Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

09-07-12, 18:32
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Ηλιούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Στις μεγάλες ταχύτητες συμφέρει το ac γιατί με τα παράθυρα κατεβασμένα το αυτοκίνητο είναι σαν αλεξίπτωτο. Βέβαια κόβει σε επιταχύνσεις.
|
 |
|
 |

09-07-12, 21:27
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Μέσα στην πόλη καίει πολύ το A/C ειδικά στο σταμάτα ξεκίνα στα φανάρια! τελικά εκανα μια δοκιμη, από εξοχικο διαδρομή Μαραθώνας-Κυψελη μεσω Μαραθώνος και από το ιδιο σημειο μεσω όμως Διονύσου-Πεντέλης. Τελικά ενώ βγαίνουν τα ίδια χλμ! (37χλμ αποσταση ή με 1χλμ διαφορα) η κατανάλωση μέσω Πεντελης είναι χαμηλότερη και ο λόγος είναι απλός, δεν εχει φανάρια η διαδρομη Διονυσος-Πεντελη! στην Πεντελη εχουμε οταν μπουμε μέσα στη Ν.Πεντελη οχι επανω στο βουνο. Το ιδιο και για να παω στην δουλεια μου απο το εξοχικο, δλδ Μαραθωνας - Περιστερι μεσω Μαραθωνος-Χαλανδρι-Κ.Πατησια-Κηφισος-Περιστερι (46χλμ) και τα ιδια χλμ αποστασης, Μαραθωνας-Διονυσος-Εκαλη-Εθνικη-Περιστερι.
Στην διαδρομη Περιστερι-Μαραθωνας μεσω Εθνικης-Διονυσου-Ν.Μακρη (Μαραθωνος) ειναι 46χλμ οπως ειπαμε και για να παω πρωτα Κυψελη και μετα μεσω Μαραθωνος - δλδ Αγια Παρασκευη κτλ που ειναι συνολο τα ιδια χλμ παλι η οικονομια ειναι πολυ μεγαλύτερη μεσω Εθνικης (μεχρι την γεφυρα Βαρυμπομπης)-Εκαλη-Διονυσος.
Παλι το ιδιο πραγμα, τελικα το σταμάτα ξεκίνα σκοτωνει την οικονομια καταναλωσης! συμπερασμα : Πρεπει να προσπαθούμε όσο μπορούμε να πηγαινουμε απο δρομους χωρις φαναρια και χωρις στοπ!
|

10-07-12, 08:40
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece
Στις μεγάλες ταχύτητες συμφέρει το ac γιατί με τα παράθυρα κατεβασμένα το αυτοκίνητο είναι σαν αλεξίπτωτο. Βέβαια κόβει σε επιταχύνσεις.
|

Μακάρι να συνέβαινε κάτι τέτοιο, αλλά το αυτ/το δεν έχει στεγανή καμπίνα. Επίσης για μέγιστη απόδοση, δουλεύουμε με ανακύκλωση αέρα καμπίνας (μέχρι 2-3 άτομα), άρα η πίεση της καμπίνας είναι σταθερή...

10-07-12, 08:43
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ε ειναι λιγο βλακεια να βαζουμε το A/C και να περνει αερα απο εξω!!! ετσι ζοριζεται ακομα περισσοτερο γιατι θα παιρνει συνεχεια ζεστο αερα και θα προσπαθει να τον κρυωσει! ΠΑΝΤΑ ανακυκλωση!!!
|

10-07-12, 12:49
|
|
|
|
|
Πότε θα μας παρουσιάσεις το αμάξι σου; αντε θα φάω όλα τα νύχια μου!!! Στον εργοστασιακό εγκέφαλο είναι το πρόγραμμα;
|
 |
|
 |

10-07-12, 17:16
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Αν αλλάζεις τακτικά φίλτρο καμπίνας και ΔΕΝ καπνίζετε μέσα στο αμάξι με την ανακύκλωση είναι άψογος ο αερας! γιατι αν φέρνεις εισερχόμενο που εχει ΚΑΙ καυσαερια ή σκόνες κτλ είναι καλύτερος δλδ? για την καλύτερη απόδοση του A/C ΠΑΝΤΑ δουλεύουμε με τον αέρα στην ανακύκλωση, ολοι το προτείνουν και εγώ πάντα έτσι το δουλεύω και δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα ούτε σε λειτουργία, ουτε και σε ποιότητα του αερα μεσα στην καμπίνα. Επίσης τωρα που εβαλα φρεον στο 1ο λεπτο λειτουργιας εχω κρυο αερα, ενω αν το γυρισω σε εισερχομενο πρεπει να προσπαθει να τον ψυξει και αργει πολυ παραπανω. Ετσι αν εχω καλο και ψυχρο αερα μειωνω την ταχυτητα ανεμιστηρα, οταν ειναι σε μικρες σκαλες ειδικα στην 1η τουλαχιστον στο δικο μου συστημα (γιατι εχω 4EFTE και ο κομπρεσορας ειναι απο αυτο το μοτερ) ο κομπρεσορας κλεινει περισσοτερες φορες απο τις αλλες σκαλες, αρα δεν εχω και οικονομια κατανάλωσης αφου δουλευει λιγοτερο? με εισερχομενο αερα μου ανοιγει περισσοτερο προκειμενου να προσπαθησει να τον ψυξει λογω της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ διαφορας θερμοκρασιας. Οταν ανακυκλωνετε ο αερας που ειναι ηδη παγωμενος εχουμε πολυ μεγαλύτερη οικονομια.
|

10-07-12, 18:34
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Εμένα μετά από λίγη ώρα λειτουργίας, αν το αφήνω στην ανακύκλωση, με παγώνει πολύ, ακόμα και στην πρώτη σκάλα, και αναγκάζομαι να ανεβάζω θερμοκρασία από εκεί που ρυθμίζει κρύο-ζέστη, 3-4 κλικ προς το ζεστό.
Ενώ αν το αφήσω στο αέρας από έξω, η θερμοκρασία (για μένα) είναι ιδανική, με ανεμιστήρα στο 1.
|

10-07-12, 18:50
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
ναι αλλα ισχυουν αυτα που ειπα παραπανω, εγω βαζω ανακυκλωση ανεμιστηρα στο 1 και ειμαι μια χαρα, αν παγωσω το κλεινω και το ανοιγω ποιο μετα, ετσι εχω ακομα καλυτερη οικονομια, ενω με τον αερα απεξω ο κομπρεσορας δουλευει πολυ περισσοτερο. Τουλαχιστον εμενα ετσι δουλευει δεν ξερω σε αλλα μοτερ αν εχει διαφορες!
|

10-07-12, 19:35
|
Μέλος
|
|
|
|
ανακύκλωση πάντα, και που και που ανοίγουμε κανένα παράθυρο να μπαίνει φρέσκος αέρας (όταν δουλεύει το A/C)
|

11-07-12, 08:06
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpriskot
ανακύκλωση πάντα, και που και που ανοίγουμε κανένα παράθυρο να μπαίνει φρέσκος αέρας (όταν δουλεύει το A/C)
|
σωστο αυτο! λενε πως το αφηνεις λιγακι ανοιχτο, οπως λενε και για τα σπιτια και κανεις δεν το κάνει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,71459007 seconds (86,41% PHP - 13,59% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|