χτες το βραδακι κατα τις 10μιση που γυρνούσα από επίσκεψη που είχα παει πετυχαίνω στα λιμέρια του φιλου μας του Νίκου (
2579) ένα seat Ibiza με μεγάλο αυτοκόλητου του γνωστού club στο πίσω παρπρίζ.από τη διάσταση της ζάντας και την εξάτμιση(μαμα εξάτμιση φορούσε) αμέσως κατάλαβα ότι δεν με πέρνει,αλλά είχα σκυλιάσει για το τρόπο που με προσπέρασε.
στον ίδιο δρόμο πηγαίναμε και τον είχα από κοντά.το μοτέρ του δεν ακούστηκε καθόλου σε καμιά φάση.ξαφνικά και ενώ στο φανάρι που είναι κόκκινο και το πλησιάζουμε θα έστριβα αριστερά έτσι και αλλιώς βλέπω τον τυπά να ανάβει αριστερό φλασάκι.εδώ είμαστε λέω.
κάνω ένα τσουπ και σκάω λοιπόν δίπλα του.ξέρωντας βέβαια το αποτέλεσμα ήθελα να δω τι λέει το αμάξι του.
ανάβει πράσινο και ξεκινάω τέλεια πέρνωντας τη στροφή όσο απαλά μπορούσα.δεν ήμουν μόνος μου βλέπεις.απο πίσω και αυτός.ανηφορίζουμε και στο τέλος της ανηφόρας που έχει ευθεία με προσπέρασε χαλαρά αλλά δεν άκουσα ούτε το μοτέρ ούτε τίποτα.στο επόμενο φανάρι πάω και κάθομαι πίσω του.δίπλα μου είναι ένα opel corsa το καινούριο.1,4.με μπουριά κλπ.βρουμ βρουμ.κοιτα το λαλακα λέω που θα κάψω πάλι βενζινα τσάμπα αφού τον έχω.ανάβει πράσινο και φεύγουμε γρήγορα και οι δυο.το ibizaki βέβαια αρκετά πιο μπροστά και εγώ μέχρι τα τελειώματα της δευτέρας να είμαι ελάχιστα μπροστά από το corsa.με το που πέρασα τρίτη όμως φάνηκε η διαφορά.έμεινε λίγο πίσω
.αχ ρε μαμωτο να μην φοράω κανα μοτεράκι πάνω...