δηλαδη δηλαδη...
το 111 του νικου εχτες με νικησε...
ω ναι... ηττηθηκα...
εχασα μαχη οχι πολεμο ομως....
τα πραγματα ειναι απλα. αν ξεκινησουμε με τον λυσσα απο σταματημενοι 0-400 ξερει πολυ καλα οτι ΔΕ θα με προλαβει... και ας πλησιαζει
απλα χαζο-ανοιγαμε απο δευτερη τριτη τεταρτη.
οταν πηγαιναμε ρολαριστα με δευτερη και 40κμ δεν ειμαι σε ιδιες στροφες κινητηρα με τον νικο γιατι αυτος εχει εξαρι...
συνεπως εγω ειχα 1300 στροφες μεσα και ο νικος πιστευω 2200+
θε επρεπε να τιναχτω 4-5 καροτσες μπροστα και τιναχτηκα μια.
τεσπα λεπτομερειες. απλα καθε φορα θα πρεπει να περιμενω τον νικο να ισιωσει η να σταματησει να σπιναρει και αυτο με αδικει. την τελευταια φορα που ανοιξαμε ετρωγε πολυ πολυ αν δεν τον περιμενα. τοτε ομως που τον περιμενα παντα στα ψηλα ηταν πιο δυνατος. πλησιαζε δλδ. δεν μπορουσε να με φτασει αλλα πλησιαζε. αυτο σημαινει κατι. οτι η 111 του ειναι πολυ δυνατη. αυτα για το τοτε.
καποιο update εκανε και εχτες ηταν πολυ πιο δυνατος. δεν περιμενα να ακουω το 6αρι να αλαζει σαν μηχανη τις ταχυτητες. δλδ ειχε αλαξει 3-4 ταχυτητες και εγω 1-2!!!
οταν με προσπερνουσε ηταν αδυνατο να ακολουθησω. αδυνατον. ηταν πολυ δυνατος. δεν χανοταν αλλα δεν γινοταν να ακολουθησω...
εν τω μεταξυ (τι ηθελα και το σκαλισα το avcr) δεν μπορεσα να ανεβασω πανω απο 1bar...
ε στο φευγα του λεω να σηκωσω λιγο?
μου λεει οχι αστο παμε...
και ειχε δικιο γιατι δεν εχουμε πολεμο μεταξυ μας και φυσικα δεν υπηρχε λογος ουτε κινητρο. απλα βλεπουμε τι κανουμε...
θα μπορω να σηκωσω 1.5bar αλλα θεωρω ανουσιο το να νικησω και να στεγνωσω ετσι για πλακα τον 215...
νικο εχτες τ αμαξι σαν κατι να ειχε ... σαν να ηταν 250 αλογα. λες να το χορτασα? τεσπα!!!
θα τα ξαναπουμε ΛΕΙΑΝ συντομως εφ οσον ρυθμισω πληρως και τα 2 προγραμματα και βαλω την σκαστρα μου!!!! (την χω δανεισει σε impreza wrx)