Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-01-09, 12:38
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι κακά παιδιά που είστε!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 05-01-09, 13:45
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 380
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν αμφισβητει κανεις τους ιαπονικους κινητηρες ανεκαθεν ειναι κλητεροι απο τους γερμανικους ανεξαρτητος χρονολογιας εκει που την πατανε οι γερμανοι ειναι στις πολυπλοκες μηχανες που φτοιαχνουν, αρκετα μοτερ πριν τα fsi εχουν μεινει θρυλικα τωρα με τα fsi καπιοι λενε προβληματικα αλοι τουσ βγαινουν καλα συνηθος επικρατουν τα προβληματα γιατι αυτο παει κορδονι.. το ιδιο παλι και με τα tsi τα 140αρια και α 170 καπιοι εχουν αγανακτησει καπιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα ισοσ εφταιγε η συναρμολογηση πολλα, δεν θελω να πιστευω οτι βγαλανε μοτερ και τα φορεσαν σε τοσα αμαξια διχος να ξερουν τι προοθουν αυτο συμβαινει και στα ιαπονεζικα και παντου..... σαν επιλογη
δεν θα κατεληγα σε ενα πολυπλοκο μοτερ αλα σε κατι απλο οπως το 1.8τφσι ι το 125 ο καιρος θα δειξει και τα χλμ μεχρι στιγμης το 140 δεν νομιζω να μπορεσει να ξεπερασει το 125 σε αξιοπιστια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 05-01-09 στις 13:51.
Παλιά 05-01-09, 16:19
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν αμφισβητει κανεις τους ιαπονικους κινητηρες ανεκαθεν ειναι κλητεροι απο τους γερμανικους ανεξαρτητος χρονολογιας εκει που την πατανε οι γερμανοι ειναι στις πολυπλοκες μηχανες που φτοιαχνουν, αρκετα μοτερ πριν τα fsi εχουν μεινει θρυλικα τωρα με τα fsi καπιοι λενε προβληματικα αλοι τουσ βγαινουν καλα συνηθος επικρατουν τα προβληματα γιατι αυτο παει κορδονι.. το ιδιο παλι και με τα tsi τα 140αρια και α 170 καπιοι εχουν αγανακτησει καπιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα ισοσ εφταιγε η συναρμολογηση πολλα, δεν θελω να πιστευω οτι βγαλανε μοτερ και τα φορεσαν σε τοσα αμαξια διχος να ξερουν τι προοθουν αυτο συμβαινει και στα ιαπονεζικα και παντου..... σαν επιλογη
δεν θα κατεληγα σε ενα πολυπλοκο μοτερ αλα σε κατι απλο οπως το 1.8τφσι ι το 125 ο καιρος θα δειξει και τα χλμ μεχρι στιγμης το 140 δεν νομιζω να μπορεσει να ξεπερασει το 125 σε αξιοπιστια
Mα εδω μιλαμε για ατμοσφαιρα, γιατι τα τα τουρπο κομπρεσερ δραπανοκατσαβιδα ειναι να τα κλαινε οι ρεγγες.Αφου φτασαν στο σημειο να ανοιγουν σαμπανια μολις φτασουν τα 30.000 χιλ.
Παλιά 05-01-09, 16:53
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σημερα πρωι πρωι παω για δουλεια και στρο φαναρι καθομαι διπλα με ενα accent το πρωτο που βγηκε...με κοιταει περιεργα και λεω οχ θα γελασουμε.Γινετε πρασινο τον αφηνω να πατησει πρωτος και ανοιγω ρολαριστα.1η γεματη και τον ειχα ηδη μαζεψει και στην δευτερα τον περασα 1,5 με δυο αμαξια.Πηγενε πολυ κακλα για accent.Μια απορια που εχω καιρο...εχει ανοιξει κανεις με μεγκαν κουπε 1600???ειχε ενας γνωστος μου και ανοιξεμε(τυχαια τον πετυχα)ημουν απο πισω του.1η ενα αμαξι μπροστα αυτος(εγω απο πισω εκοβα αερα)2α και 2+ αμαξια αυτος. 3η μεχρι 130 2+ σταθερα αυτς και φαγαμε φαναρι.ΒΑσικα ειχε ολοκληρη εξατμιση και φιλτρο(ετσι ειπε αλλα δεν τον πιστευω)το αμαξι του πυροβολαγε στις αλλαγες...
