Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!! |
|
12-01-06, 14:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Παμε Πολυ Καλα!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dbar";p="
[...] αλλά εγώ όταν βγαίνω κυρίως Εθνική αισθάνομαι ότι μου λείπουν 1.5-2 κιλά επιπλέον ροπής που θα μου έδιναν τα παραπάνω κυβικά [...]
|
Ναι, σε αυτό έχεις δίκιο. Και κυρίως όταν έχεις πλήρες φορτίο (αποσκευές, συνεπιβάτες κ.λ.π.).
|
Λόγω δουλειάς, οδηγώ σε τακτική βάση κι άλλα αυτοκίνητα κυρίως 1600αρια. Ακόμα και με ένα άτομο βλέπεις διαφορά. Δεν λεω πως δεν τα καταφέρνει το δικό μου/μας. Απλά πρέπει να το πιέσεις αρκετά παραπάνω.
Πάντως ο συνδυασμός vvti + σωστής κλιμάκωσης σχέσεων είναι που κάνει την διαφορά. Γι'αυτό πιστέυω ότι το Ε12 1.6 θα πρέπει να "πετάει" :-)
Είναι το μοναδικό πράγμα που έχω μετανιώσει - που δεν πήρα το 1.6 αφού τσιγκουνεύτηκα να δώσω επιπλέον 1800 ευρώ...
12-01-06, 21:54
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ε οκ το 1,6 κανει ποσο 19-20000???με αλλα 4-5 περναμε και το Τς...ο κινητιρας ειναι πολυ καλοσ για 1,4 και στην εθνικη μια χαρα ειναι πανατα ομως θα μας λειπουν τα παραπανω αλογα ακοαμ και Τς αλλα και το GT4 να ειχαμε..ενδεικτικα εκανα Αθηνα- ξανθη χωρισ σταση σε λιγοτερο απο 7 ωρες....στον κορινο επαιζα και με ενα fiesta τον αφηνα τον περναγα και στο ανετο...
|
12-01-06, 22:21
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έχει ανοίξει κανείς από εσάς τους 1.4αριδες με Hyundai Coupe 1.6 το τελευταίο μοντέλο; Γιατί κάτι παίχτηκε σήμερα το μεσημέρι με ένα τέτοιο αλλά σοβαρά συμπεράσματα δεν μπόρεσα να βγάλω γιατί είχε σχετική κίνηση ο δρόμος και μας κόβανε συνέχεια. Αυτός βέβαια είχε και ένα τελικό. Παραμέσα δεν ξέρω. Πάντως στα κομμάτια όπου ο δρόμος ήταν ανοιχτός, δεν μπορούσε να μου ξεφύγει (αυτός ήταν μπροστά μου και πάντα ξεκίναγε από μπροστά μου σε κάθε άνοιγμα). Θα έλεγα ότι η απόσταση μεταξύ μας παρέμενε σταθερή. Μιλάμε βέβαια για ανοίγματα 1ης και 2ας έως 90-100 χλμ./ώρα. Πάντως, για να πω και την αλήθεια, σε καθαρό δρόμο νομίζω ότι θα ήταν μεν μπροστά από εμένα αλλά θα ζοριζότανε πολύ για να το καταφέρει.
|
13-01-06, 00:04
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
καπου 'κει εξω
|
|
Παιδία οτι και να λέμε ο 1.4 ειναι καλος στην 1η,2η,3η και 4η στην 5η ΔΕΝ τραβαει!!
Το astra και το corsa με τα 90 αλογα ΔΕΝ το φτανω.
Στην εκκινηση ειμαι αρχοντας αλλα στην τελικη.....αστα να παν στο
13-01-06, 01:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Με άστρα φίλου 1.4 το προηγούμενο με φίλτρο-τελικό πηγαίνουμε ακριβώς τα ίδια μέχρι 4ες ψηλά που του ανοίγω λιγάκι.
