Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antoniomp
Καλησπέρα σε όλους. Έχω 1corolla ts5d και πάντα αναρωτιόμουν τι θα γινόταν με 1 type r. Έτσι λιπών ένα ωραίο μεσημέρι σε ένα φανάρι εγώ και ένα type r.ξεκινάμε και στην 1 μου έφυγε μια καρότσα βάζω Δευτέρα και έχουμε ιδία διάφορα.τώρα λέω την κάτσαμε. Όταν έβαλα την 3η το άρχισα να τον μαζεύω,στην τέταρτη φόρτωσα λίγο γιατί το φανάρι μπροστά ήταν κόκκινο και πέσαμε στα φρένα. έτσι λιπών από τι δική μου εμπειρία πιστεύω ότι το ts πιάνει το Honda.corolla for ever.
|
Επειδή έχω κάνει πολλές φορές κόντρα με TypeR καθότι έχει πολύ καλός φίλος η κόντρα έχει ως εξής.
1η αν είσαι με αντισπίν θα σου ρίξει ένα αμάξι στην εκκίνηση. Αν είσαι χωρίς αντισπίν θα πας περίπου τα ίδια. 2α θα είστε μαζί και 3η θα σου ξεκολήσει 1 αμάξι περίπου.
Τόσο η TS όσο και το Ταπερ είναι δύσκολα αμάξια να τα ανοίξεις από φανάρι. Στην TS αν κάνεις το παραμικρό λάθος απλά θα μείνεις πολύ πίσω. Το τάπερ συγχωρεί πιο εύκολα το λάθος γιατί έχει περισσότερη δύναμη εκτός Vtec αλλά και πάλι αν ο άλλος δεν ξέρει να το πάει απλά δεν έχει ελπίδα να κερδίσει.
Γενικά το Ταπερ είναι γρηγορότερο από την TS αλλά όχι αρκετά για να κερδίζει μόνο του, θέλει και καλό οδηγό