Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 17-10-05, 23:31
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα φιλε TOYOTA-MANIA δεν μας γραφεις με τι κορολλα το εκανες το εγχειρημα. Με τι κινητηρα. Τον GTI?? η τον 20v. Αν οχι μηπως ο αλλοσ ειχε ατομα μεσα και εσυ οχι?
Δεν εχω corolla αλλα avensis και δεν εχω 20v αλλα 4a-fe(αλλα οχι μαμα)και ο αλλος ηταν μονος του,αλλα και αλλον να ειχε μεσα εχουμε πανω απο 150 κιλα διαφορα.
Παλιά 18-10-05, 02:04
Το avatar του χρήστη studio54
studio54 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: VOLOS
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
studio54 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως ένα από τα ανοιγματάκια μου με corolla 1.6 ΚΑΡΑΜΑΜΑ, ήταν με TOP GUN (αυτά των 115ps) και ήταν αρκετά πίσω από στάση. Με το LEON δεν με παίζουν πλέον, λέτε να ξεκινήσω να φτιάχνω και το corolla?
Παλιά 18-10-05, 02:32
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φιλε TOYOTA MANIA θα ηθελα να μαθω τι εχεις κανει απο πλευρας μοτερ μιας και εχουμε το ιδιο και θα με ενδιεφεραι να παρω μια γενικη ιδεα. Το δικο μου με μια φιλτροχωανη παει τζαμι αλλα δεν θα πιστευα οτι εχω τα VTS με τιποτα. Λογικα πρεπει να με εχεις αν ειναι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα και ασ εισαι πιο βαρυς και φαρδιτερος σε κλιμακωση κιβωτιου. Τα TOP GUN τα εχω ευκολα και με LEON δεν ασχολουμαι. Αντε να βρω και κανενα LEON S να του πιω το αιμα
Παλιά 18-10-05, 03:07
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακούστε να γελάσετε! Εϊμαι Βουλιαγμένης με το ΕΕ101 με τα 88 μαμά . Στο αμάξι εγώ και ένας κολλητός! Μόλις ανάβει κόκκινο ανθρωπάκι στο φανάρι, από δίπλα ένα άστρα 1400 αρχίζει τις ξερογκαζιές. Λέω εγώ εδώ είμαστε! χεχε! τα ιδια και εγώ! ανάβει το φανάρι, φεύγουμε και τον άφησα αρκετά πίσω, όταν λοιπόν κουμπώνω και την 3τη, ακούω κάτι κτηνώδες από πίσω μου! Και με περνάει από δεξιά μία Μ5 η παλιά με τα 400 καθαρόαιμα! Και όταν με αδειάζει κανονικότατα, αρχίζει τις σφαλιάρες μπροστά μου! Αυτά είναι! Δεν πρόλάβαμε να χαρούμε την χαρτοσακούλα που ρίξαμε στο αστρα, και μας γ@.......σε η Lady M. Τότε κάθεσε και λες, τι μ@λ@κ@ς είμαι και κάθομαι και ασχολούμαι με κόντρες! ΦΕΡΤΕ ΑΛΟΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Παλιά 18-10-05, 23:57
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Φιλε TOYOTA MANIA θα ηθελα να μαθω τι εχεις κανει απο πλευρας μοτερ μιας και εχουμε το ιδιο και θα με ενδιεφεραι να παρω μια γενικη ιδεα. Το δικο μου με μια φιλτροχωανη παει τζαμι αλλα δεν θα πιστευα οτι εχω τα VTS με τιποτα. Λογικα πρεπει να με εχεις αν ειναι οπως τα περιγραφεις τα πραγματα και ασ εισαι πιο βαρυς και φαρδιτερος σε κλιμακωση κιβωτιου. Τα TOP GUN τα εχω ευκολα και με LEON δεν ασχολουμαι. Αντε να βρω και κανενα LEON S να του πιω το αιμα
Θα σου πω καποια στιγμη,αλλα την χοανη να την βγαλεις γιατι χανεις πολυ, στα πολλα χ.α.ω.Εγω εχω ελευθεροτερο K&N στο φιλτροκουτι και γ@μ@ει το μοτερ.Τι σημαινει αυτο περνεις ενα ελευθερο φιλτρο K&N,το πλενεις και του βαζεις πολυ μικροτερη ποσοτητα σπρει λαδιου,μη φοβασε δεν παθαινει τιποτα.Εμενα με χοανη σερνοτανε,μονο θορυβο.Ενδεικτικα με carina e μαμα, με 115 4a-fe(του αδελφου μου)δεν εχουμε καμια επαφη ειναι και πιο ελαφρια.Τωρα για τις σχεσεις, η πιο μακριες, αν εχεις ανεβασει ροπη και ιπποδυναμη ειναι προς ωφελος παρα μειονεκτημα,γιατι το μοτερ απλωνει την δυναμη συνεχεια.