Με το golf 1.6 FSI (με 100άρα πάντα αυτός) του αδερφού μου στέκομαι δίπλα του μεχρι την δευτέρα... μετά την τρίτη ξεκολλάει και με 4η-5η άντε γειά.... Αυτός είναι και με ενισχυτή+SUB... Άρα οι μετρήσεις για το 1km που έχεις gorilla όσον αφορά το Golf V δεν ισχύουν σίγουρα...
|
13-01-06, 02:26
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εμ βεβαια αν η 4η βγαζει 170 και ι 5 190 με λιγο ζορι 195 τι να λεμε αλλα σε γενικεσ γραμμεσ ι 5η τραβαει απο τα χαμηλα αρκετα καλα...μια λυση για το προβλημα της τελικης πιστευω πως ειναι να μπει ενας καταλυτης...φοραω ηδη μεσαιο τελικο θα βαλω κι ενα βαρελακι και μετα αντε να μας πιασουν και στις τελικες.... μη σου πω να τρεμουν και τα 1,6 γκρρρρρρρ
|
13-01-06, 11:15
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D";p="
ε οκ το 1,6 κανει ποσο 19-20000???με αλλα 4-5 περναμε και το Τς...ο κινητιρας ειναι πολυ καλοσ για 1,4 και στην εθνικη μια χαρα ειναι πανατα ομως θα μας λειπουν τα παραπανω αλογα ακοαμ και Τς αλλα και το GT4 να ειχαμε..ενδεικτικα εκανα Αθηνα- ξανθη χωρισ σταση σε λιγοτερο απο 7 ωρες...
|
Δεν έχεις άδικο... Ο άνθρωπος είναι αχάριστος από τη φύση του οπότε όσα και άλογα να έχεις, πάντα κάτι θα βρίσκεις για να γκρινιάζεις :-)
|
13-01-06, 11:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p="
[...] Το astra και το corsa με τα 90 αλογα ΔΕΝ το φτανω [...]
|
Συγγνώμη ρε παιδιά. Εντάξει για το Corsa να το καταλάβω. Μικρότερο, ελαφρύτερο, κυρίως άλλης κατηγορίας αυτοκίνητο, δεν το φτάνουμε...
Αλλά για το Astra μου φαίνεται παράξενο. Δεν λέει και τίποτα ο κινητήρας του, ούτε τελική μεγαλύτερη από την Corolla έχει. Το έχει και φίλος, το προηγούμενο μοντέλο, και δεν πάει και σφαίρα. Και μιλάω πάντα για μαμά καταστάσεις, έτσι; Βέβαια δεν τα έχουμε ανοίξει για να ξέρω από πρώτο χέρι αλλά δεν νομίζω να είναι μπροστά από εμάς... question Ακόμα και ο 1.6 κινητήρας θεωρείται λίγος για αυτό το αυτοκίνητο...
|
|
|
13-01-06, 11:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κιάτο
|
|
Σε επιδόσεις μάλλον είμαστε αχτύπητοι στα μικρομεσαία 1.4. Δείτε το παρακάτω:
http://library.techlink.gr/4t/articl...5&article=8642
Βέβαια το τεστ έχει τα προηγούμενα Γκολφ και Άστρα αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζουν πολλά με τα καινούργια...
|
13-01-06, 11:55
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john78-97";p="
Παιδία οτι και να λέμε ο 1.4 ειναι καλος στην 1η,2η,3η και 4η στην 5η ΔΕΝ τραβαει!!
Το astra και το corsa με τα 90 αλογα ΔΕΝ το φτανω.
Στην εκκινηση ειμαι αρχοντας αλλα στην τελικη.....αστα να παν στο
|
Προφανώς μιλάς για το προηγούμενο Astra(το G) γιατί το τελευταίο(το Η) δεν πάει ΜΙΑ!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17221594 seconds (82,66% PHP - 17,34% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|