Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
09-01-09, 01:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τι σημαίνει ότι είναι δίλιτρα? Αφού είναι 1.9, γιατί να το βαφτίσουμε 2λιτρο? 1859 για την ακρίβεια....
|
09-01-09, 02:54
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αφηστε τα διλιτρα εδω παναγιωτης το αγορι της sea_gr.Ειμαι ενας κατοχος ενος ποταπου πλυν τιμιου rover και σας λεω οτι δεν παιζουν ρολο τα 100-200cc διαφορα γιατι μολις σημερα στο forum μας εσκασε ειδηση βομβα και αν και εισαστε ιαπωνες σιγουρα θα δωσετε το σεβασμο σας οταν σας πω τι δωρο εκανε ο αγιος βασιλης(η γυναικα του στην συγκεκριμενη περιπτωση) σε εναν φιλο.Του πηρε ενα μικρο πλυν τιμιο mustang του 67' γνωστο σε ολους μας σαν elenor απο την ταινια come in sixty seconds.Δεν ξερω τι θα σχολιασετε και τι οχι απλα νομιζω οτι ειναι περιττο να μιλατε για μικρες διαφορες οταν υπαρχουν τοσο ονειρικα αυτοκινητα γυρω μας (χωρις να το παρεξηγησετε).Φιλικα παναγιωτης
|
|
|
|
09-01-09, 03:19
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Με κινητήρα Hemi να υποθέσω ή Cobra Jet?...
Τα αμερικάνικα V engines, πέρα από την απίστευτη ροπή -ελέω κυβικών ιντσών- σχεδόν ποτέ δεν έδρεψαν δάφνες υψηλής απόδοσης για την τσιμπημένη κατανάλωση που τους διέκρινε.
Από ήχο, όμως, καλά πήγαιναν, ή μάλλον ανάσταιναν και πεθαμένους.
Αν θυμάμαι καλά, αν είναι το ίδιο αυτοκίνητο με αυτό που ήταν στο Gone in 60 seconds (Shelby Ford Mustang GT500 ή Shelby Cobra GT500 ήταν?), η πίσω ανάρτησή του ήταν με ημιελλειπτικά φύλλα σούστας, κάτι όχι και τόσο θετικό για να κατέβουν στο δρόμο μεγάλες ροπές ή ισχείς...
Ας μην ξεχνάμε ότι το GT500 είχε κινητήρα V8, 428 κυβικών ιντσών (ήτοι περίπου 7 λίτρων!!!!!!!!!!!) με απόδοση περίπου 340Hp.
Να χαίρεται ο φίλος σου το νέο του απόκτημα...
Δεν βλέπω, όμως, σε τι πρέπει να δείξουμε σεβασμό...
Ίσως, μόνο, στο ότι παρήχθησαν περίπου 2050 κομμάτια...
Πάνος.
|
09-01-09, 03:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Εντάξει πολύ δεν μπορούν να καταλάβουν την ιστορία αυτών των αυτοκινήτων, μέσα σε αυτούς κι εγώ (δεν με βγάζω απ' έξω). Στην αμερική όμως αυτά τα αυτοκίνητα είναι θρύλοι και μάλιστα η GΜ έχει στραφεί στο να αναγεννήσει τέτοια αυτοκίνητα, όπως το Camaro, το Challenger, to Mustang με ρετρό χαρακτήρα και με συγχρονη τεχνολογία.
Σήμερα επεστρεψα από την Νεα Υορκη, είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μια Mustang GT 2008 του ξαδέρφου μου. V8 4.6lt 305 άλογα αλλά η ροπή είναι απλά απίστευτη. Ένα θα σας πω, είναι με χειροκίνητο κιβώτιο και με 5η (δεν έχει 6η) μπορεί να ξεκινήσει κανονικότατα.....χωρίς να σβήσει!
|
09-01-09, 09:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Τι σημαίνει ότι είναι δίλιτρα? Αφού είναι 1.9, γιατί να το βαφτίσουμε 2λιτρο? 1859 για την ακρίβεια....
|
Μπορω να βαφτίσω το δικό μου 1.4 Ε12 ως 1300cc για να πληρωνω μειωμένα τέλη ???
Pliizzzzz !!!
|
|
|
|
09-01-09, 11:26
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Εντάξει πολύ δεν μπορούν να καταλάβουν την ιστορία αυτών των αυτοκινήτων, μέσα σε αυτούς κι εγώ (δεν με βγάζω απ' έξω). Στην αμερική όμως αυτά τα αυτοκίνητα είναι θρύλοι και μάλιστα η GΜ έχει στραφεί στο να αναγεννήσει τέτοια αυτοκίνητα, όπως το Camaro, το Challenger, to Mustang με ρετρό χαρακτήρα και με συγχρονη τεχνολογία.
