Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-01-09, 12:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Τι κακά παιδιά που είστε!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
05-01-09, 13:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
δεν αμφισβητει κανεις τους ιαπονικους κινητηρες ανεκαθεν ειναι κλητεροι απο τους γερμανικους ανεξαρτητος χρονολογιας εκει που την πατανε οι γερμανοι ειναι στις πολυπλοκες μηχανες που φτοιαχνουν, αρκετα μοτερ πριν τα fsi εχουν μεινει θρυλικα τωρα με τα fsi καπιοι λενε προβληματικα αλοι τουσ βγαινουν καλα συνηθος επικρατουν τα προβληματα γιατι αυτο παει κορδονι.. το ιδιο παλι και με τα tsi τα 140αρια και α 170 καπιοι εχουν αγανακτησει καπιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα ισοσ εφταιγε η συναρμολογηση πολλα, δεν θελω να πιστευω οτι βγαλανε μοτερ και τα φορεσαν σε τοσα αμαξια διχος να ξερουν τι προοθουν αυτο συμβαινει και στα ιαπονεζικα και παντου..... σαν επιλογη
δεν θα κατεληγα σε ενα πολυπλοκο μοτερ αλα σε κατι απλο οπως το 1.8τφσι ι το 125 ο καιρος θα δειξει και τα χλμ μεχρι στιγμης το 140 δεν νομιζω να μπορεσει να ξεπερασει το 125 σε αξιοπιστια
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 05-01-09 στις 13:51.
|
|
|
|
05-01-09, 16:19
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
δεν αμφισβητει κανεις τους ιαπονικους κινητηρες ανεκαθεν ειναι κλητεροι απο τους γερμανικους ανεξαρτητος χρονολογιας εκει που την πατανε οι γερμανοι ειναι στις πολυπλοκες μηχανες που φτοιαχνουν, αρκετα μοτερ πριν τα fsi εχουν μεινει θρυλικα τωρα με τα fsi καπιοι λενε προβληματικα αλοι τουσ βγαινουν καλα συνηθος επικρατουν τα προβληματα γιατι αυτο παει κορδονι.. το ιδιο παλι και με τα tsi τα 140αρια και α 170 καπιοι εχουν αγανακτησει καπιοι δεν ειχαν κανενα προβλημα ισοσ εφταιγε η συναρμολογηση πολλα, δεν θελω να πιστευω οτι βγαλανε μοτερ και τα φορεσαν σε τοσα αμαξια διχος να ξερουν τι προοθουν αυτο συμβαινει και στα ιαπονεζικα και παντου..... σαν επιλογη
δεν θα κατεληγα σε ενα πολυπλοκο μοτερ αλα σε κατι απλο οπως το 1.8τφσι ι το 125 ο καιρος θα δειξει και τα χλμ μεχρι στιγμης το 140 δεν νομιζω να μπορεσει να ξεπερασει το 125 σε αξιοπιστια
|
Mα εδω μιλαμε για ατμοσφαιρα, γιατι τα τα τουρπο κομπρεσερ δραπανοκατσαβιδα ειναι να τα κλαινε οι ρεγγες.Αφου φτασαν στο σημειο να ανοιγουν σαμπανια μολις φτασουν τα 30.000 χιλ.
05-01-09, 16:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Σημερα πρωι πρωι παω για δουλεια και στρο φαναρι καθομαι διπλα με ενα accent το πρωτο που βγηκε...με κοιταει περιεργα και λεω οχ θα γελασουμε.Γινετε πρασινο τον αφηνω να πατησει πρωτος και ανοιγω ρολαριστα.1η γεματη και τον ειχα ηδη μαζεψει και στην δευτερα τον περασα 1,5 με δυο αμαξια.Πηγενε πολυ κακλα για accent.Μια απορια που εχω καιρο...εχει ανοιξει κανεις με μεγκαν κουπε 1600???ειχε ενας γνωστος μου και ανοιξεμε(τυχαια τον πετυχα)ημουν απο πισω του.1η ενα αμαξι μπροστα αυτος(εγω απο πισω εκοβα αερα)2α και 2+ αμαξια αυτος. 3η μεχρι 130 2+ σταθερα αυτς και φαγαμε φαναρι.ΒΑσικα ειχε ολοκληρη εξατμιση και φιλτρο(ετσι ειπε αλλα δεν τον πιστευω)το αμαξι του πυροβολαγε στις αλλαγες...
