Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Dyno Day
Παλιά 05-12-05, 21:00
Το avatar του χρήστη Jerky21
Jerky21 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
Jerky21 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Τα μπροστοκινητα χανουν 14-15%.Αρα καλες ειναι οι τιμες.επισης το ειχα μετρησει πριν βαλω εγκεφαλο(και πιεση 0.9) που δουλεβε 0.6 στο ιδιο δυναμομετρο ειχε βγαλει 222(190 ροδα) .Εχει μεγαλη διαφορα τωρα.Ειδικα απο 2ερες και απο 3ες πυροβολαει. προχτες ανοιξα με ενα S3 απο 2ερες μεχρι να βαλω τριτη ημουν 2 αμαξια μπροστα απο τριτες που πατησαμε μετα πολυ ξυλο ,4+ και εφευγα αερα!
Παλιά 06-12-05, 12:55
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 319
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρω δεδομενο οτι σε ενδιαφερει η εξελιξη του μοτερ σου και οχι ποσο ειναι μαμα αφου την απαντηση,ανεξοδα,στην εχει δωσει το εργοστασιο με τις πανταχου παρων λογικες αποκλισεις.
Αυτό που θέλω είναι να επιβεβαιώσω (σε λογικά πλαίσια) τις τιμές του εργοστασίου στον κινητήρα μου, γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με διάφορες συμπεριφορές. Αν δεν αποδίδει ικανοποιητικά "μαμά" και η κατάσταση δεν είναι αναστρέψιμη από ρυθμίσεις-συντήρηση στην Toyota, ... τι άκρη να βγάλω εαν έχω αρχίσει μηχανικές παρεμβάσεις?
Για να μην χάνω λεφτά θέλω να το κρατήσω 2-3 χρόνια ακόμα, αλλά δεν το αντέχω άλλο κατ' αρχάς χωρίς μία σοβαρή ανάρτηση. Πριν 2-3 εβδομάδες έφυγαν 500 Ευρώ για λάστιχα, μαζί με άλλα 700 για ελατήρια/αεροτομές στο παρελθόν. Δεν θέλω να συνεχίσω να ξοδεύω και σε λίγους μήνες να το σιχαθώ και να το πουλάω.
Πολλά προβληματάκια υπάρχουν, αλλά να παίζει και ο κινητήρας δεν το αντέχω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 14:22
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 297
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα με το αυτοκινητο ή δεν σε ικανοποιει η αποδοση του;Τι εννοεις να παιζει ο κινητηρας;Δεν ξερω ποσα χλμ εχεις αλλα αυτα τα μοτερ φημιζονται οτι βγαζουν τα αλογα τους αφου πρωτα 'πατησουν' τα μεταλλα.Μετα απο καλο στρωσιμο δηλαδη.Τεσπα για να επιβεβαιωσεις ή να διαψευσεις αυτες τις ανησυχιες σου καλο ειναι οντως να κανεις μια δυναμομετρηση(αφου εχεις κανει καποια χλμ για στρωσιμο).
Παντως επειδη αναφερεις περιεργες συμπεριφορες θα ηθελα να σου αναφερω και τις δικες μου εμπειριες οταν εβαλα και εγω ενα αντιστοιχο πολυστροφο μοτερ(20V).Με ξενισε οτι κατω απο τις 4-4500 στροφες σερνοταν,εχοντας στο μυαλο μου οτι αποδιδει 160 αλογα.Αυτο ομως ειναι το τιμημα των vvtli,λιγα στα χαμηλα και πολλα στα ψηλα.Μηπως σου συμβαινει κατι αντιστοιχο;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 14:30
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Και για να απαντησω και ευθεως για δυναμομετρα,χωρις τονιζω να εχω προσωπικη εμπειρια, τα δυναμομετρα που ανεφερα εχουν τη φημη και ειδικα της powerchips για μερικα απο τα πιο 'τιμια'.Τωρα αν καποιο αλλο παιδι εχει παει και εχει προσωπικη εμπειρια απο καποιο δυναμομετρο στη θεση σου θα προτιμουσα αυτο.Ο Πανος εχει κανει καποιες δυναμομετρησεις και εχει εμπειρια(αρκει να μην σε στειλει σε αυτο που τον εβγαζε 180 αλογα).Χα,χα-καρφωμα για τον Πανο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 15:34
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

