Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL";p="
γελατε ε? βαγγελη σου εχω ξαναπει να μην πετας κοτσανες του τυπου 240 με 4 ατομα μεσα.ειπαμε αυτος στο τελος θα περναει και μενα!!! γιαννη βρηκα και γω το παληκαρι. νομιχω εχει καζανακι τελικο μονο. το στοιχημα θα κανονιστει ρε. εδω μεσα θα το πουμε? λογικα ψιλοαναβαση θα γινει ε? η φοβαστε?
|
O βαγγέλης έχει πολύ δίκιο πάνο! Ουκ ολίγες φορές έχω δει τα 235-240 στο vti του φίλου μου! Κι έχει περίπου και 220,000 χιλιόμετρα στο κοντέρ του. Φαντάσου ότι μία από τις φορές που τα είδα ήταν όταν γυρνάγαμε από Αγγλία που το honda ήταν τίγκα φορτωμένο πράγματα! Χώρια πόσες άλλες φορές τα έχουμε δει στην εθνική! Οπότε μην τα υποτιμάς...πάνε ρέστα!
Τώρα για την κόντρα...ότι θέλεις...ανάβαση, κατάβαση, ευθεία...όλο και συμπληρώνεις σιγά σιγά. Άρχισες με μαμά rally μέχρι τα 200, μετά το πήγες σε τελικό καζανάκι και ανάβαση...να δούμε τι άλλο θα συμπληρώσεις μέχρι να κανονιστεί!
Αλλά εγώ είμαι μέσα...απλά ελπίζω το rally που λες να είναι μαμά! Απλά είμαι περίεργος πως το παιδί που το έχει συμφώνησε!
Μήπως δεν είναι μαμά; Εγώ το vti που σου φέρνω είναι καραμαμά και με 220,000 χιλιόμετρα στην πλάτη! Θες κι άλλα υπερ σου; :P