Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton";p="
Υ.Γ Εσύ που ξέρεις γιατί δεν προσφέρθηκες να τον βοηθήσεις?
|
Η αλήθεια είναι ότι ο Αντώνης ήταν ο πρώτος που προσφέρθηκε από την αρχή. Χτες βράδυ είχα πάει και σπίτι του και μου εξήγησε αρκετά πράγματα.
Γιάννη μη αρπάζεσαι, για καλό πιστεύω το είπε. Σαν ιδέα νομίζω είναι πάρα πολύ καλο. Έτσι όπως έχει κάνει ο DjBack ένα αρχειάκι στο οποίο εξηγεί πως βγαίνει το ράδιο, το κάλυμα της πόρτας κτλπ, σίγουρα θα ήταν πολύ καλή ιδέα να φτιάχναμε τέτοια αρχειάκια στα οποία να εξηγούμε τέτοια πράγματα με απλά βήματα (όποιος το έχει κάνει και ξέρει καλά). Εμπλουτίζουμε και την γνωσιακη βάση έτσι.
Δεν πρέπει να μαλώνουμε μεταξύ μας. Καταθέτουμε απλά τις ιδεες μας για όποια περεταίρω βελτίωση του κλαμπ.
|
Παιδιά, υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτό που λές εσύ, και σε αυτό που λέει ο Αντώνης! Παίζει μεγάλο ρόλο ο τρόπος που το λέει κάποιος! Και όπως προείπα, δεν είναι, επαναλάμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, δουλειά ενός moderator να κάνει σεμινάριο μηχανολογίας!!! Αν είναι έτσι, μπορεί κάλλιστα ο Αντώνης να πάρει την θέση μου και να σας τα κάνει τα σεμινάρια! Εμένα με έθιξε και το περιεχόμενο και ο τρόπος που το είπε!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Ας αναλάβει κάποιος μοντεράτορας (τι σας έχουμε αφού είναι τόσο επικίνδυνο να μας κάνει μια εκπαίδευση στο βάλε βγάλε φρένων. Η θέλουμε απλά μέλη να κάνουμε μπούγιο; Ας κάνουμε τα μέλη μας μάχιμα.
|
Ελα μου ντε? τι μας έχετε?
Ας τα κάνουμε μάχιμα.... Βαγγέλη (ranger) απο σήμερα αναλαμβάνεις τις καταδρομικές!!!
Και βέβαια μην ξέχασω.... η 17Ν ξαναγεννηθηκε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ANTONIS";p="
Έχετε τρομοκρατήσει τον κόσμο.
|