Σήμερα επεστρεψα από την Νεα Υορκη, είχα την ευκαιρία να οδηγήσω μια Mustang GT 2008 του ξαδέρφου μου. V8 4.6lt 305 άλογα αλλά η ροπή είναι απλά απίστευτη. Ένα θα σας πω, είναι με χειροκίνητο κιβώτιο και με 5η (δεν έχει 6η) μπορεί να ξεκινήσει κανονικότατα.....χωρίς να σβήσει!
|
και το δικο μου ξεκιναει με 5η και ας εχει 1600κυβ μοτερ.
Παιδια εχετε ξεφυγει εντελως. Μιλαμε για αλλη ηπειρο και για διαφορετικη κουλτουρα.
Απλα οι Αμερικανοι ειναι καπως στην αντιθεση. Απο την μια εχουν αυστηρους περιβαντολογικους νομους για τους ρυπους και απο την αλλά εχουνε υπερβολικη καταναλωση καυσιμου. Δεν νομιζω ενα μεσο αμερικανικο αυτοκινητο να καιει το ιδιο με ενα μεσο Ιαπωνικο λή ευρωπαικο?
Επισης υστερουν τεχνολογικα. 4600κυβ V8 μονο 305 άλογα?
|
09-01-09, 11:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πατιναρετε τοτε και οι δυο!χαχαχα
Περα απο την πλακα τωρα εκει πληρωνουν με γαλονι,εδω με το λιτρο..
Μην ξεχναμε οτι σνομπαρουν οτι δεν ειναι αμερικανικο και κατω απο 3000 κυβικα..
Τωρα ομως με την υποτιθεμενη κριση βλεπεις πως ολοκληρη τζενεραλ μοτορς ειναι ετοιμη να κλεισει και ζηταει απο την κυβερνηση ενισχυση..
Ασε που το γυριζουν σιγα σιγα και οι Αμερικανοι σε εβο,ιμπρεζα και χοντα..
Μετα θα ξεκινησουν τα αιγκο?
09-01-09, 13:19
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Shelby Cobra GT500 ειναι και απλα τα σπαει ακριβως το ιδιο.Παντως ισχυει οτι η γενικη αυτοκινητοβιομηχανια {(βαριομουνα να γραψω general motors) ->ειμαι καφρος και το εγραψα τωρα}εχει σοβαρα προβληματα και τις εχει μπει το αγγουρι στον .... οποτε λογικο μου φαινεται να το εχουν ρειξει σε ευρωπη και ιαπωνια μερια.Οπως και να εχει ομως το old classic ειναι αλλη νοοτροπια και απλα τα σπαει.Φιλικα παναγιωτης
|
09-01-09, 17:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
νικο 2λιτρα ειναι με 163αλογα ας γραφει 1,9,με τοση ροπη μονο διλιτρο
|
γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι 1600 τουρμπο και με κομπρεσορα κα ιεχουν ιδιο μοτερ με το 207
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TARZAN
Ανοιξα εχθές το βράδυ με mini cooper 1.6 φίλου μου 4 φορές από στάση μέχρι 140-150 και τις 4 φορές ήμουν μπροστά 1 φτερό περιπου!!!!!!!Πραγματικά δεν περίμενα να ρίξω σε αυτό το αυτοκίνητο αφού είναι πιο ελαφρύ και μου ρίχνει και 20 άλογα βέβαια είχε 1 άτομο παραπάνω αλλά και πάλι......
|
το 1600 με τα 120 ειχε και εσυ 1400???λιγο περιεργο μου φαινεται εκτος και αν δεν εισαι μαμα.
09-01-09, 18:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
|
|
εγω παιδια έχω ενα corolla 14αρι e111 facelift και φοραω μονο τελικο!Τα ειχα στησει μ ενα vw golf V 16αρι FSI!1η 2α ημουν μπροστα αλλα στην 3η ημασταν σχεδον μαζι! οταν εσπασα την τριτη και κουμπωσα τεταρτη του έφυγα μπροστα σχεδον 3 αυτοκίνητα!!!!! ενα εχω να πω!JAPAN ΚΑΙ ΠΑΛΙ JAPAN!!!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18554211 seconds (80,59% PHP - 19,41% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|