Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Re: NFSU : Most Wanted |
|
11-12-05, 14:17
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: NFSU : Most Wanted
παω για τον 3 blacklist τωρα και μου ηρθε ενα μηνυμα οτι οταν η θερμοκρασια μου παει στο 5 θα ειναι χειροτερος εφιαλτης μου ,λεει. θα σε κοπανανε βαρυτερα τζιπακι θα εχουν γρηγοροτερα περιπολικα και θα υπαρχουν διπλα και πολυ καλυτερα ελικοπτερα με περισσοτερα καυσιμα . σας εχει παει στο5? εμενα πηγε μεχρι 4 γεματο αλλα ευτυχως τους ξεφευγα. γαμωτο αν δεν εβαζαν αυτα τα καρφια στην ασφαλτο δεν υπηρχε περιπτωση να με πιασουν ποτεεεεεεεεε
λετε αν παει στο 5 και ερθουν ολα τα καλα τους μηπως στα κυνηγητα σταματησουν να βαζουν προκες στο δρομο οι ατιμοι? αν ναι θα το κανω να παει στο 5. αλλα αν βαζουν και παλι προκες θα προσεχω να το εχω στο 4.
ρε σας εχει παει στο 5?
|
11-12-05, 20:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ακόμη όχι εμένα.στο 4 έχω μείνει
ένα φιλαράκι που παίζει τον #1 λέει πως η φλόγα είναι στο 6!!! και σε μαμανε κατευθείαν οι μπάτσοι!!
|
|
|
11-12-05, 21:13
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
κατευθειαν? και παλι βαζουν προκες? και πως θα μαζεψω bounty? ας την κρατησω στο 4 μαλλον
12-12-05, 18:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν ξέρω αν είμαι ο μόνος εδώ μέσα αλλά το παιχνίδι δεν μου άρεσε.. Άσε που το περίμενα πως και πως για να το δώ. Καθόλου ρεαλιστικό και πολύ ποιο εύκολο στην οδήγηση.. Προτειμώ το Underground 2..
|
|
|
12-12-05, 19:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Θα σε παραπέμψω σε όλη την πρώτη σελίδα αυτού του τόπικ. Εκεί θα δείς όλα τα σχόλια! αρνητικά τα περισσότερα!!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
12-12-05, 20:23
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Ναι το πρόσεξα.. Αφού να φανταστείς πως τώρα είμαι σε Internet Cafe, κατέβασα ένα profile με όλα τα αυτοκίνητα και τα Updates τους, το έβαλα, δοκίμασα αυτοκίνητα κλπ και μετά έβαλα ξανά το Underground 2 να κάνω κάνα παντιλίκι της προκοπής!! Εντάξει, σίγουρα είναι ωραία αίσθηση να οδηγάς μια M3 GTR, Lamporghini, Viper κλπ αλλά δεν με τρέλαναν..
|
|
|
14-12-05, 23:12
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
57% είμαι και κατάφερα να φτάσω την φλόγα στο 5!!
τι το ήθελα;;
-τα suv γίνονται ακόμη πιο βαριά!
-έχουμε 2 ελικόπτερα
-τα μπατσικά ξεφυτρώνουν από το πουθενά!
-και κάνουν την εμφάνιση τους κάτι ασπρα viper(πρέπει να είναι)
|
|
|
16-12-05, 02:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Λοιπόν παίδες επειδή τέθηκε αυτή η ερώτηση σε μια συνάντηση υπάρχει το Need For Speed Most Wanted Black Edition. Η βασικές διαφορές (εκτός δηλαδή τα όποια προβλήματα μπορεί να διόρθωσαν αν και δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο) είναι ότι έχει ένα ακόμη challenge που μπορείς αν πας να τρέξεις ένα απλό αγώνα (είναι το νούμερο 69 αν θυμάμαι καλά), έχει περισσότερα bonus cars τα οποία τα βρίσκεις επίσης μόνο σε απλό αγώνα όχι στο προφίλ μέσα (όταν πάς να διαλέξεις με ποιο αμάξι θα τρέξεις έχει 3 κατηγορίες 1. τα απλά αμάξια 2. τα αμάξια που έχεις φτιάξει εσύ και 3. bonus cars όπου εκεί έχει τα απίστευτα. Αλλάζεις μεταξύ αυτών των κατηγοριών πατώντας το πλήκτρο 'επάνω'). Το να καταλάβεις ποια έκδοση έχεις είναι απλό. Στην έκδοση black edition στην οθόνη όπου έχει την Μ3 και σου λέει να πατήσεις enter (στην αρχή αρχή) κάτω αριστερά στην οθόνη γράφει 1.2
Επιπλέον σε αυτή την οθόνη και πριν πατήσεις enter αν γράψεις CASTROL σου βγάζει ακόμη ένα bonus car (το castrol Ford gti). Αν πατήσεις BURGERKING σου βγάζει ένα ακόμη challenge το burger king challenge στο οποίο πρέπει να τρέξεις με την Μ3 (αν θυμάμαι καλά) ένα αγώνα sprint και όταν κερδίσεις σου ξεκλειδώνει ένα ακόμη upgrade για τα αμάξια που θέλεις να φτιάξεις που λέγετε junkman parts(το βρίσκεις όταν πάς να τρέξεις ένα απλό αγώνα είναι το νούμερο 69 και το challenge του black edition έχει μεταφερθεί στο νούμερο 70). Αυτά βρίσκονται μόνο εκτός του προφίλ (τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν μου τα έχει βγάλει εκεί) όταν παίρνεις ένα αμάξι να το φτιάξεις.
Τέλος υπάρχει ένα patch το οποίο αναβαθμίζει το παιχνίδι στην έκδοση 1.3 χωρίς βέβαια μεγάλες διαφορές (είναι κυρίως για lan και internet παιχνίδι).
Θα βάλω το patch που μετατρέπει την απλή έκδοση σε black edition. Το δεύτερο δεν μπορώ να το βάλω αλλά υπάρχει στο internet να τα κατεβάσεις (και τα δύο) και όποιος δεν μπορεί μου στέλνει email και του τα στέλνω οκ.
Αν έχετε κάποιο πρόγραμμα για να κάνετε download πατήστε δεξί κλικ εάνω στο αρχείο και κάντε λήψη.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
16-12-05, 04:29
|
|
|
Περιοχή:
Νίκαια
|
|
ρε παιδιά κάτι άσχετο... με τι κάρτα γραφικών παίζετε το παιχνίδι? εγώ πάντως με την nvidia fx 5200 στα 128 , δεν νομίχω να καταφέρω να το παίξω, το έπεζα σε έναν φίλο με μια 256 και ήταν κιριλέ...
|
16-12-05, 05:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Φίλε jimbo έχω την Nvidia FX 5600 στα 256 και πάει αρκετά καλά αλλά αν βάλω μεγάλη ανάλυση στο world detail κάποθ κάπου ψιλοκολλάει
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16271806 seconds (82,05% PHP - 17,95% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|