Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MAD-MAX";p="
μια απορεια...
4η κοφτη ποσα κμ ειχες φιλε σπυρο;
σε ρωταω γιατι ακομα και τουρμπο να ηταν θα επρεπε να ειχε αλλαξει σασμαν για να μπορει να σε ακολου8ει στα 200++ τα πολλα αλογα δεν σημαινουν απο μονα τους μεγαλυτερη τελικη....χρειαζεται μετατωπιση κοφτη και αλλο γραναζομα για ακομα υψηλοτερη τελικη...
αρα κατα 99% μαλλον το παλικαρι ερχοταν τελικιασμενος ....και απλα εσυ δεν προλαβες να φορτωσεις μεχρι να σε φτασει...
ενδεικτικα αναφερω οτι εγω με celica εχω 4η 180 5η 230 και 6η στο κοντερ 250 (οταν ειχα παει για δυναμομετρηση το δυναμόμετρο στα 230 στο κοντερ έδειξε 223 πραγματικα) το αμαξι ειναι μαμα και με 20κ κμ
|
180 πρέπει να ήταν..εκείνη την στιγμή το στροφόμετρο και το δρόμο κοίταζα μόνο!μόλις έβαλα 5η μετά από λίγο έπεσα στα φρένα γιατί είχα μπροστά μου άλλα αυτοκίνητα..Μάλλον κάτι παίζει με το συγκεκριμένο C2,γιατί ήταν αρκετή ώρα σε απόσταση από πίσω μου.Όταν τον είδα να πλησιάζει(σιγά-σιγά),κατέβασα 4η και είχα γύρω στις 6500-6800σ.α.λ.,μέσα στο lift δλδ,δεν κρέμασε ο κινητήρας.Παιδιά χωρίς αστεία,το C2 είχε φτάσει στα 2 αυτοκίνητα πίσω μου και ένιωθα πως είχε και άλλο γκάζι,όχι ότι είχε φόρα από πριν.Και μου κάνει εντύπωση,γιατί στη Συγγρού ένα βράδυ που μου έπαιξε τα φώτα μια C-class 230K(192ps) να κάνω δεξιά,μετά κατεβάζοντας την ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση,χωρίς να φεύγει,μην σας πω ότι την πλησίαζα ελάχιστα,πάλι 2 άτομα εγώ και 95άρα(ξέρω η 95άρα θα με φάει εμένα).Και κάτι Saab 9-3 και 9-5 2.0Τ τα είχα πάρει σχετικά άνετα..