|
|
05-01-09, 17:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Σημερα πρωι πρωι παω για δουλεια και στρο φαναρι καθομαι διπλα με ενα accent το πρωτο που βγηκε...με κοιταει περιεργα και λεω οχ θα γελασουμε.Γινετε πρασινο τον αφηνω να πατησει πρωτος και ανοιγω ρολαριστα.1η γεματη και τον ειχα ηδη μαζεψει και στην δευτερα τον περασα 1,5 με δυο αμαξια.Πηγενε πολυ κακλα για accent.Μια απορια που εχω καιρο...εχει ανοιξει κανεις με μεγκαν κουπε 1600???ειχε ενας γνωστος μου και ανοιξεμε(τυχαια τον πετυχα)ημουν απο πισω του.1η ενα αμαξι μπροστα αυτος(εγω απο πισω εκοβα αερα)2α και 2+ αμαξια αυτος. 3η μεχρι 130 2+ σταθερα αυτς και φαγαμε φαναρι.ΒΑσικα ειχε ολοκληρη εξατμιση και φιλτρο(ετσι ειπε αλλα δεν τον πιστευω)το αμαξι του πυροβολαγε στις αλλαγες...
|
Εχω ανοιξει εγω Βασιλη με megane 1.6 με εξ κ φιλτρο με το αε101 μου κ πουθενα δν με ειχε κ τοτε ειχα το σασμαν μαλιστα κ του εκανα αρκετη διαφορα μεχρη 4η σπασμενη εγω.Σταματαμε φαναρι κ ρωταγε τι εχω κανει Σε σενα παιζει ρολο κ το βαρος σου πιστευω
|
05-01-09, 17:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
Εχω ανοιξει εγω Βασιλη με megane 1.6 με εξ κ φιλτρο με το αε101 μου κ πουθενα δν με ειχε κ τοτε ειχα το σασμαν μαλιστα κ του εκανα αρκετη διαφορα μεχρη 4η σπασμενη εγω.Σταματαμε φαναρι κ ρωταγε τι εχω κανει Σε σενα παιζει ρολο κ το βαρος σου πιστευω
|
δεν εχω μεγαλη διαφορα με ε12 1600...πολυ μικρη διαφορα...οσα μεγκαν εχω ανοιξει τα περναγα αλλα ηταν απλα 1600 οχι το κουπε. με το συγκεκριμενο ηταν στανταρ πειραγμενο απλα δεν μου ελεγε ο αλλος και δεν τον ηξερα και πολυ καλα.Θελω να ανοιξω με μαμα κουπε.Βασικα απο ρενο 1600 με περναει το κλιο το προηγουμενο...πολυ δυνατο 1600αρη ειναι.εχεις ανοιξει ποτε?
05-01-09, 17:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
|
05-01-09, 17:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
λογο βαρους. 0-100 το εδινε 10 και ειναι 1000 κιλα.και το δικο σου ελεφρυ πρεπει να ειναι ετσι??Παντως ειναι πανεμορφο το εχω δει σε μια συναντηση που ειχα ερθει.
05-01-09, 17:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
λογο βαρους. 0-100 το εδινε 10 και ειναι 1000 κιλα.και το δικο σου ελεφρυ πρεπει να ειναι ετσι??Παντως ειναι πανεμορφο το εχω δει σε μια συναντηση που ειχα ερθει.
|
1050 ειναι εμενα καλουλι ειναι κ συ ενα χαμηλωματακι θες κ εισαι ο.κ Οι αβενσες στν μεσαια κατηγορια ειναι απ τα πιο ομορφα αμαξια παντως
ΩΧ off topic μυριζομαι
|
05-01-09, 18:04
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από trd.si
1050 ειναι εμενα καλουλι ειναι κ συ ενα χαμηλωματακι θες κ εισαι ο.κ Οι αβενσες στν μεσαια κατηγορια ειναι απ τα πιο ομορφα αμαξια παντως
ΩΧ off topic μυριζομαι
|
Βασικα το επομενο απο το δικο μου δεν μου αρεσει καθολου(το εχει ο πατερας μου)..εγω θελω επειγωντος χαμηλωμα.τεσπα...καλες κοντρες...για να ειμαστε και εντος θεματος.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17978597 seconds (79,96% PHP - 20,04% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|