Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 16-10-05, 15:54
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
και είχα 95άρα βενζίνη
Που πας ξεβρακωτος στα αγγουρια .100 οκτανια παντα.
Παλιά 16-10-05, 15:55
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 243
pavleouras είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Σόρυ που έκανα το ποστ 3 φορές αλλά μου έβγαζε μήνυμα σφάλματος και το ξαναπάταγα. Αν μπορεί κάποιος ας το σβήσει!!!
Παλιά 16-10-05, 16:06
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα αν εχεις εναν απλο κινητηρα της TOYOTA 1600 η 1400, και το C2 ηταν το VTS τοτε φιλε μου δεν ειχες ουτως η αλλως καμια ελπιδα απεναντι του.
Τα @ρχ@δ@ μας κουνιουνται,φιλε ddeus2003.Μου αναψε τα φωτα ενα c2 vts 125,τον αφηνω περναει και τον περνω απο πισω(απο 120 και μετα)3 και 4 σπασμενη μεχρι 200 τον πηγενα "ψυγεια".Δυστυχως δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να τον αποτελιωσω στα πολλα καθως δεν θα ειχε καμια ελπιδα.Το νου σου στον οικογενειαρχη παλιο κατσαρολα.
Παλιά 17-10-05, 00:03
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Δεν ξέρω πως πάει το c2 vts αλλά το σάξο vts δεν το έχει καμία corolla 1.6. Μπας και του έκλεβες αέρα?
Παλιά 17-10-05, 00:13
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Κοιτα αν εχεις εναν απλο κινητηρα της TOYOTA 1600 η 1400, και το C2 ηταν το VTS τοτε φιλε μου δεν ειχες ουτως η αλλως καμια ελπιδα απεναντι του. Τωρα αν ηταν τουρμπισιο δεν θα ακουγες σκαστρες, δεν θα ακουγες τον χαρακτηριστικο μπασο και γουργουριστο ηχο της εξατμισης του?
Το θέμα είναι ότι έχω την TS... yell yell Δεν άκουσα κάτι γιατί άκουγα την δικιά μου από δίπλα που φώναζε μην τρέχεις...+ του ότι είχα κλειστά παράθυρα+η 4η στον κόφτη του δικού μου!!! Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως..Αν ήταν βελτιωμένο ατμοσφαιρικά(με εκκεντροφόρους κλπ.) παίζει να με έπαιρνε.Αλλά και πάλι,τόσο εύκολα που κάλυψε την διαφορά με άφησε με την απορία..Λέτε να είχε και κανα νίτρο?
Παλιά 17-10-05, 10:43
pavleouras Offline:
Μικρό Μέλος

Αν έχεις την TS δεν υπάρχει περίπτωση να σε πέρασε κανένα σαξόραλο μαμά ή 1ου σταδίου. Πόσο μάλλον μετά τα 120 που πιο μεγάλο ρόλο παίζει η ροπή. Με εκκεντροφόρους κάτι θα έκανε αλλά και πάλι δεν θα σε μάζευε τόσο εύκολα. Τούρμπο δεν πιστευω να είχε, όσο και να φώναζε η δικιά σου θα το άκουγες (και θα το χαιρόσουν ). Μου μυρίζει νίτρο εμένα.
Παλιά 17-10-05, 10:59
MAD-MAX Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: SE DROMUS ME STROFES
Δύναμη Σεβασμού: 256
MAD-MAX είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μια απορεια...

4η κοφτη ποσα κμ ειχες φιλε σπυρο;

σε ρωταω γιατι ακομα και τουρμπο να ηταν θα επρεπε να ειχε αλλαξει σασμαν για να μπορει να σε ακολου8ει στα 200++ τα πολλα αλογα δεν σημαινουν απο μονα τους μεγαλυτερη τελικη....χρειαζεται μετατωπιση κοφτη και αλλο γραναζομα για ακομα υψηλοτερη τελικη...

αρα κατα 99% μαλλον το παλικαρι ερχοταν τελικιασμενος ....και απλα εσυ δεν προλαβες να φορτωσεις μεχρι να σε φτασει...

ενδεικτικα αναφερω οτι εγω με celica εχω 4η 180 5η 230 και 6η στο κοντερ 250 (οταν ειχα παει για δυναμομετρηση το δυναμόμετρο στα 230 στο κοντερ έδειξε 223 πραγματικα) το αμαξι ειναι μαμα και με 20κ κμ

20V? το αλλο με τον Τοτο το εχετε ακουσει που περασε Type R?

www.topfuel.gr
Παλιά 17-10-05, 12:47
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 283
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MAD-MAX";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
μια απορεια...

