Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
29-08-11, 22:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλοι σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές που μου δώσατε!Πράγματι και εγώ δεν σκεφτόμουν για ΥΕΑ, αλλά μετά και από τις δικές σας απόψεις περί του θέματος η απόφαση είναι οριστική!Τώρα εδώ που τα λέμε "υπηρετούμε" μόνο 9 μήνες.Ήμαρτον...
Από ό,τι κατάλαβα από τα λεγόμενά σας το θέμα του στρατού είναι λίγη υπομονή παραπάνω, σεβασμός στους ανωτέρους ,εννοείται, και τελείωσε.Και στο φινάλε στρατός είναι.Δε θα το κάνουμε και κατασκήνωση.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ όλους σας!
|
|
|
|
29-08-11, 22:46
|
|
|
|
|
εγω θα σου ελεγα να το ξανα σκεφτεις για ΥΕΑ,δεν σου λεω να πας αλλα να το ξανα σκεφτεις!
μην κολας στους παρα πανω μηνες που θα κανεις,σκεψου ποσα οφελη θα εχεις!
θα εισαι σαν μονιμος,θα πηγαινεις το πρωι,θα φευγεις το μεσημερι,θα πληρωνεσαι,δεν θα κοιμασαι μεσα,θα μπορεις να εχεις αμαξι,θα μπορει η κοπελα σου να ερθει να σε δει και να μηνει μαζι σου,δεν θα κανεις σκοπετο,θα δεινεις εντολες σε φανταρους και εποπ!με λιγα λογια δεν θα εισαι φανταρος!
απ την αλλη ομως,θα εχεις σιγουρα ευθυνες και θα τρεχεις και λιγο!δεν θα μπορεις να εισαι παρταλι,να κανεις μαλακιες και να θυμασαι αργοτερα και να γελας!
εσυ αποφασιζεις!να ξερεις οτι σαν φανταρος,ο μονος τροπος για να περασεις καλα ειναι να εχεις ολους και ολα γραμμενα στα παπακια σου!εγω ετσι εκανα και γιαυτο περασα καλα!
και στην τελικη αν εισαι φανταρος προτυπο,τι θα θυμασαι μετα απο χρονια,οτι εκανες οτι σου ελεγαν και ησουν παντα σωστος?κοιτα να περνας καλα και μην υπολογιζεις κανεναν..
|
29-08-11, 23:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
εγω θα σου ελεγα να το ξανα σκεφτεις για ΥΕΑ,δεν σου λεω να πας αλλα να το ξανα σκεφτεις!
|
Φίλε mpesikos καταλαβαίνω τα λεγόμενά σου.Το σκεφτόμουν και αυτό που μου αρέσει είναι ότι έχεις περισσότερες ευθύνες αλλά και εμπειρίες, πιθανολογώ, μέσα στη θητεία σου.Από θέμα συμπεριφοράς και σεβασμού δεν έχω πρόβλημα και πιστεύω ούτε μέσα στο στρατό θα έχω.Αυτό που με απασχολεί είναι το θέμα της δουλειάς περισσότερο και όχι οι εμπειρίες μου στο στρατό.Μακάρι να ήταν άλλες οι εποχές και οι επιλογές μας.Αλλά σαν καθηγητής θέλω να τελειώσω στο 9μηνο και να ψάξω ξανά για φροντιστήριο μέσα στο καλοκαίρι και γενικώς για δουλειά που είχα στρωμένη.
|
|
|
|
30-08-11, 01:34
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
μην κολας στους παρα πανω μηνες που θα κανεις,σκεψου ποσα οφελη θα εχεις!
θα εισαι σαν μονιμος,θα πηγαινεις το πρωι,θα φευγεις το μεσημερι,θα πληρωνεσαι,δεν θα κοιμασαι μεσα,θα μπορεις να εχεις αμαξι,θα μπορει η κοπελα σου να ερθει να σε δει και να μηνει μαζι σου,δεν θα κανεις σκοπετο,θα δεινεις εντολες σε φανταρους και εποπ!με λιγα λογια δεν θα εισαι φανταρος!
απ την αλλη ομως,θα εχεις σιγουρα ευθυνες και θα τρεχεις και λιγο!δεν θα μπορεις να εισαι παρταλι,να κανεις μαλακιες και να θυμασαι αργοτερα και να γελας!
