Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-04-06, 02:35
Το avatar του χρήστη niknik
niknik Offline:

Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καστέλλα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 286
niknik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακουσα και για Koni Sprint. Βλέπω πάντως για καλή λύση ΚΟΝΙ ρυθμιζόμενα. Αλήθεια η ρύθμιση πόσο εύκολα γίνεται?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-06, 12:12
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbo";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
τα 650 € είναι και για τα ελατληρια? αυτά νομίζω μόνα τους πως έχουν γυρω στα 250!
Κομπλέ είναι η τιμή!!Το ξέρω,στην Αθήνα μου ζητούσαν 800 ευρώ + τοποθέτηση για ελατήρια-αμορτισέρ στην αντιπροσωπεία κιόλας(Γενική Ανταλλακτικών ή κάτι τέτοιο).Αν θες κοίτα και στο ΤSport forum,στο στήσιμο -ανάρτηση,είχα βάλει πριν καιρό διέύθυνση&τηλέφωνο του καταστήματος,δεν τα έχω πρόχειρα τώρα.
Παλιά 10-04-06, 12:20
Το avatar του χρήστη ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ Offline:

Μοντέλο: Corolla TS '02..είχα
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Δύναμη Σεβασμού: 282
ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από niknik";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλήθεια η ρύθμιση πόσο εύκολα γίνεται?
Μπροστά πανεύκολα,σηκώνεις το καπό και τα ρυθμίζεις!!πίσω θέλει οπωσδήποτε να σηκωθεί το αυτοκίνητο και να βγουν τα αμορτισέρ.Εγώ πάντως τα έχω στο ποιο μαλακό,για Αθήνα είναι ότι πρέπει.Bilstein μην βάλετε,έχει φίλος σε Ε12 1.4,με ελατήρια Vogtland και ήταν πολύ σκληρά.Το τιμόνι ήταν αρκετά "νευρικό".Αν δεν έχετε χρήμα για coilovers,πιστεύω ότι είναι καλός συνδυασμός ΚΟΝΙ-Eibach.Το μόνο κακό είναι πως τα αμορτισέρ μπροστά είναι μόνο φυσίγγι και όχι κομπλέ με γόνατο,οπότε σου κόβουν το παλιό και βάζουν το φυσίγγι της ΚΟΝΙ στο "μαμά" γόνατο.Πιο πολύ ψυχολογικό είναι,δεν έχω κανένα πρόβλημα!!
Παλιά 11-04-06, 10:27
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο - Ανάρτηση

Θα τα έβαζα τα Koni με 500, αλλά το "ψυχολογικό" γίνεται χειρότερο, αν σου λένε ότι δεν έχουν εγγύηση και από την Αντιπροσωπεία Αθήνας, όπου σε παραπέμπουν!
Πάντως, δεν καταλαβαίνω πως το 10% αύξηση σκληρότητας στα Bilstein κάνει τόση διαφορά. Τα είχα βρεί με 600.
Γενικά η μεγαλύτερη διαφορά που αισθανόμαστε είναι μεταξύ παλιού και καινούργιου. Άλλαξα τα πίσω στην Toyota και το αυτοκίνητο είναι μέρα με τη νύχτα στις στροφές!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-06, 10:34
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιιδιά εδώ στο Ηράκλειο υπάρχει μια βιοτεχνία χειροποίητων αμορτισερ η οπία έχει και παράρτημα στον πειραιά. Νομίζω Καλιθέα. Δούλευα εκεί κάτι φεγγάρια και αν και έφυγα πικραμένος (για τα οικονομικά) είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει μέχρι και LEDA. Καμία παραχώρηση στην άνεση και το αυτοκίνητο απλά δεν ΄φεύγει, ότι και να κάνεις. Η εταιρία λέγεται Bi-Mors ρίξτε μια ματιά (www.Bimors.gr)
Έχω ακούσει και εγώ καλά λόγια. Ένας φίλος με 4χ4 επισκεύασε τα δικά του και γλύτωσε πολλά λεφτά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-04-06, 22:13
Το avatar του χρήστη niknik
niknik Offline:

Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Καστέλλα
Δύναμη Σεβασμού: 286
niknik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάλλον με βλέπω για Bilstein
αλλά ποιά
SPORT ή SPRINT ???
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 18:31
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 240
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά κάποιος μου είχε πει ότι είχε τοποθετήσει μόνο ελατήρια Vogtland με την μαμά ανάρτηση και ειχε βρει την υγειά του. Το παλικάρι έλεγε ότι φορούε αυτόν τον συνδιασμό για 2 χρόνια δύχως πρόβλημα!!! Περίεργο μου φαίνεται, αλλά μήπως γνωρίζει κανένας κάτι για το θέμα. Μήπως βρούμε και εμείς την υγεία μας δηλ με την τρατοβαρκα που έχουμε!!!!! :-)

Edit by Madvinegar: Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες. Μπορείς να διαβάσεις τους κανονισμούς του φόρουμ στην κεντρική σελίδα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 18:47
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δεν είναι καλό να βάλεις μόνο ελατηρια χαμηλωματος στο αμάξι γιατί καταπονείς πολύ τα μαμά αμορτισερ (τα οποία λογικά κάποια στιγμή θα κλατάρουν). Ούτως ή άλλως αυτό που θα κερδίσεις μονο με ελατηρια είναι το χαμήλωμα (δλδ την εμφάνιση), αλλά από κλίσεις θα συνεχίζεις να είσαι σχεδόν όπως πριν. Καλό ειναι να συνδιάσεις τα ελατηρια με πιο σκληρά αμορτισερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 18:55
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οσο ποιο χαμηλο κ σκληρο ελατηριο τοσο ποιο μεγαλες απετησεις σε σκληροτητα αμορτισερ θες.αν θες να πειραματιστεις ξερω καποιον που ανοιγει τα μαμα κ τα κανει σκληρα κ δινει κ 40000χιλ εγγυηση.σε ενα ροβερ 25 που με χωσε μεσα κ με 3,5ψμ ελατηρια δεν μπορω να πω οτι πηγενε ασχημα.καπου στα 200 ευρο θελει για τα αμορτισερ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-06, 13:27
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Ναι αλλά να πειραματιστείς με επισκευές-ανακατασκευές των μαμά αμορτισέρ δεν είναι επίφοβο; Εγώ πάντως δεν θα εμπιστευόμουνα κανέναν να το κάνει αυτό.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στήσιμο - Ανάρτηση vaggelis TOYOTA COROLLA T-SPORT 280 31-01-21 04:55
Στήσιμο-Ακρα-φρενα Nick_linea terra TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 24-04-20 12:34
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ Virus TOYOTA COROLLA E*90 39 11-06-12 04:07
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλπ vask TOYOTA COROLLA 111(G6) 244 12-10-07 17:07

Page generated in 0,16327405 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com