4η κοφτη ποσα κμ ειχες φιλε σπυρο;

σε ρωταω γιατι ακομα και τουρμπο να ηταν θα επρεπε να ειχε αλλαξει σασμαν για να μπορει να σε ακολου8ει στα 200++ τα πολλα αλογα δεν σημαινουν απο μονα τους μεγαλυτερη τελικη....χρειαζεται μετατωπιση κοφτη και αλλο γραναζομα για ακομα υψηλοτερη τελικη...

αρα κατα 99% μαλλον το παλικαρι ερχοταν τελικιασμενος ....και απλα εσυ δεν προλαβες να φορτωσεις μεχρι να σε φτασει...

ενδεικτικα αναφερω οτι εγω με celica εχω 4η 180 5η 230 και 6η στο κοντερ 250 (οταν ειχα παει για δυναμομετρηση το δυναμόμετρο στα 230 στο κοντερ έδειξε 223 πραγματικα) το αμαξι ειναι μαμα και με 20κ κμ
180 πρέπει να ήταν..εκείνη την στιγμή το στροφόμετρο και το δρόμο κοίταζα μόνο!μόλις έβαλα 5η μετά από λίγο έπεσα στα φρένα γιατί είχα μπροστά μου άλλα αυτοκίνητα..Μάλλον κάτι παίζει με το συγκεκριμένο C2,γιατί ήταν αρκετή ώρα σε απόσταση από πίσω μου.Όταν τον είδα να πλησιάζει(σιγά-σιγά),κατέβασα 4η και είχα γύρω στις 6500-6800σ.α.λ.,μέσα στο lift δλδ,δεν κρέμασε ο κινητήρας.Παιδιά χωρίς αστεία,το C2 είχε φτάσει στα 2 αυτοκίνητα πίσω μου και ένιωθα πως είχε και άλλο γκάζι,όχι ότι είχε φόρα από πριν.Και μου κάνει εντύπωση,γιατί στη Συγγρού ένα βράδυ που μου έπαιξε τα φώτα μια C-class 230K(192ps) να κάνω δεξιά,μετά κατεβάζοντας την ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση,χωρίς να φεύγει,μην σας πω ότι την πλησίαζα ελάχιστα,πάλι 2 άτομα εγώ και 95άρα(ξέρω η 95άρα θα με φάει εμένα).Και κάτι Saab 9-3 και 9-5 2.0Τ τα είχα πάρει σχετικά άνετα..
Παλιά 17-10-05, 15:05
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Παρασκευη βραδυ κατα τη διαρκεια της συναντησης πηγαμε μια βολτα με τον Elefsinara Corolla Power γιατι τον ενδιαφερει ο υπερκυβισμος.Ειμαστε στην Καβαλας στα φαναρια (βενζιναδικο Shell) με κατευθυνση προς Αθηνα λιγο πριν τα φαναρια των ΤΕΙ.Αριστερα μου ενα Αlmera chalenge (την επομενη μερα εμαθα οτι ηταν 2λιτρο) αναβει πρασινο το δικο μου εγραφε την 1η και με αφηνει ελαχιστα πισω.μολις κουμπωσα 2αρα αρχισα να μαζευω και να κανω και μια καλη διαφοραμεχρι και την 4η που εβαλα ειχα καλο ανοιγμα,εκοψα ομως γιατι ειχε 2τροχο καρουμπαλο.Το γελιο, ο τυπος μολις με περασε μου αναψε τα αλαρμ.
Παλιά 17-10-05, 21:40
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδες με φαγατε χωρις να υπαρχει λογος. Δεν ειπα για την TS οτι δεν μπορει να περασει ενα VTS μην τρελαθουμε κιολας. Εγω ειπα για Ε12 1400 που εχουν 98 αλογα και με το ΑΕ101 που εχω και μαλιστα το sedan δεν ζοριζομαι να τα περασω, και για τα 1600 με τα 110 που αντε να πηγαινουν λιγο καλυτερα απο εμενα(δεν εχω στηθει μαζι τους). Το Vts λογω κιλων και ιπποδυναμης ειναι μπροστα. Τωρα φιλε TOYOTA-MANIA δεν μας γραφεις με τι κορολλα το εκανες το εγχειρημα. Με τι κινητηρα. Τον GTI?? η τον 20v. Αν οχι μηπως ο αλλοσ ειχε ατομα μεσα και εσυ οχι?
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18206096 seconds (75,61% PHP - 24,39% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com