Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!! |
|
|
18-07-07, 16:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ρε LISSAS τι λύσα είναι αυτή ρε φίλε;Ντάξει είπαμε το turbo είναι turbo.Περισσότερα άλογα πιο εύκολα.Αλλά εμείς οι ατμοσφαιρικοί γιατί να μην υποστηριζόμαστε;Και αμα δεις το μοτεράκι σου να στα δώσει στο χέρι πριν καν πιάσεις τις 150000 χιλιόμετρα μην κλαίγεσαι που τα ατμοσφαιρικά θα συνεχίζουν να γράφουν απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.Και τα φράγκα που θα δώσει ο MARMEL για να πάρει ένα πόνυ θα τα δώσεις για να μαζέψεις τα πολλά τα άτια
18-07-07, 17:07
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φιλε και συ εχεις μπερδευτει.Τα μοτερ που παιρνουμε εμεις τα τουρμπατα εχουν αυτα τα χιλιομετρα γιαυτο και σπανε στα χερια μας.Αν ηταν ετσι ολα τα καινουργια τα αμαξια ατμοσφαιρικα θα εβγαιναν
Ολο αξιοπιστια και αξιοπιστια ακουω αλλα η αληθεια ειναι αλλη τελικα...
|
|
18-07-07, 17:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Κοίτα να δεις φίλε wastegate.Ξέρω πως άμα προσέξεις ένα turbo μοτέρ θα σου μείνει και δεν θα έχεις προβλήματα.Την αλήθεια για το κατα πόσο αξιόπιστα είναι είτε τα turbo είτε τα ατμοσφαιρικά δεν μπορούμε να την ξέρουμε ακριβώς γιατί παίζουν διαφορετικά στυλ οδήγησης και διαφορετικές συντηρήσεις πάνω στα μοτερ.Αλλα επίσης δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ότι το turbo είναι πιο αξιόπιστο και καλό ή η ατμόσφαιρα είναι πιο αξιόπιστη και καλή.Οι απόψεις διύστανται διότι ο καθένας θα υποστηρίξει τα δικά του.Γιατί όπως λέει και ο λαός αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει!!!
18-07-07, 19:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Βάσια....
Τράβα βρες γιατί δεν σου σηκώνεται (η πίεση εννοώ....) και μετά μίλα...
Bέβαια, ο Βασιλάκης έχει δίκιο...
Μεταχειρισμένα λιωμένα μοτέρ μαζευουμε.
Ο Πάνος είναι άλλη περίπτωση....
Το πήρε καινούργιο......
Άσε ρε μας ρε Βάσια.
Εκτός και αν ψάχνεις να συγκρίνεις αξιοπιστία ανάμεσα σε 4AFE & 4EFTE.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 18-07-07 στις 20:26.
|
18-07-07, 23:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Συντεκνε εγω δεν συγκρινω αξιοπιστια...
Για ρωτα τον πανο ποσα χιλιομετρα ειχε το μοτερ του και ποσο το πληρωσε και μετα λεμε ακη για τις σαβουρες που αγοραζουμε εμεις.
Δεν γινετε καποιος να παρει τουρμπο μοτερ και να μην το σκισει μην τρελαθουμε κιολας..
19-07-07, 00:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Θεωρω οτι οταν βγαινουν απο το εργοστασιο μοτερ ειτε ατμοσφαιρικα ειτε τουρμπατα ειναι το ιδιο αξιοπιστα. Βασικα παιζει ρολο και ο προορισμος του αυτοκινητου, σπορ ή συμβατικος.Το θεμα ειναι οταν παιρνουμε ενα ατμοσφαιρικο και το βελτιωνουμε ειτε ατμοσφαιρικα ειτε τουρμπισια πoιο απο τα δυο θα ειναι πιο αξιοπιστο. Βασικα, παντα κανοντας σωστη δουλεια αλλα και με το αναλογο κοστος.
Χωρις, ωστοσο να ειμαι τουρμπακιας η υπεροχη του τουρμπο ειναι δεδομενη. Καμια εταιρεια δεν ασχολειται με την ατμοσφαιρα εκτος απο την HONDA, TOYOTA και MITSUBISHI (μια φορα και εναν καιρο που και αυτη ειχε βγαλει εναν 1600αρι 165 περιπου αλογα) που και αυτες για να αυξησουν την ιπποδυναμη χρησιμοποιουν τουρμπο και κομπρεσορα.
|
19-07-07, 14:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
n.irakleio
|
|
Ενα ατμοσφαιρικό μοτερ και ένα τουρμπάτο είναι το ίδιο αξιόπιστα όταν βγαίνουν από το εργοστάσιο π.χ. της toyota όχι οποιασδήποτε μάρκας κατά τη γνώμη μου.
Συμφωνώ για τον προορισμό του κάθε αυτοκινήτου.Μπορούμε να συγκρίνουμε ένα ατμοσφαιρικό και ένα τουρμπάτο ΑΛΛΑ να είναι και τα δύο έτσι όπως τα έβγαλε η εταιρία αλλιώς,αν είναι πειραγμένα έχουμε να κάνουμε και με το πόσο αξιόπιστος είναι ο μηχανικός που μας το αναβάθμισε και όχι μόνο με την αξιοπιστία του μοτέρ,άρα το μέτρο σύγκρισης αλλάζει.
Στο κάτω κάτω αν με μια λέξη μπορείς να χαρακτηρήσεις την toyota αυτή είναι αξιοπιστία!
19-07-07, 16:00
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ωρε κορολακηδες που ξερετε ποσα χιλιομετρα ειχε το μοτερ μου?
ειναι κατασκευη του 93. το καπακι ΔΕΝ εχει ανοιχτει ποτε (συμφωνα με την εμπειρια που υποτιθεται οτι εχω). ο μαντρας ειχε πει οτι εχει 60000κμ. ναι καλα. για ολα τα μοτερ ολοι τοσο λενε.
απλα τοτε περιμενα ενα μηνα και του ειχαμε πει με τον φανη να βρει με την ησυχια του το καλυτερο μοτερ που θα μπορουσε να βρει....
το πηρα 1580Ε τοτε μαζι με τα πισω φρενα.συμφωνα με τις μετρησεις που του ειχα κανει δεν ηταν και το πιο δυνατο ασημι. ασχετα τι του εκανα στην πορεια...
19-07-07, 16:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ισχυει οτι, οταν κατεβαζουμε σχεση στο κιβωτιο (για να το φρεναρουμε) φθειρεται πιο ευκολα ο κινητηρας?
Κατι βεβαια που δεν κανω γιατι δεν μ΄αρεσει να τ' ακουω να βογκαει!
|
19-07-07, 16:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Ισχυει οτι, οταν κατεβαζουμε σχεση στο κιβωτιο (για να το φρεναρουμε) φθειρεται πιο ευκολα ο κινητηρας?
Κατι βεβαια που δεν κανω γιατι δεν μ΄αρεσει να τ' ακουω να βογκαει!
|
Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
4zz turbo |
tasos veria |
Ειμαι νεος |
88 |
24-12-13 14:14 |
TURBO Vs Ατμόσφαιρα |
MITSOS |
Videos |
65 |
19-05-10 23:06 |
1.3 turbo η 1.6 20v?? |
oikonomou giannis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
28-10-09 15:21 |
G6 TURBO |
MARCOS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
27 |
11-05-08 20:34 |
Turbo Help |
Rl |
SUPPORT |
123 |
15-10-06 00:13 |
Page generated in 0,17993808 seconds (80,42% PHP - 19,58% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|