Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα |
|
|
11-02-07, 15:43
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
χαχαχαχαχααχα γιαννη εσυ μου πηρες τα μαλλια ρε και τα ψαχνω τοσο καιρο? φτου σου . βλεπω περασατε ωραια εχθες, μπραβο χαιρομαι
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
19-02-07, 19:39
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε ποιον ειχα δει στο Αιγαλεο τον χαιρετησα..ειχε ασημι E12 profacelift 5d με 17αρες ζαντες....ημουν στο καφε του Μιχα στου Εσταυρωμενου την πλατεια...εκει μωρε στην αγροτικη!
|
23-02-07, 13:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Χτες λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπαίνοντας στην Εθνικη Αθηνών-Λαμίας από Πειραιά, είδα ένα πολύ όμορφο corollaκι 3θ ασημί profacelift νομιζω, χαμηλωμένο,ζαντούλες,εξάτμιση και φιμέ τζάμια. Είχε αυτοκόλλητα του club στα πίσω τζάμια και ερχόταν από Σεφ... Πήγαινα για λίγο παράλληλα και κοιτούσα αλλά μετά έφυγα μη με περάσει για βλαμμένο! Ποιος ήταν?? Άντε να σας γνωρίζω σιγά σιγά!!
|
24-02-07, 20:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
|
|
χμμμμμ οποτε μαλλον ειχε ερθει και στην συναντηση.. χμμμμμ κατι σε νικολακη μου κανει χιχιχιχιχιχιχι (ρουφ).
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
25-02-07, 12:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σάββατο βράδυ μιά πάρα τέταρτό στο ποτάμι είδα μια Ε101.... Εγώ μπήκα από Πέτρου Ράλλή. Μου φάνηκε ότι είχε αυτοκόλλητα, αλλά εγώ είχα κεφια και εκανα μερικές σφήνες.... Όταν βγήκα στο περιστέρι πάτησα και την κόρνα... Είναι κάποιος από εδώ;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
27-02-07, 00:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απόψα κατά τις 9 -9:10 το βράδυ ποιός πέρασε έξω από το Ιπποκράτειο Βασιλίσσης Σοφίας με μαύρη 11αρα φιμέ 16αρα μάλλον ζάντα bodykit , νομίζω και μπλε φωτισμό από κάτω και είχε αυτοκόλλητο του club στο πορτ μπαγκάζ?
|
27-02-07, 10:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Σημερα το μεσημερι αραγμενη γριουλα πισοκινητη ασπρη με αυτοκολλητα του κλαμπ κ στο πισω παρμπριζ στο αναχωμα πριν το τελεφερικ της παρνηθος.....ποιος ειναι????Σου κορναρα αλλα ημουν με ενα seicento που να καταλαβεις
|
Ο Κωστακης με την πισωκούνα του!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
28-02-07, 23:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Στον Πειραιά.. όποτε περνάω από ένα συγκεκριμένο στενό προς Ταμπούρια μεριά, βλέπω συνήθως παρκαρισμένο ένα ασημί 3θ corolla 1.6, excellence έκδοση, 16αρες ζάντες νομίζω και αυτοκόλλητα του club στα πίσω πλαϊνά τζάμια.. Ποιος είναι ο γείτονας???
|
01-03-07, 18:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
|
04-03-07, 16:59
|
|
Χτες το βραδυ παιδια ειδα στην αργυρουπολη στις 1+ το βραδυ μια g6 μαυρη που στο πισω τζαμι του οδηγου εγραφε www.corollaclub.com. Ηταν παρκαρισμενη απεναντι απο την εκκλησια Αγια Τριαδα. Ποιος ειναι? μηπως εισαι γειτονας να πηγαινουμε μαζι στις συναντησεις?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17214608 seconds (78,68% PHP - 21,32% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|