εσυ αποφασιζεις!να ξερεις οτι σαν φανταρος,ο μονος τροπος για να περασεις καλα ειναι να εχεις ολους και ολα γραμμενα στα παπακια σου!εγω ετσι εκανα και γιαυτο περασα καλα!
και στην τελικη αν εισαι φανταρος προτυπο,τι θα θυμασαι μετα απο χρονια,οτι εκανες οτι σου ελεγαν και ησουν παντα σωστος?κοιτα να περνας καλα και μην υπολογιζεις κανεναν..
|
Γιατί μόνο οι ΥΕΑ έχουν αμάξι???
Είναι σαν τα κινητά απαγορεύεται και όλοι έχουν.
Εγώ στην Ρόδο που έκανα το 9μηνο παραμεθόριο είχα το αμάξι μου και νοίκιαζα σπίτι έξω,γιατί μας πήγαινε η υπηρεσία 7-9 έξω μια μέσα ανάλογα.
Το αμάξι το είχα παντού και στην Άρτα (στο Κέντρο) και παντού... χωρίς κανένα πρόβλημα.Όχι μόνο εγώ πολλοί μαζί με εμένα...
Αφού θυμάμαι έλεγα ότι με το starletaki κάναμε μαζί στρατό και αγροτικό,μετά πήρε την θέση του η 12αρα.
ΥΓ:Και στην Ρόδο και στην Αθήνα (401) το αμάξι έμπαινε μέσα στο στρατόπεδο σε πάρκινγκ μαζί με τα στελέχη δίπλα δίπλα,μόνο στην Άρτα το είχα έξω.
|
30-08-11, 03:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Το πως θα εισαι μεσα στο στρατευμα ειναι δικο σου θεμα, γενικα οπως το βλεπει κανεις. Ετσι κι αλλιως οπως εχει γινει πια ο στρατος (σε καποιες μοναδες, υπαρχουν κι αλλες πιο ζορικες) το μονο που κανεις ειναι καθαριοτητες-εκπαιδευση-σκοπια-υπνος. Εγω προσωπικα ημουν τεντα οχι μονο λογω της θητειας μου στην Προεδρικη Φρουρα, αλλα ειχα και το ονομα του πατερα μου που δεν επρεπε να το εκθεσω. Δεν ειναι ευκολο καμια φορα να εισαι γιος ανωτερου αξιωματικου του ΕΣ.
|
30-08-11, 11:35
|
|
|
|
|
μωρε χαιρω πολυ!ολοι μπορουν να εχουν αμαξι αλλα το θεμα ειναι να μπορεις να το παρεις και οχι να το κοιτας..
αν βγαινουν καλα οι υπηρεσιες εχει καλος αν οχι ομως οπως εγω πχ που για κανα διμηνο ηταν ολοι μεσα..
|
|
|
|
30-08-11, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
σχετικά με αυτά που διάβασα δεν θα σχολιάσω σχετικά με το αν αξίζει ή όχι να υπηρετήσει κάποιος ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.
θέλω όμως να αποσαφηνίσω κάποιες ανακρίβειες... ο μισθός τους ΔΕΑ είναι 480 περίπου +100 ευρώ επίδομα αν υπηρετεί σε μονάδα παραμεθορίου. Η μισθοδοσία αρχίζει με το που ονομάζεται Δόκιμος, δλδ μετά τον 5ο μήνα θητείας, αλλά εκείνη τη στιγμή παίρνει κάποια χρήματα αναδρομικά για τον καιρό που ήταν στην σχολή δοκίμων (νομίζω 800 ευρώ).
Θοδωρή TmNemesis νομίζω ότι δεν έχει μεγάλο νόημα να συγκρίνεις το 2000 που υπηρέτησες εσύ, με το 2011. Οι διαφορές είναι πάρα πολλές!!!
