Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-01-09, 18:37
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Trd.si μουφα ειναι το δικο σου τουτου το εχω δει απο κοντα βαψτο μπλε και πετατο ρε. Τι μουφα εργαλειο εχεις που σκαει ανετα καροτσες σε βελτιωμενα φε! Εγω θα επαιρνα πιο αργο
05-01-09, 18:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
10 δευτερα εδινε και η τουοτα για τα αε101! με φιλτρο εξατμιση ανετα ροκανιζεις αλλο μισο δευτερολεπτο
05-01-09, 19:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Και αν βγαλεις κανα καθισμα, ροκανιζεις άλλο μισο δευτερολεπτο??? Τι μας ειναι τα δευτερολεπτα!
|
05-01-09, 20:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003
Trd.si μουφα ειναι το δικο σου τουτου το εχω δει απο κοντα βαψτο μπλε και πετατο ρε. Τι μουφα εργαλειο εχεις που σκαει ανετα καροτσες σε βελτιωμενα φε! Εγω θα επαιρνα πιο αργο
|
Βασικα σε μπλε το εψαχνα αλλα ασπρο τελικα πηρα τι να κανω???
|
05-01-09, 20:39
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
|
|
Tolis χαλαρα κερδισα τοσο με φιλτροχοανη εξατμιση απο διχαλο και πισω και ρυθμιστη! Και για τα καθισματα αν βαλεις ανθρακονυματινα που ειναι γυρω στα 5 κιλα κερδιζεις αρκετα παντου! Παρε το τουτου του trd Που πρεπει να τον ξερεις κιολας οχι το δικο μου που δεν παει και ελα να μου πεις αν γραφει 9,5 η οχι
|
|
|
06-01-09, 01:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
δεν αμφισβητει κανεις τους ιαπονικους κινητηρες ανεκαθεν ειναι κλητεροι απο τους γερμανικους ανεξαρτητος χρονολογιας εκει που την πατανε οι γερμανοι ειναι στις πολυπλοκες μηχανες που φτοιαχνουν, αρκετα μοτερ πριν τα fsi εχουν μεινει θρυλικα τωρα με τα fsi καπιοι λενε προβληματικα αλοι τουσ βγαινουν καλα συνηθος επικρατουν τα προβληματα γιατι αυτο παει κορδονι.. το ιδιο παλι και με τα tsi τα 140αρια και α 170 καπιοι εχουν αγανακτησει καπιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα ισοσ εφταιγε η συναρμολογηση πολλα, δεν θελω να πιστευω οτι βγαλανε μοτερ και τα φορεσαν σε τοσα αμαξια διχος να ξερουν τι προοθουν αυτο συμβαινει και στα ιαπονεζικα και παντου..... σαν επιλογη
δεν θα κατεληγα σε ενα πολυπλοκο μοτερ αλα σε κατι απλο οπως το 1.8τφσι ι το 125 ο καιρος θα δειξει και τα χλμ μεχρι στιγμης το 140 δεν νομιζω να μπορεσει να ξεπερασει το 125 σε αξιοπιστια
|
μια λεπτομερια.το πολο της μητερας μου ειναι 1400cc 75 αλογα αυτοματο!!!!! αλαξα μηχανισμο στο παραθυρο και ρωτησα τον μαστορα γιατι χαλασε?και μου λεει ετσι ειναι αυτα χαλανε!!! και οταν ειπα οτι ειναι το πρωτο που χαλαει μου λεει ααααα τυχερος εισαι εσυ ρε!!!!!
ευτηχως σε λιγο καιρο η μητερα μου θα ειναι κατοχος ενος auris 1,6 αυτοματο παντα!!!
|
06-01-09, 01:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
μια λεπτομερια.το πολο της μητερας μου ειναι 1400cc 75 αλογα αυτοματο!!!!! αλαξα μηχανισμο στο παραθυρο και ρωτησα τον μαστορα γιατι χαλασε?και μου λεει ετσι ειναι αυτα χαλανε!!! και οταν ειπα οτι ειναι το πρωτο που χαλαει μου λεει ααααα τυχερος εισαι εσυ ρε!!!!!
ευτηχως σε λιγο καιρο η μητερα μου θα ειναι κατοχος ενος auris 1,6 αυτοματο παντα!!!
|
καλα αυτο δενεχει να πει ,μενα το vitara τησ μανας μου εχει αλαξει 3 μηχανισμουσσ στα παραθυρα και 4 ψυγεια ενας αλοσ φιλος με rav4 του κολλησαν τα διαφορικα και μπλοκαραν οι τροχοι στα καλα καθουμενα τι να πεισ εκει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 06-01-09 στις 01:48.
|
06-01-09, 10:30
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Το πρόβλημα με τα παράθυρα είναι κλασικό πρόβλημα και για τα VW, και για τα Ρενό αλλά από ότι νομίζω συμβαίνει και στα Ford. Είναι γιατί έχουν πλαστικούς γρύλους.
Λένε ότι το έχουν κάνει για ασφάλεια στις συγκρούσεις αλλά επειδή έχω δει πώς είναι τουλάχιστον στα Φορντ έχουν κάνει πλαστικό ένα πολύ μικρό κομμάτι λες και το κάναν επίτηδες για να σπάει και να τον αλλάζεις!
Πάντως μη γελιόμαστε, τα τελευταία 5-10 χρόνια έχει πέσει η ποιότητα σε ΟΛΕΣ τις εταιρίες, ακόμη και στην ΤΟΥΟΤΑ. Σίγουρα σε αξιοπιστία είναι μπροστά ακόμη από τα Γερμανικά αλλά είναι πολύ πίσω σε σχέση με το παρελθόν.
|
06-01-09, 10:48
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
ενας αλλος φιλος με rav4 του κολλησαν τα διαφορικα και μπλοκαραν οι τροχοι στα καλα καθουμενα τι να πεις εκει...
|
Eαν δεν αλλαξε ποτε βαλβολινες καλα να παθει.
Μερικοι παιρνουν ΤΟΥΟΤΑ και νομιζουν οτι χωρις συντηρηση ειναι τανκς.Οχι.Ειναι τα πιο αξιοπιστα αυτοκινητα, αλλα με σωστη συντηρηση.
06-01-09, 11:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Καμια κοντρα εχετε κανει ή θα μιλαμε και παλι για ζημιες?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17534494 seconds (79,13% PHP - 20,87% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|