καροτσα μπροστα. Α ναι, να σημειωσω οτι δεν ημουν με το Corolla, γιατι θα ηταν σαν να κλεβω καραμελες απο 5χρονο, αλλα με το Swift (1.0 χοανη και τελικο, με καταλυτη ΚΑΙ λαστιχα στα τελευταια τους!!).
Το aygo φοραει τον 3κυλινδρο 1000αρη που φοριεται και στα c1,107. και ειναι 68 αλογα!Ποιο swift 100οαρη λες?Αν λες το παλιο λιγο δυσκολο να το περασες δημητρη ειναι αρκετα σπιρτακι το αμαξι το εχω δει πως παει...

すべてはバランスについてです
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18315005 seconds (77,86% PHP - 22,14% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:08.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com