Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από syele";p="
Πάω κι εγώ για 2η αλλαγή μέσα σε ένα χρόνο.
Δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα στον τεντωτήρα. Ευτυχώς δεν είναι τίποτα σοβαρό. Πάλι ευτυχώς που η εγγύηση καλύπτει το θέμα.
|
Ευτυχώς δεν λες τίποτα..Θα σου πω κάτι όμως,είναι το 4ο ΤΟΥΟΤΑ που υπήρξε στην οικογένειά μου(Starlet 1.3 12v,Corolla e111 1.3,yaris 1.0),το πιο ακριβό και το μόνο με προβλήματα.Σπάζομαι yell yell yell
|
Και σε μένα έτσι ακριβώς είναι.
1 Starlet 1.3 του 91 ΔΕΝ έβγαλε ποτέ τίποτα (εκτός από την μίζα που εγώ έφταιγα...)
1 Corolla G6 1.6 του 2000, μια μόνο φορά τον τεντωτήρα αλλά στον 4ο χρόνο και στα 100.000 χλμ (αλλαγή σε εγγύηση of course) και ένα AFM (1 μήνα μετά που τοποθέτησα το KN φίλτρο και μάλλον το παραλάδωσα - στην εγγύηση εννοείται)
Και τα 2 παραπάνω αυτοκίνητα made in Japan
Σ' αυτό, made in England, μέχρι στιγμής έχω αρκετά (τίποτα ανησυχητικό βέβαια, αλλά δεν παύει να σε απασχολεί και να πρέπει να το πηγαίνεις στο συνεργείο = χρόνος):
1) Ουρανός εσωτερικά ξεκολλημένος πάνω από το πίσω παράθυρο κατά την παραλαβή (εγγύηση - αλλαγή όλος ο ουρανός)
2) Αλλαγή τεντωτήρα 1 φορά και πάω για δεύτερη (εγγύηση φυσικά)
3) αλλαγή βάση καθίσματος συνοδηγού (εγγύηση)
Για το 2ο καθώς και για τα τακάκια που άλλαξα στα 30000 χλμ, μερίδιο ευθύνης φέρει και ο οδηγός με τον τρόπο οδήγησής του