Παλιά 05-01-09, 17:10
Το avatar του χρήστη trd.si
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
Δύναμη Σεβασμού: 245
trd.si είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Σημερα πρωι πρωι παω για δουλεια και στρο φαναρι καθομαι διπλα με ενα accent το πρωτο που βγηκε...με κοιταει περιεργα και λεω οχ θα γελασουμε.Γινετε πρασινο τον αφηνω να πατησει πρωτος και ανοιγω ρολαριστα.1η γεματη και τον ειχα ηδη μαζεψει και στην δευτερα τον περασα 1,5 με δυο αμαξια.Πηγενε πολυ κακλα για accent.Μια απορια που εχω καιρο...εχει ανοιξει κανεις με μεγκαν κουπε 1600???ειχε ενας γνωστος μου και ανοιξεμε(τυχαια τον πετυχα)ημουν απο πισω του.1η ενα αμαξι μπροστα αυτος(εγω απο πισω εκοβα αερα)2α και 2+ αμαξια αυτος. 3η μεχρι 130 2+ σταθερα αυτς και φαγαμε φαναρι.ΒΑσικα ειχε ολοκληρη εξατμιση και φιλτρο(ετσι ειπε αλλα δεν τον πιστευω)το αμαξι του πυροβολαγε στις αλλαγες...
Εχω ανοιξει εγω Βασιλη με megane 1.6 με εξ κ φιλτρο με το αε101 μου κ πουθενα δν με ειχε κ τοτε ειχα το σασμαν μαλιστα κ του εκανα αρκετη διαφορα μεχρη 4η σπασμενη εγω.Σταματαμε φαναρι κ ρωταγε τι εχω κανειΣε σενα παιζει ρολο κ το βαρος σου πιστευω
Παλιά 05-01-09, 17:16
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ανοιξει εγω Βασιλη με megane 1.6 με εξ κ φιλτρο με το αε101 μου κ πουθενα δν με ειχε κ τοτε ειχα το σασμαν μαλιστα κ του εκανα αρκετη διαφορα μεχρη 4η σπασμενη εγω.Σταματαμε φαναρι κ ρωταγε τι εχω κανειΣε σενα παιζει ρολο κ το βαρος σου πιστευω
δεν εχω μεγαλη διαφορα με ε12 1600...πολυ μικρη διαφορα...οσα μεγκαν εχω ανοιξει τα περναγα αλλα ηταν απλα 1600 οχι το κουπε. με το συγκεκριμενο ηταν στανταρ πειραγμενο απλα δεν μου ελεγε ο αλλος και δεν τον ηξερα και πολυ καλα.Θελω να ανοιξω με μαμα κουπε.Βασικα απο ρενο 1600 με περναει το κλιο το προηγουμενο...πολυ δυνατο 1600αρη ειναι.εχεις ανοιξει ποτε?
Παλιά 05-01-09, 17:20
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Οχι δν ετυχε ιδια μοτερ δν ειχανε κλιο-μεγκαν?παει καλυτερα λογο βαρους η ηταν καλυτερο μοτερ??
Παλιά 05-01-09, 17:49
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

λογο βαρους. 0-100 το εδινε 10 και ειναι 1000 κιλα.και το δικο σου ελεφρυ πρεπει να ειναι ετσι??Παντως ειναι πανεμορφο το εχω δει σε μια συναντηση που ειχα ερθει.
Παλιά 05-01-09, 17:56
trd.si Offline:
Κυριλέ Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
λογο βαρους. 0-100 το εδινε 10 και ειναι 1000 κιλα.και το δικο σου ελεφρυ πρεπει να ειναι ετσι??Παντως ειναι πανεμορφο το εχω δει σε μια συναντηση που ειχα ερθει.
1050 ειναι εμενα καλουλι ειναι κ συ ενα χαμηλωματακι θες κ εισαι ο.κΟι αβενσες στν μεσαια κατηγορια ειναι απ τα πιο ομορφα αμαξια παντως
ΩΧ off topic μυριζομαι
Παλιά 05-01-09, 18:04
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si Εμφάνιση μηνυμάτων
1050 ειναι εμενα καλουλι ειναι κ συ ενα χαμηλωματακι θες κ εισαι ο.κΟι αβενσες στν μεσαια κατηγορια ειναι απ τα πιο ομορφα αμαξια παντως
ΩΧ off topic μυριζομαι
Βασικα το επομενο απο το δικο μου δεν μου αρεσει καθολου(το εχει ο πατερας μου)..εγω θελω επειγωντος χαμηλωμα.τεσπα...καλες κοντρες...για να ειμαστε και εντος θεματος.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,17978597 seconds (79,96% PHP - 20,04% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:56.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com