τότε η θητεία ήταν 18 μήνη, τώρα είναι 9.... Τότε οι μονάδες είναι μεγάλη επάνδρωση και οι υπηρεσίες ήταν πιο χαλαρά, τώρα συνήθως η εμπλοκή πάει σύννεφο. Επίσης εσύ φαντάζομαι είχες ειδικότητα γιατρού που είναι συνήθως καλά.... για ρώτα τι τραβάνε οι σκαπανείς και οι τυφεκιοφόροι (δλδ ειδικότητα σκοπάνθρωπος και αγκαριομάχος...)!!!! Άρα δεν πιστεύω ότι με τις συνθήκες που επικρατούν τώρα μπορεί ένας απλός οπλίτης να υπηρετεί χαλαρά, να έχει νοικιάσει σπίτι στον τόπο μετάθεσης και να πηγαίνει βολτίτσες με το αμάξι του....
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
30-08-11, 15:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
σχετικά με αυτά που διάβασα δεν θα σχολιάσω σχετικά με το αν αξίζει ή όχι να υπηρετήσει κάποιος ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός.
θέλω όμως να αποσαφηνίσω κάποιες ανακρίβειες... ο μισθός τους ΔΕΑ είναι 480 περίπου +100 ευρώ επίδομα αν υπηρετεί σε μονάδα παραμεθορίου. Η μισθοδοσία αρχίζει με το που ονομάζεται Δόκιμος, δλδ μετά τον 5ο μήνα θητείας, αλλά εκείνη τη στιγμή παίρνει κάποια χρήματα αναδρομικά για τον καιρό που ήταν στην σχολή δοκίμων (νομίζω 800 ευρώ).
Θοδωρή TmNemesis νομίζω ότι δεν έχει μεγάλο νόημα να συγκρίνεις το 2000 που υπηρέτησες εσύ, με το 2011. Οι διαφορές είναι πάρα πολλές!!!
τότε η θητεία ήταν 18 μήνη, τώρα είναι 9.... Τότε οι μονάδες είναι μεγάλη επάνδρωση και οι υπηρεσίες ήταν πιο χαλαρά, τώρα συνήθως η εμπλοκή πάει σύννεφο. Επίσης εσύ φαντάζομαι είχες ειδικότητα γιατρού που είναι συνήθως καλά.... για ρώτα τι τραβάνε οι σκαπανείς και οι τυφεκιοφόροι (δλδ ειδικότητα σκοπάνθρωπος και αγκαριομάχος...)!!!! Άρα δεν πιστεύω ότι με τις συνθήκες που επικρατούν τώρα μπορεί ένας απλός οπλίτης να υπηρετεί χαλαρά, να έχει νοικιάσει σπίτι στον τόπο μετάθεσης και να πηγαίνει βολτίτσες με το αμάξι του....
|
Βαγγέλη,όχι δεν είχα την ειδικότητα του γιατρού,αυτή την πήρα τους τελευταίους 5 μήνες της θητείας μου και πραγματικά εκεί πέρασα ζάχαρη.Σαν στέλεχος,έμπαινα το πρωί 07:00 και έφευγα το μεσημέρι στις 14:00 όλα τα ΠΣΚ έξω κτλ.
Τους υπόλοιπους 13μήνες είχα σκοπέτα,γοπίνκ,τσαπίνκ...,απλά πήγα σε ηλικία μεγάλη(28) και ίσως είχα άλλα μυαλά,δεν φοβόμουν να μιλήσω να διεκδικήσω...
Και βέβαια είχα τύχη γιατί η σειρά μου ήταν πολύ μεγάλη,όπου πηγαίναμε χαλαρώναμε όλες τις υπηρεσίες.
Σίγουρα δεν μπορώ να συγκρίνω το τότε με το τώρα είναι ανόμοια,αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά 9 μήνες περνάνε γρήγορα.
Θετική σκέψη θέλει και όχι άγχος...
|
05-03-12, 14:06
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη (Σπουδές) - Αθήνα (Σεπόλια)
|
|
Αύριο παρουσιάζομαι Πυροβολικό Θήβας με δυνατότητα για ΥΕΑ αλλά το ΥΕΑ ούτε που το σκέφτομαι :P
Καλή θητεία να έχω
|
05-03-12, 14:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ελευσινα
|
|
Καλη θητεια φιλε, 1η φεβρουαριου παρουσιαστηκε ο αδερφος μου θηβα ολα κομπλε ηταν μονο που επεσε πανω σε χιονια, τωρα ειναι νορμαλ.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17801809 seconds (81,76% PHP - 18,24% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|