Δεν είναι όντως το 20ν στα 80άρια, αλλά το 16ν (blue - redtop). Φόραγε τον 4AGE oxi όμως αυτόν για τον οποίο κάνουμε τόσο ντόρο εδώ! (my mistake)
,
Οσο για αυτό που λές Αντρέα.... να φάνε και οι κότες! Υπάρχουεν αρκετά!
Και κάτι για να το τελειώνουμε...... μπορεί να μην μας νοιάζει ο μπαμπάς και η μαμά..... αλλά ΞΑΝΑΛΕΩ, ότι δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι, για να δικαιολογήσει μια οποιαδήποτε άποψη!!! Αυτό λέω! Και νομίζω ότι είναι πολύ σωστό αυτό.....
Να αρχίσει ο καθένας να λέει το κοντό και το μακρύ του, και άντε μετά να βγάλεις άκρη για τι μιλάμε! Για πια μοτέρ μιλάμε... και για τι καταστάσεις.....! Απλά μου αρέσει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και πίστεψέ με, δεν είμαι απο αυτούς που πιστεύουνε ότι ένα 20ν είναι μπροστά απο ένα υ/β. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.... Δεν μπορώ με τίποτα όμως την παραπληροφόρηση.....
Αρέσει, δεν αρέσει λοιπόν.... το 20ν είναι ΜΑΜΑ ΜΟΤΕΡ!!!! Ετσι βγαίνει... δεν μπορείς λοιπόν να λές ότι έχει βάλει ο καθένας τον ουρανό με τ' άστρα επάνω, και για αυτό μαμή και δέρνει! Ε όχι ρε παιδιά... δεν είναι έτσι, πώς να το κάνουμε δλδ??? Με το ζόρι???
Και πρόσεξε πριν πεί κανείς ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ, ο μόνος λόγος που με πειράζει, είναι γιατί μια ολόκληρη κουβέντα στήθηκε σε δικαιολογίες ανύπαρκτες!