Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΠΑΤΡΑ Οργανωμενα μελη στην Πατρα και τα περιχωρα με επισημο εκπροσωπο και Admins ο ranger και ο corollapatra . |
|
|
14-04-08, 16:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Kριμα ρε Βαγγελη,και γω ημουν με τον Γιαννη χθες που μας ελεγε ο φιλος για τα καπακια!!!
|
14-04-08, 18:04
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ρε τους γύφτους! Απο κάποιον ελλειπαν Βαγγέλη!
και μένα κάποτε μου είχαν κλέψει το λάστιχο που πατάει το τζάμι της πόρτας μια φορά!
|
14-04-08, 18:41
|
|
Administrator
|
|
|
|
Το θεμα ειναι οτι αν ειναι κωλοπαιδακια που τα παιρνουν, θα του τα ξαναπαρουν...
Πριν μια εβδομαδα παει ο πατερας μου να παρει κατι απο το αμαξι του και βλεπει 2 παιδια να πειραζουν το χερουλι της πορτας.
Τους λεει: Τι κανετε εκει?
-Δικο μου ειναι το αμαξι, τι θες? (ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΚωΛΟΠ@ΙΔ@)
Τους λεει καλα και εφυγε και πηγε μετα απο λιγο...
ΔΕΝ γινονται αυτα τα πραγματα... Βεβαια καλα εκανε γιατι αν τους ελεγε οτιδηποτε αλλο ισως να το εβαζαν στο ματι και ποιος ξερει τι θα γινοταν..
14-04-08, 22:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Επρεπε να μασταν μαζεμενοι ,να δεις κλωτσιες που θελανε!!!!
|
14-04-08, 23:53
|
|
Administrator
|
|
|
|
Αλλο κουφο που εμαθα σημερα... μια γνωστη μου ειχε παρκαρισμενο το αυτοκινητο της εξω απο τη δουλεια της (στην οδο Αγ.Κωνσταντινου στην Αγυιά) και οταν πηγε να φυγει κατα τις 9 το βραδυ βρηκε τα κρυσταλλα σπασμενα και εννοειται πως της πηραν οτι ειχε και δεν ειχε μεσα στο αυτοκινητο.. Μιλαμε για αποσταση 10 μετρα απο την πορτα...
Αλλα 3 ή 4 αυτοκινητα που ηταν μπροστα ΤΟ ΙΔΙΟ. Πηρε την αστυνομια και της ειπαν "συμβαινουν αυτα, τι να κανουμε", τους λεει "τι, δεν θα ερθετε?" και της λενε το κορυφαιο "τι να ερθουμε να κανουμε???"... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ....
|
|
|
15-04-08, 02:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Κύριοι αυτό το θέμα το άνοιξα εδώ για να δούμε πόσοι διαβάζουν και τα νέα της Πάτρας... anyway, δεν το λέω με παράπονο (αν το ανοιγα άλλου, θα είχαμε 5 σελίδες, με βρισιές, κατάρες και ατάκες του στίλ: μη στεναχωριεσαι φίλε)...
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση...
Κοίτα φίλε Γιάννη, εμένα δεν μου τα έκλεψαν κάτω απο το σπίτι, δλδ δεν είναι τιποτα παλιοπαιδα (για να μην πω τιποτα άλλο) απο τη γειτονια. Άρα είναι λίγο απίθανο να έχουν βάλει το αμάξι στο μάτι και να μου τα ξαναπάρουν. Θα είχε όμως πολύ πλάκα να τους πετύχαινα την ώρα που τα βγάζανε (ίσως τώρα να ήμουν με wireless με το laptop στη φυλακη!!!!)
Πήγα σήμερα στπν αντιπροσωπεια (Παρασκευόπουλος). Τιμή: 15 ευρώ το ένα, δηλαδή σύνολο ενας καφές Κυριακή μεσημέρι 63 ευρω (τα 60 είναι για τα τέσσερα καπάκια, το γράφω για σένα Αντρέα που δεν τα πολυέχεις τα μαθηματικά ).
anyway για την ώρα έχω κάποια έξοδα και δεν την παλέυω να τα αγοράσω.... θα δούμε.
Ούτε λόγος βέβαι να "δανειστω" από άλλο corolla. Βιώσα πόσο μεγάλη είναι η στεναχώρια...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
15-04-08, 02:51
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Πήγα σήμερα στπν αντιπροσωπεια (Παρασκευόπουλος). Τιμή: 15 ευρώ το ένα, δηλαδή σύνολο ενας καφές Κυριακή μεσημέρι 63 ευρω (τα 60 είναι για τα τέσσερα καπάκια, το γράφω για σένα Αντρέα που δεν τα πολυέχεις τα μαθηματικά ).
anyway για την ώρα έχω κάποια έξοδα και δεν την παλέυω να τα αγοράσω.... θα δούμε.
Ούτε λόγος βέβαι να "δανειστω" από άλλο corolla. Βιώσα πόσο μεγάλη είναι η στεναχώρια...
|
Πω πω,ακριβα ειναι ρε συ, ευχομαι τουλαχιστον να μην επαναληφθει!
17-04-08, 02:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Άλλη μια όμορφη συναντηση του παραρτήματος Πάτρας πραγματοποιήθηκε σήμερα... Δυστυχώς ο Γιάννης δεν τράβηξε ουτε μια φωογραφια (θέλεις να είσαι και ο επισημος φωτογραφος του παραρτήματος τρομάρα σου).
Η μεγαλύτερη στιγμή της συνάντησης ήταν ο Αντρέας (Corollapatra) που πέρασε για περιπου 10 λεπτά με το νεότερο μέλος του παραρτήματος (4 μήνες και κάτι ψηλά!!!). Να σου ζήσει φίλε (ας το ξαναπω για 1000στή φόρα!!!).
Παιδια νά 'στε καλα, και να έχετε καλο Πάσχα. Αύριο λογικά φεύγω για Αθήνα και θα επιστρέψω την Τετάρτη του Πάσχα...
να περάσετε καλα και να προσέχετε στους δρόμους γιατι στις γιορτές γινόμαστε ακόμα χειρότεροι οδηγοί...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
17-04-08, 02:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Kαλα ,καλα δεν μπηκαμε σπιτι,αμεσως να ποσταρεις ρε παιδι μου ,πω,πω,πω!!!!!!
Για ακομη μια φορα περασαμε υπεροχα με χαβαλε και ανταλλαγη χρησιμων συμπερασματων ως προς τα του-του μας.....................
Καλοριζικες στη συγκεντρωση και η Ελιτα,με τις φιλες της Ανδριανη και Βασω!!!!!!
|
17-04-08, 04:01
|
|
Administrator
|
|
|
|
Όντως η σημερινη συναντηση ηταν πολυ ωραια και ειχε οπως παντα χαβαλε!
Οπως ειπε και ο Βαγγελης, γνωρισαμε και το νεοτερο μελος μας τον Bebis_E12!!!! Χεχε! Να σου ζησει Αντρικο μας!
Α, να και οι φωτο που δεν εβγαλα! Που ειχες το μυαλο σου Βαγγελη οταν τις εβγαζα?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17318892 seconds (78,73% PHP - 21,27% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:10. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|