Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από angelos src";p="
οπ οπ οπ περιμενε πηρες φορα...
συγκρινουμε τα ιδια παντα... οχι ανομοια πραγματα... για το χωμα καλο ειναι για την ασφαλτο ανεση στα ταξιδια και τλπ..... ομως...
το rav 4 το νεο εχει παρει βραβεια πιο πολυ για ασφαλτο... ολα τα νεα αυτα αυτοκινητα ειναι οχηματα εκτος δρόμου... δεν ειναι για κατσαβραχα.. γιατι μην ξεχνας οτι ολα γυρω του ειναι πλαστικα ακομα και οι προφυλαχτηρες.... αν θες αυθεντικο για κατσαβραχα παρε ενα lada niva... wrangler... κτλ... και το χ5 εχει 100.000 ευρω γαι τζιπ το πουλανε...δεν παει να πει οτι θα ανεβει κατσαβραχα,,θα διαλυσει αν το πας... καλα θα κανεις αν ψαχνεις τι ειναι το καλυτερο πηγαινε στην πιστα της subaru, jeep, land rover, που ειναι στην αραχωβα αν δεν εχεις παει οπου εκει πραγματικα περνανε απο ακρεες δοκιμασιες τα 4/4.... οσο για το νεο ΚΙΑ οχι να ειμαι ειλικρινης δεν το ξερω..για το παλιο σου ελεγα.. το νεο που το εχω δει παντως το διορθωσανε σε παρα πολλα πραγματα και σαν εμφανιση ειναι αρκετα καλο...και οπως ειπες και εσυ και για την τιμη του πολυ καλο... οπως και το vitara το νεο το διορθωσανε σε πολλα...
|
Εγω συμφωνω μαζι σου αλλα εχω μια απορια: αφου δεν ειναι εκτος δρομου οχηματα αλλα εντος δρομου, για ποιον λογο τα αγοραζουν?
Εχουν βενζιναδικο και θελουν να καψουν παραπανω για να παρουν κανα bonus απο καμμια εταιρια?
Ειναι κοντοι και δεν βλεπουν?
Δεν θελουν να σκυβουν οταν μπαινουν στο αυτοκινητο?
Φοβισμενοι απο τις λακκουβες θελουν να περνανε πιο ανετα απο πανω?
Ειναι επηρεασμενοι απο τα monster trucks της Αμερικης αλλα δεν βρισκουν τα ιδια στην αγορα και παιρνουν κατι μικροτερο?
Σκεφτονται μηπως χιονισει καποτε σε κανα βουνο, να μη χρειαστει να βαλουν αλυσιδες?
Σε κυκλοφοριακη συμφορηση να περασουν πανω απο τους υπολοιπους ή να τραβηξουν την ταπα αερος και να ξεκολλησουν ξεφουσκωνοντας τους υπολοιπους?
Σε περιπτωση ατυχηματος να ποδοπατησουν τον αντιπαλο?
Για να παρκαρουν πιο ανετα επανω στα πεζοδρομια?
Για να αισθανονται οτι ειναι καποιοι?
Γιατι την εχουν μικρη? (μαγκες sorry ειναι επιβεβαιωμενο απο ερευνες)
Παντως ξερω οτι στην Γερμανια οι ιεροδουλες αγοραζουν LAND ROVER για να χρησιμοποιουν το πισω μερος του οχηματος για επαγγελματικους σκοπους!!!!!!!