Παλιά 19-10-05, 01:04
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τη χοανη ειχα σκοπο να τη συνδυασω με αλλα πραγματακια αλλα δεν ξερω τελικα τι θα γινει γιατι το τουτου ειναι του "μπαμπα" και δεν αφηνει πειραγματα. Ειμαι ετοιμος για ρυθμιστη πιεσης. Η αποφαση μενει. Στα πολλα οπως λες TOYOTA MANIA πρεπει να χανει αλλα ειμαι περισσοτερο των φαναριων οποτε δεν προκειτε να τελικιασω ποτε φαναρι σε φαναρι. Η χοανη ειναι κλειστου τυπου simota. Σκεφτομουν και για βαρελακι simota. Υπαρχει περιπτωση να βαλω ελευθερη εξατμιση τοσο αθορυβη που ο ηχος της να περναει ελαχιστα στην καμπινα??. Πολυ βασικο προβλημα για εμενα αυτο
Παλιά 19-10-05, 01:31
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Τη χοανη ειχα σκοπο να τη συνδυασω με αλλα πραγματακια αλλα δεν ξερω τελικα τι θα γινει γιατι το τουτου ειναι του "μπαμπα" και δεν αφηνει πειραγματα. Ειμαι ετοιμος για ρυθμιστη πιεσης. Η αποφαση μενει. Στα πολλα οπως λες TOYOTA MANIA πρεπει να χανει αλλα ειμαι περισσοτερο των φαναριων οποτε δεν προκειτε να τελικιασω ποτε φαναρι σε φαναρι. Η χοανη ειναι κλειστου τυπου simota. Σκεφτομουν και για βαρελακι simota. Υπαρχει περιπτωση να βαλω ελευθερη εξατμιση τοσο αθορυβη που ο ηχος της να περναει ελαχιστα στην καμπινα??. Πολυ βασικο προβλημα για εμενα αυτο
Δεν αφηνει ο μπαμπας πειραγματα ;Απορω πως σου αφησε να βαλεις χοανη;Δεν κανει θορυβο;Tον ρυθμιστη πιεσης μην τον βαλεις ειναι χαμενα λεφτα,και θα σε μπουκωνει το μοτερ.Το καλυτερο ταιρι για την χοανη σου ειναι ενα cat back,δηλαδη μεσαιο και τελικο,θα ξυπνηση τρελα το μοτερ σου.Εγω εχω μεσαιο SEBRING και τελικο ΤΤΕ(αντε στα λεω σιγα σιγα .Νορμαλ θορυβος, ησυχα ταξιδια και αποδοση.
Παλιά 19-10-05, 14:37
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Δύναμη Σεβασμού: 329
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

"Η πίπα της Ειρήνης!"
Την περασμένη παρασκευή και ενώ ανηφόριζα ησυχα προς θεσαλλλλονίκη,κάπου εκει στον πλαταμώνα βαρέθηκα και αρχισα να περνάω τους πάντες.Κάποια στιγμή κατι μπλέ γέμισε τον καθρεφτη μου και ένα βουητό μπούκωσε τα αυτιά μου.Ενα impreza!.Εδώ είμαστε λέω και αρχίζω τα κατεβασματα και τα προσπεράσματα.Απο πίσω πάντα αυτός.Λέω κανα sti να ναι.Μπά!Τελοσπάντων είπα να το χώσω μεσα στις στροφές και ήταν η πρώτη φορά που άκουσα τα proxes να στριγκλίζουν.Και ενώ είμαι στο να "φύγω"
να "μείνω" μέσα στις στροφές,ο τυπάκος απο πίσω μουγκριδών προσπαθεί να με περάσει πάνω στις στροφές.Τον ψιλοφοβήθηκα και του άνοιξα να περάσει.Παράκατω τον ξαναφτάνω και πλακονόμασται.Μέσα στα lift εγώ και αυτός άνοιγε σιγά σιγά.Κάποια στιγμή στα 170 τον φτάνω και ενώ συνεχίζω και γεμίζω μέχρι τα 230 όσπου.....δεν πολυ κατάλαβα αρχισε και ανοιγε κι αλλο αυτός πρέπει να πήγε καμια 260.... confused .Μετα έκοψε και τον πέρασα και είδα εκείνο το αναθεματισμένο 330 στο πλάι.Σταματήσαμε στην άκρη και μου πε τα δυο εξής κορυφαία!1.Είναι στα 390(!!!) και 2 Επειδή είχε ένα ψιλοπροβληματάκι('οντως κάπνιζε απο το intercooler καμένα λάδια)δεν το πολυ ζόριζε!!!
Ετσι λοιπόν εξήχθησαν τα εξής 3 συμπεράσματα:
1.Που παω ρε Καραμήτρο?
2.Που πάω ρε Καραμήτρο?
3.Που πάω ρε Καραμήτρο?
4.Η "πιπα" της Ειρήνης είναι γλυκιά απο τετοια αυτοκίνητα(λέμε και καμια μλκ να περνάει η ώρα)

Εντάξει μώρε,ας μας περνάει και κανένας ποιά!'Ολους πρέπει να τους περνάμε δλδ?(Και 2η μλκ για να περνάει η ώρα)
Παλιά 19-10-05, 15:06
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
xaxaxa! τελικά αυτά τα impreza θα γίνουν ο διάβολος μας! Δηλαδή φαντάσου να το ζόριζε κιόλας έτσι? Εγώ όπως θα είδες και παραπάνω την ......... την έφαγα από μία Μ5.
Παλιά 19-10-05, 15:09
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Και μόνο που χώθηκες και τον πήγες τοσο καλά Μητσάρα για μένα είσαι αρχηγός !
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18120193 seconds (76,42% PHP - 23,58% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:35.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com