χα χα ετσι δημητρη ε? 160κατι μου εδειξε στον αλιμο. αυτο δεν ηταν αδρανειας αλλα με τεραστια ηλεκτρικα δισκοφρενα. μετρηθηκε 4 φορες εκει επειδη ειχαμε μπλεξει με τον κοφτη τελικης.. 158 στου μαλιωρα. 142 στο περιοδικο και 148 στο evoland στον πειραια. εχει και αλλο ενα ακομα πιο κοντα στο λιμανι. δεν θυμαμαι διευθυνση αλλα μπορω να μαθω.. ειδες διαφορες τα δυναμομετρα? αντε βγαλε ακρη τωρα. για αυτο και γω πιστευω 145-150 μεσα μου και τελος η υποθεση αλογων. αλλα εσενα θα σε καταπιω δημητρη tongue
Παλιά 06-12-05, 17:39
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 464
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Φίλε CTS03 το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις εκεί κάποιον με ένα TS να ανοίξετε εν κινήσει με 2α από χαμηλά και από ψηλότερα για να δεις τι ψάρια πιάνεις... Έτσι θα είσαι σίγουρος τι γίνεται σε σχέση με τα άλλα TS. Σκέψου το και αλλιώς... πας σε ένα δυναμόμετρο και σου δείχνει 190 (ωραία λες όλα καλά), αλλά στο συγκεκριμένο δυναμόμετρο όλα τα άλλα TS βγαίνουν 200 !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 21:36
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα με το αυτοκινητο ή δεν σε ικανοποιει η αποδοση του;
Η απόδοση του μοιάζει να έχει γίνει πολύ ευαίσθητη σε βάρος βενζίνης, επιβατών, καιρό και δεν ξέρω τι άλλο, και μοιάζει να τραβάει χειρότερα σε χαμηλές-μεσαίες στροφές. Έχω κι ένα θόρυβο έως 1000 στροφές (δες ΤSport forum) μαζί με αίσθηση έλλειψης δύναμης που δεν υπήρχαν παλιά. Έχω συναντήσει και κάτι "απλά" VW (όχι GTi κτλ) που πηγαίναν στα ίσα και μετά το lift.
Ίσως υπεραντιδρώ γιατί αν δεν βρίσκεις λύσεις, το άγνωστο φοβίζει. Ίσως και να βαρέθηκα και να θέλω περισσότερη ισχύ!
Η ιδέα μου ήταν να δώ χειροπιαστούς αριθμούς κι όχι υποκειμενικές εκτιμήσεις.

Λοιπόν κρατάω τα ονόματα Μπουλέκος και Powerchips. Αν δεν έχουν webpage, θα βοηθήσει και καμμιά διεύθυνση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 21:55
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
.. 158 στου μαλιωρα. 142 στο περιοδικο και 148 στο evoland στον πειραια. εχει και αλλο ενα ακομα πιο κοντα στο λιμανι. δεν θυμαμαι διευθυνση αλλα μπορω να μαθω.. ειδες διαφορες τα δυναμομετρα?
142-160 ! Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Αυτό το evoland μοιάζει καλή επιλογή. Ο Μαλιώρας είναι αντιπροσωπία Τoyota, σωστά?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-12-05, 21:57
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Καλα ρε Πανο με επιασες μ...ακα.Καλα συγνωμη τοσες μεγαλες διαφορες;Και για του Μαλιωρα εχω ακουσει καλα πραγματα αλλα να σε δειχνουν απο 142 εως 160;
Δηλαδη αν παω εγω στου Μαλιωρα θα με δειξει 180;Χα,χα.Αυτο του αλιμου ποιο ειναι γιατι ειναι κοντα στην περιοχη μου;(Αργυρουπολη).Προς Tarantula μερια;Και ποσο πηγε το μαλλι;Το ευρω δηλαδη;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-12-05, 09:43
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Φίλε MARMEL, τις μετρήσεις 142-160 τις είχες κάνει την ίδια εποχή (θερμοκρασία)? Η πυκνότητα του αέρα περιμένεις να αυξάνεται ~3.5% για κάθε 10 βαθμούς Κελσίου πτώση. Αλλά δεν ξέρω πως αναμένεται να επηρεάζει (ποσοτικά) την απόδοση διαφορετικών κινητήρων. Κάποιος που διαβάζει το POWER?
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Dyno-day :-p Marios50 Videos 3 23-12-10 01:37
Dyno day toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 42 17-04-10 19:37
My first dyno gio911 TOYOTA COROLLA T-SPORT 19 02-12-09 00:52
Dyno toyota mania ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 11 24-11-09 17:18
Dyno Day turbakias!!! ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 23 09-04-05 04:14

Page generated in 0,16138506 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com